Şimdi Ara

En iyi DRİFT MAKİNASI! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
32.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rotary_power

en iyi drift makinesi rx-7 dir çünkü üzerinde taşıdığı rotary motor sayesinde 8500d/d de son gücünü verir ve red line ı 9000 den başlar...modifikasyonlarla 10.000 deviri rahatlıkla çevirebilir.....ve yüksek devir iyi drift demektir....zaten yanılmıyorsam 4 yıldır üst üste dünya drift şampiyonu 2 rx-7 dir...

Sen herhalde S2000'in bahsettiği filmi izlemedin..
    Senin bahsettiğin şampiyonada sürücü önemli zaten, arabasına alışan bir adam her arabayla drift yapar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EVO VII

quote:

en iyi drift makinesi rx-7 dir çünkü üzerinde taşıdığı rotary motor sayesinde 8500d/d de son gücünü verir ve red line ı 9000 den başlar...modifikasyonlarla 10.000 deviri rahatlıkla çevirebilir.....ve yüksek devir iyi drift demektir....zaten yanılmıyorsam 4 yıldır üst üste dünya drift şampiyonu 2 rx-7 dir...

Senin bahsettiğin şampiyonada sürücü önemli zaten, arabasına alışan bir adam her arabayla drift yapar..

Peki önden çekişli arabayla ne kadar drift yapabilirsin?

• peki driftte nissan skyline nasıldır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prozium

quote:

quote:

Peki önden çekişli arabayla ne kadar drift yapabilirsin?

EVO VII KARDEŞ SENİN YERİNE CEVAP VERDİK AMA PARDON..
    BENCE İYİ BİR DRİFT YAPAMAZSIN..
    Ancak:arabanın arkasının hafif olması gerekir ama ozamanda uzun süreli olmaz..Önden çekişlilerde yol tutuş daha iyi olduğu için driftte zorlanılır..

jackal34 Tarih 31 Mayıs 2006; 11:49:58
    peki driftte nissan skyline nasıldır?

Skyline da iyidir fakat önü ağır olduğundan virajlarda yavaşlar ..Yukarıya bir gözat

• önden çekişli arabalarda yol tutuş daha mı iyidir? zaten o yüzden bütün spor arabalar arkadan çekişlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoW_Rider

önden çekişli arabalarda yol tutuş daha mı iyidir? zaten o yüzden bütün spor arabalar arkadan çekişlidir.

TABİİ Kİ! S2000'de arkadan itişli mesela ama low rider arkadaş herhalde ferrari lamborghini porsche gibi araçlardan bahsediyor olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: S2000

Gerçekten izlediğim filmden sonra (first race=ilk yarış) ve üzerine kattığım drift videoları bana bu kanıya varmamı sağladı.Bazen filmlerdeki otomobillere yaptıkları dublörden dolayı normallerini birşey sanıyoruz ama gerçektende bu araba drifti bayağı bi iyi yapıyor.Hemde bu benim S2000'den iyi..
    http://planet.time.net.my/KLCC/birthdayfriend/trueno02.jpg

İşte bahsettiğim filmin oyunu
    Karagümrükte okuyan kuzenim bize geldiğinde bu oyunu açtı ve hemen bu topic aklıma geldi..
    Alın oynayın müthiş....
    Küçükler gerçektende oyun delisi olmuş bunu farkettim...

>http://www.kraloyun.com/index.php?nav=oyun&cat_id=3&gam_id=598<

• quote:

quote:

ohooo sen filmlere şovlara filan girersen o işin içinden çıkılmaz...rx-7 nin de ne filmleri var....bunun kanıtladığı bir şey yok...
    benim bahsettiğim şampiyonada 2 ayrı rx-7 4 yıl üst üste şampiyon oluyor.....tabiki sürücü baş aktör ama burda arabanın hakkını yiyemessin....sen dünya drift şampiyonluğunun zirvesi olan d-1 deki bu denli kesin bir başarıyı yok sürücüydü yok buydu diye yok sayarsan peki sen herhangi başka bir aracı nasıl en iyi drfit makinası yapacaksın aklım almaz.....yapılan,çekilen filmlerle bu oluyorsa ben sana hemen en iyisinden bir şahinle drift yapayım aklın hayalin dursun...sonrada en iyi makina o olur hatta.....
    drifte en iyi makina dendiği zaman baz alınacak tek şey d-1 dir ki onunda şampiyonu bellidir.....

ayrıca o ban ne...adam gibi konuşmayı iletişim kurmayı beceremiyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotary_power -- 2 Haziran 2006; 18:00:54 >

