Şimdi Ara

En iyi DRİFT MAKİNASI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
32.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten izlediğim filmden sonra (first race=ilk yarış) ve üzerine kattığım drift videoları bana bu kanıya varmamı sağladı.Bazen filmlerdeki otomobillere yaptıkları dublörden dolayı normallerini birşey sanıyoruz ama gerçektende bu araba drifti bayağı bi iyi yapıyor.Hemde bu benim S2000'den iyi..
    http://planet.time.net.my/KLCC/birthdayfriend/trueno02.jpg

• bu araba toyota corolla, arkadan itiş... en iyi dirifti de arkadan itişliler veya 4wd ler yapıyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 27 Mart 2006; 1:13:42 >
  • yanlışı düzeltmek isterim bu araba toyota corolla değil ae 86 motor kodu levın dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 29 Mart 2006; 21:35:35 >
  • ae86 değilmi bu? eski coralla yani..
  • arkadaş initial D filmini izlemiş herhalde Bu alet Toyota AE86
  • Ee videosu nerde?
  • bu araç corolla değil demek yanlış olur çünkü bu araç amerikada corolla gt-s olarak satılmıştır... "hachiroku" olarak da bilinir... evet gerçek adı ae 86 sprinter trueno'dur... ben halk arasında (nfs u2 oynayanlar bilir) corolla olarak daha yaygın tanınıyo diye corolla dedim... izlediğin video da initial d' den bir bölüm sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## PS2 için en iyi BOKS oyunu ##
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o filmde başka sağlam drift yapan arabalar da var rx7, skyline gibi...
    ae 86 olarak bilmenizin ve corolla adının yabancı gelmesinin sebebi de filmdeki elemanların araçlara isimleriyle değil de şasi numarasıyla hitap etmesi sanırım...skyline a da R32 diyorlardı mesela... yoksa bu araba gayet güzel bir corolla'dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 2 Nisan 2006; 2:14:28 >
  • Senin s2000 de oynama var mi ?

Yok yani s2000 i bir kenara atmissinizda biz Modsuz olarak Crossfire V6(mod yoktu) avladik yani. S2000 de iyi aractir yigit ve ekmek meselesi.f
  • bu arabanın drift konusunda s2000 den iyi olduğunun söylemek istemiş arkadaş sanırım...
  • drift'te E30 kasanın üstüne tanımam. Daha iyisi var diyen çıksın
  • Japonyada sıkça kullanılan bir drift makineside Nissan 200sx dir.

Çok fazla modifiye parçası bulunmaktadır. Ama kral bence skyline dır.

Saygılar.
  • önce Skyline sonra RX-7 sonra 200SX yada 240SX sonra ...
  • bizim arkadas s2000 i yagmurlu gunlerde kullanmıodu onun asırı tedbırımı yanı anlamadım
    ya arkadan itiş ve onun 2002 model esp de yoktu sanırım yada kapatıyodu acaıp yanlıyodu walla ustune bılmıyorum
  • Driftte en iyi arabalar şunlardır; yani SKYLİNE hikaye..
    1-)Toyota Corolla AE86
    2-)Mazda Rx-7
    3-)S2000
    4-)200 ve 240 Sx'ler
    5-)Nissan 350Z
    Bunlardan gerisi boş...
    Örneğin Skyline'ı ele alalım araba çok ağır ve bu ağırlığın ön tarafa baskısı çok.Fakat iyi bir drift için arkanın ön tarafa göre daha ağır olması gerek.Yani anlıyacağınız ne Rx-8'de nede SKYLİNE'de bu iş olur.
    Buda size kapak olsun
    Tabii ki şöförün kabiliyetinide göz ardı etmemek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Kit -- 12 Mayıs 2006; 11:00:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prozium

/>

bizim bi arkadaştada bundan vardı hakikaten iyi drift yapar doğru ama; Herşeyin aşırısı zarardır .
    Kavacıktan Anadolu hisarına iniyorduk hava yağmurluydu ama araba bakımlıydı kaymazdı.Önümüzdeki arabayı geçmek için solşeride geçtik.Hızlı değildik fakat acelemiz olduğundan arada sırada hızlanıyorduk.Mecburen arabayı sollamak için hızlandık ve 90 la viraja girdik.Lastikler kaliteli , yeni, ve araba yüklü olduğu halde virajı alamadık ve kaydık.Kaldırıma çarptık ve direksiynun çarkını kırdık demir çubuk ise yamulmuştu.O parçayı bulabilmek için Mesut'la az dolaşmadık ben biliyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: S2000

quote:

Orjinalden alıntı: prozium

/>

bizim bi arkadaştada bundan vardı hakikaten iyi drift yapar doğru ama; Herşeyin aşırısı zarardır .
    Kavacıktan Anadolu hisarına iniyorduk hava yağmurluydu ama araba bakımlıydı kaymazdı.Önümüzdeki arabayı geçmek için solşeride geçtik.Hızlı değildik fakat acelemiz olduğundan arada sırada hızlanıyorduk.Mecburen arabayı sollamak için hızlandık ve 90 la viraja girdik.Lastikler kaliteli , yeni, ve araba yüklü olduğu halde virajı alamadık ve kaydık.Kaldırıma çarptık ve direksiynun çarkını kırdık demir çubuk ise yamulmuştu.O parçayı bulabilmek için Mesut'la az dolaşmadık ben biliyorum..

Geçmiş olsun öncelikle ama böyle makinaları da kullanmak biraz beceri ister.

• kimse sti/evo dememiş
  • En kral drift makinaları yukarıda sıralı.Kim neden sti evo desin?4 çekerle drift olur mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.