Şimdi Ara

en iyi soundtracklerrrr ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi sondtrack şarkıları sizce nelerrr ?? iyi bir soundtrack arşivi yapmak istiom da bna yardımcı olsanızaaaa

• slipknot-vermilion
    chimaira-down again
    machine head-imperium
  • urge overkill-girl you'll be a women soon(tam soundtrack sayılmaz ama ben pulp fiction da çaldığı için yazdım)
    SOUTH PARK_BEER SONG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blake -- 4 Haziran 2005, 0:55:25 >
  • Metallica - I Disappear
  • saolunn hepinisss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isabella -- 4 Haziran 2005, 0:56:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Isabella

saolll pandacuum

rica ederim ama bi tür söyleseydin.bunlar metal biraz sert kaçabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: blake

urge overkill-girl you'll be a women soon(tam soundtrack sayılmaz ama ben pulp fiction da çaldığı için yazdım)
    SOUTH PARK_BEER SONG

pulp fiction da uma thurman la john travolta nın dans ettiği zaman çalan parçayı da yazar mısın ?? birden aklıma geldi de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IMDB En İyi 250 Oyun Listesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soundtrack manyaayımdıR...The Matrix,City of Angels,Armageddon,The Crow,Great Expectatios aklıma ilk gelenleR.En çok beendiim soundtrack ise bi PS2 oyunun soundtrackidir.O da Silent Hill serisidiR.Silent hill 4 teki Room of Angel HarikadıR mesela bi oyun için çok ama çok fazla buluyorum şahsen.Film olarak ta The Crow dur heralde.
    Şunu unutmaki Soundtracklerde genelde her telden parça vardır.Tavsiyem amazon.com veya herhangi bi siteden 30 sn Filan bi süreliine dinleme iznin var.30 sn de beenirsen komple beenirsin zaten.Komple indirme bence.Ama the Crow boş diiL dir.Bi de genelde THEME ler öne çıkar.En baba parçalardıR Soundtracklerde(Genelde)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: Isabella

saolll pandacuum

rica ederim ama bi tür söyleseydin.bunlar metal biraz sert kaçabilir

tür faketmez çünkü her çeşit müzik dinlerim ben iyi soundtracler bnce bir filmi film yapan en önmli şeylerden biri o yüzden iyi bir arşliv yapmak istedimm

• Tabe yaw Pulp fiction manyaktır ama aklına gelmiyo insanın ve bi dakka ya Kill Bill nassı unuturum yaw allaam.Süper bence capoN işi hep hoşuma gitmiştiR.Pulp fiction da Girl, You'll Be A Woman Soon vardır mükemmel dir şahsen.(Uma nın koko niyetine eroini çektii sahneden önce çalaR o oynar )
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoGaNj

Soundtrack manyaayımdıR...The Matrix,City of Angels,Armageddon,The Crow,Great Expectatios aklıma ilk gelenleR.En çok beendiim soundtrack ise bi PS2 oyunun soundtrackidir.O da Silent Hill serisidiR.Silent hill 4 teki Room of Angel HarikadıR mesela bi oyun için çok ama çok fazla buluyorum şahsen.Film olarak ta The Crow dur heralde.
    Şunu unutmaki Soundtracklerde genelde her telden parça vardır.Tavsiyem amazon.com veya herhangi bi siteden 30 sn Filan bi süreliine dinleme iznin var.30 sn de beenirsen komple beenirsin zaten.Komple indirme bence.Ama the Crow boş diiL dir.Bi de genelde THEME ler öne çıkar.En baba parçalardıR Soundtracklerde(Genelde)...

saol LoGaNj baya yardımcı oldun bnaa

• quote:

Orjinalden alıntı: LoGaNj

Tabe yaw Pulp fiction manyaktır ama aklına gelmiyo insanın ve bi dakka ya Kill Bill nassı unuturum yaw allaam.Süper bence capoN işi hep hoşuma gitmiştiR.Pulp fiction da Girl, You'll Be A Woman Soon vardır mükemmel dir şahsen.(Uma nın koko niyetine eroini çektii sahneden önce çalaR o oynar )

quentin tarantinonun eserleri herşeyiyle mükemmel oluyor zaten filmde çalan parçalar o kadar güzel oturuyorki o sahnelere ..... kill bill de mükemmeldi ..... saol pulp fiction için

• Requiem FoR a dream in o muhteşem Theme'in nassı uuturum yaw manyaktır.Bi de bunun LOTR - Two Towers cover ımı dim işte yeni bi versiyonu var ZüPPeR.Kill Bill vol. 1'deki Bang BanG - Nancy Sinatra / Battle Without Honor or Humanity - Tomoyasu Hotei / Don't Let Me Be Misunderstood - Santa Esmeralda VE En Dehşeti Duygularımı alıp KötüRen The Lonely Shepherd - Zamfir bunu muhakkak çek dinle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupBedevisi -- 4 Haziran 2005, 1:13:58 >
  • quote:

pulp fiction da uma thurman la john travolta nın dans ettiği zaman çalan parçayı da yazar mısın ?? birden aklıma geldi de

Isabella

o şarkının teenagers in love-(woody thorne)olması lazım

ek:man in me-bob dylan(the big lebowski den)

my mood swings-elvis castello(The big lebowski)

I want you-elvis castello(I want you filminden)
  • ok saoll wallaa Züpperrsinn sendee
  • Biz Simpson cılar bölediR.Springfield insanının Kanında var be
  • forrest gump'ın ve brave hearth'ın soundtrackleri de iyidir
  • Forrest Gump ta aklımda kalan sadece theme i var onu şaapan kişi John williams - Forrest gump theme...
    Enemy at the gates - Tania iidiR.
    Trainspotting Soundtrack - Lou Reed - Perfect Day
  • yazıyımmı
  • trainspotting-iggy pop-lust for life(mutlaka dinleyin)
    trainspotting-pulp-miles end(bunu da mutlaka dinleyin)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.