Şimdi Ara

EN iyi SLR Like makina??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: derkin

Almışsınhayırlı olsunda.Madem küçük sensörlü alacaktın h9 alsaydım.Zoomu fazla geniş açılı büyük lcd.
    Neyse makinadan pişman olmayacağın kesin.Tek pişmanlığın benim dediğim olur.Değiştirme fırsatın varsa değiştir.
    Bende s3 aldırmıştım 2 hafta filan geçmişti s6500le değiştirttim.
    quote:

Orjinalden alıntı: zealous

Son anda bir kararla Canon S5 aldım arkadaşlar.. Neden derseniz IS, 12x zoom ve Canon işlemcisi için aldım arkadaşlar.. Yakında gelecek.. çok heyecanlıyım..

Yok değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü okuduğum testlerin hepsinde S5'in h9'dan biraz daha iyi olduğunu gördüm.. H9 un güçlü noise reduction'ı fotoğrafı çamur gibi yapıyor.. Canon ise bu işi size bırakıyor.. E onu zaten photoshopla ben de yapabilirim.. O yüzden Canon S5.. Ayrıca H9'un kenarlarındaki bozulmalar daha fazla.. Sadece bir resimle değil bir çok resimde bunu gördüm.. Netlik kayıpları büyük.. Canonda da var.. Ama en azından H9 kadar değil..

• Arkadaşlar yurt dışından almayı düşünen arkadaşlar için artık Gümrük muafiyeti zamanı geldi... Tek ihtiyacınız olan Amerikada yaşayan bir gerçek kişi.. Benim arkadaşım şuan orda.. Belki bilmiyorsunuzdur. Yeni Gümrük Kanunu ile birlikte özel günler olarak tabir edilen Yılbaşı Ramazan ve Kurban Bayramlarının bir ay önce ve sonrasında posta yoluyla size ulaşan ticari amaç taşımayan ve değeri 400 dolar veya 300 euronun altında olan tüm ürünler gümrük vergisinden muaf. Bunun için olmazsa olmaz üç şey var.
    1- Size gönderen kişi gerçek kişi olacak.. Yani firma olmayacak. (Gönderen kişi ile sizin soyadınız aynı ise yemeyinde yanında yatın)
    2- Gönderdiği pakette gift yani hediye seçeneğini işaretleyerek gönderecek
    3- Değeri 400 dolar veya 300 euronun altında olacak.

Ben amazon.com'dan free shipping ile Canon S5 i 354 dolara Yani 460 YTL ye (Burada 1100 ytl ye satılıyor ) arkadaşımın adresine göndericem. Kendisi açıp bakıcak bir kaç foto çekecek herhangi bir problem yoksa tekrar paketleyerek bana hediye olarak gönderecek. Shippingide kendisi ödeyecek :) Oda USPS ( United States Post Service) ile bana gönderecek. Burada önemli olan aldığınız ürünü kargo yerine USPS ile göndertmeniz kesinlikle daha sağlıklı bir yol .İnşallah sorun çıkmadan bana ulaşacak. Eğer böyle bir imkanınız yoksa e-bayden de satıcıyla irtibata geçerek yukarıda yazdıklarımı yaparak kendisine yollatabilirsiniz. Hepinize iyi alışverişler..
    Kalın Sağlıcakla...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevensleepers1907 -- 11 Eylül 2007; 10:04:56 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.