Şimdi Ara

En iyi DRİFT MAKİNASI! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
32.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DRİFT=ŞAHİN1.6+LPG benzin biraz pahalı da aksini iddia etmeyin sakın
  • hortlak konu

E500 istiyorum drift için
  • drifte sanirim en ii arac Mazda RX7 ve Nissan Skyline
  • E30 VE E46 AMA E 30 UN 3 28 E ÇEVRİLMİŞ MOTORUYLA Bİ DENEYİN İSTERSENİZ OZAMAN KARARI SİZ VERİCEKSİNİZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

yanlışı düzeltmek isterim bu araba toyota corolla değil ae 86 motor kodu levın dır

Bu aracın motor kodu levin değil turneo dur Levin'de ise tek fark Aerodinamiği daha iyidir farlar yüzünden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: W.O.L.K.E.R

drift in kralı SUPRA

Supra daha çok drag arabasıdır.

Ayrıca Nizamı Olmayacak Şekilde Ae86 Tune edildiğinde Şuanda Piyasada olan ve En iyi Makinalara sahip arabaların %90'ın motoru Ae86'ya uyar. Çok Yakından tanıdığım birinin Ae86'sı var Araba 920 kilo 83 beygir ve 1,6 motorla neler yapabiliceğini gördükten sonra AE86 Levin üstüne Rx-7 veya 200sx tanımam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlyAllen -- 28 Mayıs 2007; 20:55:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: redblood

DRİFT=ŞAHİN1.6+LPG benzin biraz pahalı da aksini iddia etmeyin sakın

Aslında haklısın..Drift kasası hafif olan araçlarla daha rahat yapılır..şahin anadol ne biliyim doğan flan işimizi görür..Bu arada türkiyeye gelen dünya drift şampioni HARRY MÜLLER(Asıl adı herald ama ona çakma isim olarak Harry diyoruz..) drift dersleri vermeye başladı..Gidin sorun..AE86 bu iş için en iyi araba dedi..Fakat herkesin bir kullanım tarzı olduğundan kendisi 350z ile daha iyi yapabildiğini söyledi..NOKTA!
    http://www.driftist.com/
    Kaçırmayın....

• BMW ler ıyıyanlar onu bılırım

artı nıssan 200x ıyıdır bu konuda dıgerlerı benı asar zaten

su resımdekı asalete baksanıza.allah sahıbe bagıslasın

En iyi DRİFT MAKİNASI!
  • drift açısından en uygun araç hem performans hem de aerodinamic olarak 350Z ve 200SX olarak düşünüyorum sonradan yapılan ek modifiyelerle hemen hmn her araçla da yapılabilir
  • Keiichi Tsuchiya nın drift bible videosunu kesinlikle bulup izleyin. Adam tokyo drift filminde de balıkçı rolüyle ekranlara yansıyor. 1 numaralı driftçidir kendisi. Eee japondur, yapardır, birşey söylenmezdir...

Saygılar...Gökhan...
  • Initial D :D yi izlemissin heralt :D neyse bu araç dediğin gibi drift makinesi bunun driftine hastayım zaten 1986 toyota coralla ae86 bu aracın adı ve modeli!.. arkadan cekisli ve yaklasik 140hp civarında 86 ların en iyilerindendi günümüzdede bir çok oyunda barınmakta

bu arada araç züperrrr he test ettik arkilerle harika bişe ama 200sx daha manyak hastayım şu iki araca drfitte yaw bide slyvia züper kayıolar 200sx de baktık abartı egsoz falan vardı blow off nos felan bi arki yapmıs acaip biseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 410 -- 11 Şubat 2008; 22:18:30 >

• arkadaşlar selamlar...

madem en iyi drift makinası nedir diye soruyorsunuz?
    şöyle cevap vereyim...Peki siz ne kadar iyi drift yapabiliyorsunuz....

Haman müeller kendine göre RX-7 diyor...Colin mc rea(rahmetli) Subaru impreza wrx sti m 06 model diyor...Schumi bachetta 550 diyor...

siz acaba hangi araç ile deneyim yaptınız...Kusura bakmayın konuyu değiştirmek istemiyorum sadece merak sordum...ortaya çok ilginç şeyler çıkacak eminim...

Ben 350Z derim...American ve Japon driftçiler bu araba ya Drift dünyasının monalizası gibi bakıyor...Araba driftte mükemmel tepki veriyor...

ben şahsen Honda civic ile yapmıştım bi kaç kere ama pek gözüm yemedi şehir içinde...

ama en iyisini de 190E ile yapmıştım 2000cc ...

• konu hortlamış
  • M5
  • Gt86 varken başka bişeye gerek yok. 40km hızla bile yan veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu nasıl uçurdunuz 2006'dan günümüze hayret verici :))

Fakat FAKİRİN drift arabası , en iyi fakir drift arabası deseler BMW E30 3.20 - BMW E30 3.25 diye yukarı doğru gider :))
  • Drift denildiğinde aklıma ilk gelen araç Nissan Silvia S13, S14, R33 GTR..

S2000 bence drift spece uygun bir araç değil
  • Acaba bir 6 yil sonra bu konu tekrar hortlarmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Drift denildiğinde aklıma ilk gelen araç Nissan Silvia S13, S14, R33 GTR..

S2000 bence drift spece uygun bir araç değil

s2000 zaten driftin tam tersi piste maximum tutunma için üretlmiş bir araç diye biliyorum hatta böyle bir konu vardı forumda.Ayrıca benim izlediğim videolarda s2000 drift yapmıyor , kıç atıyor sadece:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.