• tabiki rx-7 dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahri atakoğlu -- 2 Haziran 2006; 16:54:52 >
  • drift diyosanız rx-7 başka araba tanımam bi de ae86 trueno skylinenin driftte lafı bile edilmez çünkü 4 çeker 2 çeker kullanıldığında da mx-5 miata bile skyline a fark atar dfiftte zaten d-1 şampiyonasına bakın 1 tane skyline yok olsa olsa 200sx-240sx ve slvia var nissan olarak onlar da rx-7 nin arkasndan nal topluyor..
  • peki her arabayla drift yapılırsa o herhangi arabayla d-1 e gir bakiim m.schumacher kadar yetenekli olsan yine almazlar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: egemensahin

E30 Kullanmayan Bilmez Yorum Yapanlar Hiç Kullandılarmı Acaba Bu aletlerin Yol tutuşu Mükemmeldir Bu kadar dengeli otomobil çok azdır , Yağmurdada Yaş Yoldada Br şey Olmaz,Düzgün lastik tak bin . ASR ile Kilitli Def. Alaksınıda anlayamadım ikisi başka amaç için biri mekanik digeri elektronik yönetimli bir sistem.

Haklısın, zaten E30 bir efsanedir

kesinlikle efsanedir... ve hastalıktır bağımlı eder adamı...

cok arabaya bındım cok aldım cok sattım ama e30 dan aldıgım tadı zevkı baskasından alamadım...

sesıyle, driftiyle #1 kesinlikle...

inanmıyosanız bakın

Elin japonu bile bırakmıs skyline i , supray ı , s2000 i E30 la yanlıyo

http://www.youtube.com/watch.php?v=9-351nwURHE&search=bmw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daes -- 2 Haziran 2006; 21:50:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: daes

quote:

quote:

E30 Kullanmayan Bilmez Yorum Yapanlar Hiç Kullandılarmı Acaba Bu aletlerin Yol tutuşu Mükemmeldir Bu kadar dengeli otomobil çok azdır , Yağmurdada Yaş Yoldada Br şey Olmaz,Düzgün lastik tak bin . ASR ile Kilitli Def. Alaksınıda anlayamadım ikisi başka amaç için biri mekanik digeri elektronik yönetimli bir sistem.

Haklısın, zaten E30 bir efsanedir

kesinlikle efsanedir... ve hastalıktır bağımlı eder adamı...

cok arabaya bındım cok aldım cok sattım ama e30 dan aldıgım tadı zevkı baskasından alamadım...

sesıyle, driftiyle #1 kesinlikle...

inanmıyosanız bakın

Elin japonu bile bırakmıs skyline i , supray ı , s2000 i E30 la yanlıyo

http://www.youtube.com/watch.php?v=9-351nwURHE&search=bmw

İyide dikkat ettiysen yayınlanan tüm drift videolarında japon otomobilleri var..Sen kalkmış neden bahsediyorsun?E30'muş .

• sizleri en çok lastikçiler seviyor
  • quote:

İyide dikkat ettiysen yayınlanan tüm drift videolarında japon otomobilleri var..Sen kalkmış neden bahsediyorsun?E30'muş .

hehe kardeş şişmiş gördüm seni soda iç iyi gelir...

sende japonla yanlayan bi alman videosu bulda inanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daes -- 3 Haziran 2006; 22:36:44 >

• lastikciler cok sever bizi hehe en iyi musterileri biziz her 5000 km de bi ugrarız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daes -- 3 Haziran 2006; 22:36:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: daes

quote:

hehe kardeş şişmiş gördüm seni soda iç iyi gelir...

sende japonla yanlayan bi alman videosu bulda inanalım

Güzel Yaw ne uğraşacam hem zaten almanlar drifte değil drag yarışlarına meraklılar daha çok

• quote:

Güzel Yaw ne uğraşacam hem zaten almanlar drifte değil drag yarışlarına meraklılar daha çok

way be demek öle ilginç

• quote:

walla bendede var E30 Bırak 90 ı 160 la girdiğim virajlar var.Bu E30 aletlerini Kullanmak Gercekten Beceri ister tecrübe lazım yoksa sonu
    kötü olur

kesinlikle katılıyorum..Ben 3.16 da yaşadıklarımı 3.25 yada m3 le yaşasaydım.??..bilmiyorum artık sonunu
    Eğer gerçekten bir arkadan itiş tecrübeniz varsa E30 la viraj içinde seyir halindeyken ayağınızı gazdan çekip bir daha yüklenin..(yada yüklenmeyin,boşverin)
  • bahsettiğiniz olayların hepsi arkadan itişli araçlara mahsustur sadece bmw lere değil yani...bmw ile aynı güçte hangi araç olursa(arkadan itiş) onun gibi savuracaktır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.