Şimdi Ara

EN iyi SLR Like makina???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu aralar 500-600 ytl arası bi slr like makina alacağım. Ama o kadar yorum okudum ki ne alacağımı şaşırdım Bana yardımcı olursanız sewinirim, bu alacağım makinayla amator fotografcılığmı geliştirmek istiyorm. Siz bana ne tavsiye edersiz acaba??

• 500-600 lira arası en iyi slr-like okuduğum yorumlara göre fuji s6500. birçok kişi bu modeli önerecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

500-600 lira arası en iyi slr-like okuduğum yorumlara göre fuji s6500. birçok kişi bu modeli önerecektir...
    aklın yolu birdir.Dostum biraz araştırırsan zaten fujinin ne olduğunu göreceksin
    quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

500-600 lira arası en iyi slr-like okuduğum yorumlara göre fuji s6500. birçok kişi bu modeli önerecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

saolasn bakalm millet daha neler önericek?? kafam daha da karışmaz inşş

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: derkin

aklın yolu birdir.Dostum biraz araştırırsan zaten fujinin ne olduğunu göreceksin
    quote:

Alıntıları Göster
    ama azbucuk arastırmam sonucunda Nikon ve Canon daha ön planda gibi??

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: gs_earslan

ama azbucuk arastırmam sonucunda Nikon ve Canon daha ön planda gibi??

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

quote:

Alıntıları Göster
    Ben de senin gibi bu işe yeni heveslenen biri olarak yaklaşık 2 aydır SLR like bir makine araştırıyorum. Bu forumda okumadığım topic kalmadı neredeyse. Sony H serisinden tut Fujilere Panasonicden tut canona nikona kadar bir çok markanın birden fazla ürününü inceledim yorumlarını okudum fotolarını videolarını karşılaştırdım. Benimde çok kafam karıştı herkes farklı bir telden çalıyor ne alsam ne alsam diye... Burada senin önceliklerin önemli bence.. Ben hem fotoğraf kalitesi yüksek olan hemde kaliteli ve uzun video çekebilen bir makine istiyordum..Kameraya ayrıca para vermek istemediğim için böyle bir seçim yapmak zorundayım. Sonuç olarak bunca araştırmanın ardından ilk önce Canon S3 e karar verdim. Ancak video kalitesi rakiplerine göre daha iyi olmasına rağmen 640*480 30fps de ancak 8 dakika çekebiliyordu. Tam aldım alıcam derken Canon S5 e baktım.. S3 ten çok fazla bir üstünlüğü yoktu ancak maksimum kalitede video uzunluğu 4 (640*480 30 fps 30 dakika civarı)katına çıkarıldığı için beni cezbetti. Herkes aradaki fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyordu.. Ancak şuanda amazon.com da iki ürün arasında sadece 65-70 doları civarı fark var.. (Canon S3 289 USD.. Canon S5 354 USD) Aynı zamanda LCD ekran S5 de 2.5 inche çıkarılmış Çözünürlüğüne 2 katına çıkarılmış. işlemci Canon S3 de Digic 2 Canon S5 de ise Digic 3.. Face detection systemi USM .. Harici flaş için hot shoe.. çöznürlükte 6mp den 8 mp e çıkmış ancak bana göre göz boyamadan başka birşey değil. Dolayısı ile bu farklar benim gözümde 60-70 dolardan çok daha fazla ettiği için S5 de karar kıldım.. UZun ve yorucu bir süreç oldu ama artık içim rahat. En kısa zamanda amerikadan siparişini vericem.. Sana kolaylıklar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: sevensleepers1907

Ben de senin gibi bu işe yeni heveslenen biri olarak yaklaşık 2 aydır SLR like bir makine araştırıyorum. Bu forumda okumadığım topic kalmadı neredeyse. Sony H serisinden tut Fujilere Panasonicden tut canona nikona kadar bir çok markanın birden fazla ürününü inceledim yorumlarını okudum fotolarını videolarını karşılaştırdım. Benimde çok kafam karıştı herkes farklı bir telden çalıyor ne alsam ne alsam diye... Burada senin önceliklerin önemli bence.. Ben hem fotoğraf kalitesi yüksek olan hemde kaliteli ve uzun video çekebilen bir makine istiyordum..Kameraya ayrıca para vermek istemediğim için böyle bir seçim yapmak zorundayım. Sonuç olarak bunca araştırmanın ardından ilk önce Canon S3 e karar verdim. Ancak video kalitesi rakiplerine göre daha iyi olmasına rağmen 640*480 30fps de ancak 8 dakika çekebiliyordu. Tam aldım alıcam derken Canon S5 e baktım.. S3 ten çok fazla bir üstünlüğü yoktu ancak maksimum kalitede video uzunluğu 4 (640*480 30 fps 30 dakika civarı)katına çıkarıldığı için beni cezbetti. Herkes aradaki fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyordu.. Ancak şuanda amazon.com da iki ürün arasında sadece 65-70 doları civarı fark var.. (Canon S3 289 USD.. Canon S5 354 USD) Aynı zamanda LCD ekran S5 de 2.5 inche çıkarılmış Çözünürlüğüne 2 katına çıkarılmış. işlemci Canon S3 de Digic 2 Canon S5 de ise Digic 3.. Face detection systemi USM .. Harici flaş için hot shoe.. çöznürlükte 6mp den 8 mp e çıkmış ancak bana göre göz boyamadan başka birşey değil. Dolayısı ile bu farklar benim gözümde 60-70 dolardan çok daha fazla ettiği için S5 de karar kıldım.. UZun ve yorucu bir süreç oldu ama artık içim rahat. En kısa zamanda amerikadan siparişini vericem.. Sana kolaylıklar dilerim

