Şimdi Ara

Türkiyede en iyi Body Kit ustası kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
6.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Türkiye'de ve Ankara'da en iyi body kit ustası kim ? En sağlam ve dayanıklı body kit yapan , orjinaline en yakın yapan usta kim ? Yardımcı olabilirmisiniz ? Teşekkürler.

• firma olarakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: poşetçay

firma olarakmı

Firma ya da usta farketmez ya en iyisi en sağlamı olsun yeter. Sanırım firmalar daha profesyonel. Çünkü yaptırdıktan 2 ay sonra kasise girince egsozun filan sallanmasını istemiyorum =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: patron995

Arkadaşlar, Türkiye'de ve Ankara'da en iyi body kit ustası kim ? En sağlam ve dayanıklı body kit yapan , orjinaline en yakın yapan usta kim ? Yardımcı olabilirmisiniz ? Teşekkürler.

NFS oynatmadılar mı yoksa?
  • En iyi diye bir iddiam yok ama Bostancı Sanayi'de ki Emin Usta'da ne yaptırdı isem çok memnun kaldım. Fiyatı uygundur ve işçiliği iyidir.

Aynı şekilde gene Bostancı sanayide Mahmut usta vardı onada ön ve arka tampon yaptırmıştım memnun kalmıştım.
  • Karlıkçı halil'e yaptırabilirsin. Fiber yaptıracaksan iş boyacıda biter. Adam gibi tesfiye etmezlerse aracın hatları selülitli kadın gibi iğrenç olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Karlıkçı halil'e yaptırabilirsin. Fiber yaptıracaksan iş boyacıda biter. Adam gibi tesfiye etmezlerse aracın hatları selülitli kadın gibi iğrenç olur.

Karlıkçı halil Ankara da galiba. Fiyatta biraz yukarı çıkarım ama iyi olsun ve kaliteli olsun yeter. Bi aksilik olmazsa bugün öğlen ya da yarın Mercedes-Benz CLK 240 alıyorum. Amacım ona DTM Body Kit yaptırmak. Şu linkteki hale getirmek istiyorumhttp://www.seriouswheels.com/pics-2004/2004-Mercedes-Benz-CLK-DTM-AMG-FA-Turn-1024x768.jpg Tabi orjinaline çok çok yakın olması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full Body en iyi program mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Karlıkçı halil'e yaptırabilirsin. Fiber yaptıracaksan iş boyacıda biter. Adam gibi tesfiye etmezlerse aracın hatları selülitli kadın gibi iğrenç olur.

Karlıkçı halil Ankara da galiba. Fiyatta biraz yukarı çıkarım ama iyi olsun ve kaliteli olsun yeter. Bi aksilik olmazsa bugün öğlen ya da yarın Mercedes-Benz CLK 240 alıyorum. Amacım ona DTM Body Kit yaptırmak. Şu linkteki hale getirmek istiyorumhttp://www.seriouswheels.com/pics-2004/2004-Mercedes-Benz-CLK-DTM-AMG-FA-Turn-1024x768.jpg Tabi orjinaline çok çok yakın olması lazım.

Şaşmazda. Otosport diğer adı. Karlıkçı halil diye sorsan herkes gösterir yerini şaşmazda.

Orjinal satılıyorsa orjinal kit al derim. Fiberle yapılanları tercih etmiyorum şahsen.

• quote:

quote:

quote:

Şaşmazda. Otosport diğer adı. Karlıkçı halil diye sorsan herkes gösterir yerini şaşmazda.

Orjinal satılıyorsa orjinal kit al derim. Fiberle yapılanları tercih etmiyorum şahsen.

Bende fiber veya üstüne geçme istemiyorum. O tamponu baştan yaratması lazım ama onuda en ince milimine kadar yapması lazım yoksa güzel durmaz. 0 satıyorlarsa veya yurt dışından getirtme şansları varsa öyle yaparım. Bi kaç arkadaşa daha sordum karlıkçı halil için türkiyenin en iyisi diyorlar.

