Şimdi Ara

EN İYİ SLR like veya COMPACT MAKİNE HANGİSİ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drcagatay87

nikon un slr lerine kesinlikle rakip hiçbirisi olamaz. maliyeti çünkü diğer firmaların 2 katından fazladır

bence siz bu bölüme biraz takılın belki fikriniz değişir.
  • quote:

nikon un slr lerine kesinlikle rakip hiçbirisi olamaz. maliyeti çünkü diğer firmaların 2 katından fazladır

sen sanırım nikonun fabrikasında çalışıyorsunah be kardeşim.. öğrenmen, bilmen gereken çok şey var.. meraklanma.. çabuk öğrenirsin bu dediğinin çok yanlış olduğunu.. akşam akşam sen beni güldürdün ya.. dilerim Allah da seni güldürsün..

edit: kelime hatası/düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 6 Haziran 2010; 21:43:21 >
  • quote:

Dostum ne demişsin böyle? Nikon SLR'ları rakipsizmi yani bunumu anlayalım bu cümleden??
    Aman diyeyim biraz bu forumda takıl ondan sonra bir daha düşün

• s200exr ı al pişman olmazsın, hd video yok ama fotoğraf kalitesi mükemmel. s200exr ana başlıkta (benim çektiklerimde dahil) birsürü örnek var. Fakat unutmamak lazımki makine ne olursa olsun çekmesini bilmek lazım, fotokritik canon50d nikon d700 gibi mükemmel makinelerle çekilmiş abuk subuk fotoğraflarla dolu. Yani ne alırsan al iş sende bitiyor.

bide burada da sonuç ortada:

http://www.trustedreviews.com/filter/digital-cameras?price_min=nmin&price_max=nmax&score=0&section_id=10&filter=2&manufacturer=0&submit.x=36&submit.y=13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macropolo -- 11 Haziran 2010; 14:38:28 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.