Şimdi Ara

EN İYİ SLR like veya COMPACT MAKİNE HANGİSİ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dostlar
    canon sx20, s200exr ve FZ38 arasında kaldım tavıyenız nedır?
  • s200exr
  • En iyi DSLR-Like: Sony R1

En iyi Compact: Leica D-Lux 4

-------

Fakat HD video gibi numaraları yok bu makinaların. Çünkü adı üstünde, fotoğraf makinası bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

En iyi DSLR-Like: Sony R1

-------

Leica D-Lux 4 en iyi degil de en pahali compact diyelim. lumix lx-3'le ayni makinenin onune Leica yazinca fiyat iki katina cikiyor nedense...
  • Canon G11 alacaktım vazgeçtim dslr nikon d5000 aldım.

kompakt makina istiyorsan G11 al arkana bakma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

quote:

-------

Leica D-Lux 4 en iyi degil de en pahali compact diyelim. lumix lx-3'le ayni makinenin onune Leica yazinca fiyat iki katina cikiyor nedense...

Arkadaş 'bütçe sorun değil' demiş..

Sen makinanın üstünde Lumix yazsın mı istersin yoksa Leica mı?

Bu fiyatın sebebi açık aslında!

• canona gore s200xr ın cekımlerı nasıl acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

canona gore s200xr ın cekımlerı nasıl acaba??

güncel makinalar arasında S200 en iyi DSLR-Like!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozturert
    quote:

-------

Arkadaş 'bütçe sorun değil' demiş..

Sen makinanın üstünde Lumix yazsın mı istersin yoksa Leica mı?

Bu fiyatın sebebi açık aslında!

ben yazarim sonra Leica makineye
    yok yok Leica istemem ben. Leica deyince aklima "burnundan kil aldirmaz"lik geliyor nedense. ornegin super kaliteli zeiss objektifler leicalarin 1/4 fiyatina falan satiliyor. b.k var (sana demedim, Leica'nin politikasina lafim)

• Like : Fuji S200EXR - Fuji S100FS
    Compact: Canon G11 - G9 - Panasonic DMC-LX3
    Tabi bunlar paraya pula bakmadan , Ya ! bu paraya dSLR filan alınır denmeden. Denirse!
    Like için Sony HX 1
    Compact için Fuji F200EXR- F70EXR-F80EXR(HD Ready) Canon serilerinin bazıları-Panasonic serilerininden bir kaç model alınabilir.
  • G11 fiyatı düşerse kaçırılmaması gereken bir cihaz
  • Nikon P100 hakkında görüşleriniz nasıl:
    pixel denty oranı 36 mp/cm2, full hd video, değerleri gayet iyi görünüyor, En iyi fiyat hizlial com da görünüyor. 1015 tl 12 taksitli fiyat.
    Sizce bu makineye bu fiyat verilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyilmazsoylu

Nikon P100 hakkında görüşleriniz nasıl:
    pixel denty oranı 36 mp/cm2, full hd video, değerleri gayet iyi görünüyor, En iyi fiyat hizlial com da görünüyor. 1015 tl 12 taksitli fiyat.
    Sizce bu makineye bu fiyat verilir mi

yazıktır günahtır bu makinaya o kadar para zoom ve hd vazgeçin onun yerine kompak g11,s90,lx3,f200,f80 alın daha iyi foto çekersiniz illa like derseniz uygun fiyat s1500 işinizi görür videoda olsun derseniz panasonic fz38 bakın
    hele iyi foto like derseniz s200 o fiyata rahat alırsınız.tabi spot veya gg gibi yerlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 11 Mayıs 2010; 11:04:24 >
  • Fuji S100FS,severek kullandığım bir makine HD video falan yok lazımda değil,fotoğraf makinesi fotoğraf içindir derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 11 Mayıs 2010; 11:13:21 >
  • Bu kadar fiyat verilirmi konusunda benimde şüphelerim var. İşin doğrusu 200 lira farkla dslr alınabiliyor nikon d3000di galiba.
    Ama fz 38 in pixel denty oranı 43 mp/m2 nikon p100 ise 36 mp/cm2 .
    Bu pixel densty olayı kafamı karıştırıyor. Zaten fz 38 piyasada en uygun foto zeynep de gördüm o da bonusla 989 tl ye geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thin Lizzy

Fuji S100FS,severek kullandığım bir makine HD video falan yok lazımda değil,fotoğraf makinesi fotoğraf içindir derim.

aynen
  • Fuji S100FS için: 1299 lira fiyat gördüm gold da en uygun makine 19 mp pixel denty oranı var, lakin bu fiyat fazla değilmi slr like için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yysoylu -- 11 Mayıs 2010; 12:03:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyilmazsoylu

Fuji S100FS için: 1299 lira fiyat gördüm gold da en uygun makine 19 mp pixel denty orano var, lakin bu fiyat fazla değilmi slr like için...

Ben rusyada 450$ 2 yıl garantili olara aldım yaklaşık 10 ay önce,TR'de pahalı olabilir garantilisi.
  • nikon un slr lerine kesinlikle rakip hiçbirisi olamaz. maliyeti çünkü diğer firmaların 2 katından fazladır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.