• Kalip olmadan yapamazlar. Yapsa bile aracin uzerinde alistirmasi lazim. Senin isini modifiyeciler cozemez kisaca. Senin bu kiti yurt disindan getirtmen lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kalip olmadan yapamazlar. Yapsa bile aracin uzerinde alistirmasi lazim. Senin isini modifiyeciler cozemez kisaca. Senin bu kiti yurt disindan getirtmen lazim.

Yurt dışında var ama 9000 dolar fiyat çekmişler. Kısacası benim iş yatar :) Orjinal AMG paketlerin tamponları var onları sorarım artık.
  • quote:

quote:

Kalip olmadan yapamazlar. Yapsa bile aracin uzerinde alistirmasi lazim. Senin isini modifiyeciler cozemez kisaca. Senin bu kiti yurt disindan getirtmen lazim.

Yurt dışında var ama 9000 dolar fiyat çekmişler. Kısacası benim iş yatar :) Orjinal AMG paketlerin tamponları var onları sorarım artık.

Tum markalarda fiyatlar bu sekilde malesef. Modifiye pahali is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bır oncekı seat aracıma karlıkcı halılden body kıt almıstım.2 sene kullandım ve sorunsuzdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Ben bır oncekı seat aracıma karlıkcı halılden body kıt almıstım.2 sene kullandım ve sorunsuzdu

Karlicı Halil kendisimi imal etmişti onu yoksa yurtdışındanmı getirtmişti ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Ben bır oncekı seat aracıma karlıkcı halılden body kıt almıstım.2 sene kullandım ve sorunsuzdu

Karlicı Halil kendisimi imal etmişti onu yoksa yurtdışındanmı getirtmişti ?

Kendı ımalatlarıydı.Seat Ibıza ıcın on tampon ekı ve marspıyel takımı almıstım
  • patron995 kullanıcısına yanıt
    İşin erbabı levent tonkuştur namıdeğer PAŞA Tuning

•  Türkiyede en iyi Body Kit ustası kim ?
  • quote:

quote:

quote:

malesef pahalı iş. Aracı bugün aldım sonunda. ilk iş hava filtrelerini değiştirmekle başlamak istiyorum :)http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx?type=auto&year=2003&make=MERCEDES+BENZ&model=CLK240&engine=2.6L linkte gönderdiğim hava filtesi benim araçla uyumlu acaba 2 tanemi almam lazım aynı filtreden. Çünkü 2 tane gerekli demiş yanda. Bi de bu sadece filtre , yuvaya oturtmalık, bi de buna giden boru var. özel filtre borularıda varmı onuda değiştirsem performans alırmıyım yoksa o boruyu hiç ellemeyimmi ? Sonra da egsoza gircem ama onuda sağlam ithal bi marka almak istiyorum çok ses çıkarmasın ama tok, vahşi bi ses versin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

malesef pahalı iş. Aracı bugün aldım sonunda. ilk iş hava filtrelerini değiştirmekle başlamak istiyorum :)http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx?type=auto&year=2003&make=MERCEDES+BENZ&model=CLK240&engine=2.6L linkte gönderdiğim hava filtesi benim araçla uyumlu acaba 2 tanemi almam lazım aynı filtreden. Çünkü 2 tane gerekli demiş yanda. Bi de bu sadece filtre , yuvaya oturtmalık, bi de buna giden boru var. özel filtre borularıda varmı onuda değiştirsem performans alırmıyım yoksa o boruyu hiç ellemeyimmi ? Sonra da egsoza gircem ama onuda sağlam ithal bi marka almak istiyorum çok ses çıkarmasın ama tok, vahşi bi ses versin.

Yeni aracın hayırlı olsun. Aracına parçalar almadan önce motor özellikleri ve dünyada o aracı kullananların yorumlarını araştır bir süre, o zaman hangi parçaları kullanmalısın daha iyi anlarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.