Alıntıları Göster
    s3 bulursan s3 al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi DRİFT MAKİNASI!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerCys

s3 bulursan s3 al

Alıntıları Göster
    fuji 6500
  • quote:

Orijinalden alıntı: feths

fuji 6500

Alıntıları Göster
    Arkadaşımızın kafası bence şimdiden karışmaya başladı bile

FUJİ s6500 ile CANON S3 veya S5 serisi arasındaki düello ya bu forumdaki her DSLR-Like tafsiyesi almak isteyen mağruz kalmıştır.Sana tafsiyem bu iki modelden herhangi birini gönül rahatlığı ile seçebilirsin.İkiside seni pişman etmez.Her iki modelinde kendine ağit topikleri var.Bunları incele ve kararını ona göre ver.Şimdi bu modellerin ayrıntılarına inersek(sensördü,işlemciydi,video kalitesiydi,iso başarısıydı vs...) bu konuda bi öncekileri gibi uzayıp herhangi bir uzlaşmaya varılamadan gidecektir
    Kendi topiklerinde bu modellerin sahip olduğu özelliklerin ayrıntılarına fazlasıyla yer verilmiştir.
    Şimdiden kolaygelsin.

Bu arada NİKON un bildiğim kadarı ile DSLR-Like modeli yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dnn -- 7 Eylül 2007; 21:22:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feths

fuji 6500

Alıntıları Göster
    fujinin otomatik 200 iso cekilmiş resmini gördüm güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketcap98

fujinin otomatik 200 iso cekilmiş resmini gördüm güzel

Alıntıları Göster
    Fujifilm S6500FD

Akşamları 400 iso ile flaşsız çekimler yapıyorum en çok. Sonuçlar mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirekare

Fujifilm S6500FD

Akşamları 400 iso ile flaşsız çekimler yapıyorum en çok. Sonuçlar mükemmel.

Alıntıları Göster
    Nikonun yok slr-lke makinaları.Valla ben fujifilm 6500 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Nikonun yok slr-lke makinaları.Valla ben fujifilm 6500 derim

Alıntıları Göster
    500-600'e spot bulursun s6500fd ya da yurtdışından kendin getirtirsin. eğer garantili istiyorum dersen FUJI s5700 de iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

500-600'e spot bulursun s6500fd ya da yurtdışından kendin getirtirsin. eğer garantili istiyorum dersen FUJI s5700 de iyidir

Alıntıları Göster
    S6500fd ama s3 ile karşılaştırmayı yapamıyorum ama gördüğüm fotolardan s6500fd

Nikonun slr-like makinası yok bildiğim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Forever Phantom

S6500fd ama s3 ile karşılaştırmayı yapamıyorum ama gördüğüm fotolardan s6500fd

Nikonun slr-like makinası yok bildiğim kadarıyla

Alıntıları Göster
    walla arkadaşım bunlar böyle.. Geçenlerde ben de topic açtım.. Sordum nedir ne alınır diye.. Ortalık bir karıştı.. Hermakinenin taraftarı var.. :)
    Benim kafam daha da karıştı.. Ben de flaş kullanmayı sevmeyen bir insan olarakiso değerleri iyi olan ve özellikle elle zoom yapabileceğim fuji s6000 fd(burda s6500) modelinde karar kıldım.. KArdeşim gelirken getirecek.. Gelince bol bol resim eklerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: sevensleepers1907

Alıntıları Göster
    amerikadan vereceğin siparişle beraber bu makina sana kaça mal olacak??
    bilgilendirir misin?
    şimdiden saol

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtmrl

bilgilendirir misin?
    şimdiden saol

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtmrl

bilgilendirir misin?
    şimdiden saol

Eğer bana sorduysan arkadaşım.. Aşağıdaki linkte görebilirsin..

http://www.amazon.com/Fujifilm-Finepix-S6000fd-Wide-Angle-Stabilization/dp/B000GFWFY8/ref=pd_ts_p_42/104-6692298-5043161?ie=UTF8&s=photo

• quote:

Orijinalden alıntı: zealous

quote:

Orjinalden alıntı: mrtmrl

bilgilendirir misin?
    şimdiden saol

Eğer bana sorduysan arkadaşım.. Aşağıdaki linkte görebilirsin..

http://www.amazon.com/Fujifilm-Finepix-S6000fd-Wide-Angle-Stabilization/dp/B000GFWFY8/ref=pd_ts_p_42/104-6692298-5043161?ie=UTF8&s=photo

Alıntıları Göster
    Son anda bir kararla Canon S5 aldım arkadaşlar.. Neden derseniz IS, 12x zoom ve Canon işlemcisi için aldım arkadaşlar.. Yakında gelecek.. çok heyecanlıyım..

• quote:

Son anda bir kararla Canon S5 aldım arkadaşlar.. Neden derseniz IS, 12x zoom ve Canon işlemcisi için aldım arkadaşlar.. Yakında gelecek.. çok heyecanlıyım..

Alıntıları Göster
    Almışsınhayırlı olsunda.Madem küçük sensörlü alacaktın h9 alsaydım.Zoomu fazla geniş açılı büyük lcd.
    Neyse makinadan pişman olmayacağın kesin.Tek pişmanlığın benim dediğim olur.Değiştirme fırsatın varsa değiştir.
    Bende s3 aldırmıştım 2 hafta filan geçmişti s6500le değiştirttim.
    quote:

Orjinalden alıntı: zealous

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zealous

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.