wig wam-crazy things bunu bir film de duymuştum ama hatırlamıyorum hatırlarsam yazacağım ama bu şarkıyı dinleyin
quote:
Orjinalden alıntı: aSiKaN
Ten things ı hate abut u - I love u baby :)
bu şarkının adı can't take my eyes off you diil miydii yaww ??? süpperr şarkıdırr bisürüüü insan tarafından cover ı yapıldı hatta
@yasir : +1
Braveheart ve Amelia
quote:
Orjinalden alıntı: Isabella
quote:
Orjinalden alıntı: aSiKaN
Ten things ı hate abut u - I love u baby :)
bu şarkının adı can't take my eyes off you diil miydii yaww ??? süpperr şarkıdırr bisürüüü insan tarafından cover ı yapıldı hatta
yok o bi filmin adı... Ten things i hate about you babasından nefret eden bi kızla ilgiliydi sanırım...
Acaba bu bir soundtracmiydi,yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum,eğer öyleyse en güzel soundtrackleren biri pas geçilmiş heralde(gecenin bu saatinde gözlerim ii görmüyo,kaçırmış olabilirim) Righteous Brothers - Unchained Melody(Ghost filminden)
once upon a time in a mexico-manu chao-megustas tu
requiem of a dream zaten süpperr soundtrackleree sahip bir filmm saolun arkadaşlar hepiniss yardımlarınısdan dolayı indirip dinlemeye başladım bile hepsiniii
placebo-every me every you the cure-love song pretty woman whitney houston-I will always love you nickelback-hero anne-we are counting crows-colourblind moulin rouge ' un soundtrack i de iidi evanescence-bring me to life dirty dancing we grease inde soundtracleri süpperr alıntı:isabella
the cure-love song çok güzel şarkıdır ama soundtrack olarak kullanıldımı bu?Ben hiç bilmiyordum hangi filmde kullanıldı acaba?
the cure-love song ilk 50 öpücük filminde kullanıldı drew berrymoore un oynadığı filmin orjinal ismi 50 first dates
ayrıca benim sevdiklerim 1)kil bill serileri 2)COYOTE UGLY 3)GREASE 4)the blues brothers 5)topgun
daha çok var ama şimdilik yeter
quote:
Orjinalden alıntı: salami7
quote:
Orjinalden alıntı: blake
quote:
requiem of a dream zaten süpperr soundtrackleree sahip bir filmm saolun arkadaşlar hepiniss yardımlarınısdan dolayı indirip dinlemeye başladım bile hepsiniii
placebo-every me every you the cure-love song pretty woman whitney houston-I will always love you nickelback-hero anne-we are counting crows-colourblind moulin rouge ' un soundtrack i de iidi evanescence-bring me to life dirty dancing we grease inde soundtracleri süpperr alıntı:isabella
the cure-love song çok güzel şarkıdır ama soundtrack olarak kullanıldımı bu?Ben hiç bilmiyordum hangi filmde kullanıldı acaba?
the cure-love song ilk 50 öpücük filminde kullanıldı drew berrymoore un oynadığı filmin orjinal ismi 50 first dates
ayrıca benim sevdiklerim 1)kil bill serileri 2)COYOTE UGLY 3)GREASE 4)the blues brothers 5)topgun
doğru hatırlıyormuşum demekki yaa çok saoll
quote:
quote:
quote:
Süper LisTe yapmışsın
BENCE TARTIŞMASIZ
TITANIC - CELİN DION - MY HEART WİLL GO ON
Rammstein - Fayır Fayır (almancasi ne idi yaw feuire feuire miydi oyle birsey)
Soundtrack - Spy Game - Beiruit, A War Zone Soundtrack - Man on Fire - The End Soundtrack - Man on Fire - Carlos Varela - Una Palabra Soundtrack - Croutching Tiger Hidden Dragon - The Eternal Vow Soundtrack - Troy - Remember Me (Performed By Josh Groban) Soundtrack - Gangs of New York - U2 Enya - lord of the rings soundtrack - fellowship of the ring theme Soundtrack - Kill Bill - Full Album Soundtrack - Hannibal - Vide Cor Meum (Danielle De Niese & Bruno Lazzaretti)
Tek kelime ile perfect
City of AngeLs::: Sarah McLaghlaN - Angel ve Alanis Morissette - UninviteD
Les Choristes unutmuşsunuz, gençliğinize verdim
Requiem for a dream - LOTR Two Towers
schindlers list theme-john williams Matrix-juno reactor vs don davis -navras Full metal jacket-rolling stones - paint it black- Rocky4-eye of the tiger Ghost soundtrack-Rightous brothers sanırım(bayhanın söylediği parça) :) Ghostbusters soundtrack Fight Club-The Pixes - Where is my Mind Blade trinity the rza - fatal Constantine-A perfect Circle-passive
kurtlar vadisi .................. şaka şaka
XXX Fast and Furious 2Fast 2 Furious Gone in 60 seconds
daha detaylı olarak........
gone in 60 seconds flower - moby leave home - chemical bros da rockwilder - method man / redman party up - dmx
F & F + 2F 2F act a fool - ludacris miami - kjon for my dogs - dmx ja rule organic audio - nurega atrevido - orishas hell yeah - dead perez watch your back deep enough
quote:
Orjinalden alıntı: Isabella
quote:
quote:
quote:
doğru hatırlıyormuşum demekki yaa çok saoll
rica ederim sana da teşekkürler ftdeniz arşivden devam 1)50 first dates 2)how high 3)lord of the rings 4)RAY CHARLES-RAY 5)save the last dance