Şimdi Ara

en iyi strateji oyunu nedir arkadaşlar? güncel olan (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
17.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Company of Heroes >> strateji budur düşünmeden yapamazsın

edit : Starcraft 2 'yi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 8 Eylül 2011; 22:21:14 >
  • eski çağ dersen(1080_?) tabiki mediavel 2 TOTAL WAR
    gelecek çağ dersen tabiki STARCRAFT

bu iki oyun(bence şaheser) her zaman pc imde durur
  • company of heroesu tek geçerim=)
  • wh40k dow2
  • cc general zero hourtek geçerim
  • age of empires, warcraft III frozen throne, sayılırmı bilmiyorum ama heroes of might and magic oynadığım en iyi 3 oyun diyebilirim
  • Company Of Heroes,
    Supreme Commander
    RA3

Antika niyetine;
    Blitzkrrieg 1 ve 2
    RA2
  • kesinlikle Company of Heroes
  • ArkadaşLar Siz Daha Oyun Görmemişşsiniz...Bnce Dünyanın en iyi Strateji oyunu dur /sadece EA GAMES Yaparsa işte boyle yapar...oynn adı ve serisi Generals/Generals Zero Hour/Generals ShockWave oynayanlar zaten bilir.Arkdaşarlar gelmiş geçmiş en iyii strateji oyunudur.. bilmeyenler indirsinde gorelim...Sizin yazdgn tüm Strateji oyunlarını indirdim oynadım ama hepsi dandık Red Alert3 hariç ama Oda zaten EA GAMES işi :) siz bi indirinde gorun... İyi oyunlar
  • Shockwawe Sadece 3.kişiler Tarafından Yapılan Yama Ama Oyuna Ayrı Bir Zevk Katmış Mükemmel Diyebilirim.Generalsın CWC Modunu İndirin Oda Muhteşem.
  • Generals

Generals Zero Hour

Stronghold 3

Total War serileri

Campany of Heroes

tavsiyemdir, generals 2 de 2013 de çıkacak takip et pişman olmazsın
  • BFME serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DantesAwakening -- 16 Aralık 2011; 23:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex DeLarge

Company of Heroes
    Gerçekten düşünerek oynaman gereken bir oyun.

+1
  • Arkadaşlar,

2001 den bu yana oynadığım tek strateji oyunu "Combat Mission" serisidir. Daha doğrusu taktik strateji demeliyim. Daha yeni total war - shogun 2'yi aldım, deneme aşamasındayım-
    Son oyunları olan Combat Mission: Battle for Normandy'de grafik olarak oyunun düzeyide uygun seviyelere geldi, uygun seviyeler diyorum çünkü bir strateji oyununda her zaman oynanılış ve bugsız olmasını , grafiğe yeğlemişimdir.
    Türkiye'de çok bilinmeyen ve tutulmayan bir oyun olduğunu biliyorum.
    isteyen olursa oyunu soft veya orijinal kutulu sadece yapımcı firmanın orijinal sitesinden satın alabilirler oyunun dağıtımı retailerlar tarafından yapılmıyor.
    oyunun en önemli özelliği hayatınızdan çok zaman ayırmadan rakiplerinize karşı ile mail aracılıği ile oynayabileceğiniz "PBEM" modülünün olması ki bence bu gerçekten mükemmel bir özellik, ayrıca oyun başlangıcında real time veya turn based (we go) oynamak için ilgili seçimi yapabiliyorsunuz.
    Bu arada wego sistemi stratejide bence mükemmel bir geliştirmedir, neden diye soracak olursanız, turn based oyunlarda daha önce I go , you go sistemi var idi, tabi bu ilk oyuncu için hamle üstünlüğünü beraberinde getiriyordu. WEGO sistemi bu duruma son vermiştir. Her iki oyuncu hamlelerini yapar eş anlı olarak ve ondan sonra oyun çözümlenir

Daha detaylı bilgi içinhttp://battlefront.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=273&Itemid=459

yalnız bir uyarı siteye forumlara girerek kürek vb. şeyleri sorgulamayın, sadece okuyun. bu oyunu satan kuruluş Battlefront Company , retailer'ı olmayan ve tek başına bu oyunu geliştirmiş bir firma ve oyun bu site üzerinden satılıyor, çok kötü muamele görebilirsiniz.

Oyunu alan olursa her konuda yardımcı olurum

Kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 18 Aralık 2011; 19:53:33 >

• Beyler 1 haftadır arıyorum fakat bulamadım çok eski bir strateji oyunu ben ilk okul 3. sınıf falandım oynuyorken yani hemen hemen 1990 gibi flan çıkmıştır piyasaya küçük olduğum için hatırlamıyorum adını şimdi size tarif edeceğim belki bileniniz vardır.

Eski çağ oyunu yerliler flan bi tane kabile lideri war en güçlü adam o büyü yapabiliyor yıldırım düşürebiliyor ateş topu yağmuru yapabiliyor diğer adamlar işçi vs. etkisizler oyun ilerledikçe farklı sawaşçılar çıkıyor 3. bölümde ellerinden ateş çıkaran adamlar geliyor hatırladıklarım bu kadar
  • @oustuner ve Canok

Populus olabilir o aradığın.
    Yenilerden onu andıran Black&White ve From Dust vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 29 Aralık 2011; 17:25:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oustuner

Beyler 1 haftadır arıyorum fakat bulamadım çok eski bir strateji oyunu ben ilk okul 3. sınıf falandım oynuyorken yani hemen hemen 1990 gibi flan çıkmıştır piyasaya küçük olduğum için hatırlamıyorum adını şimdi size tarif edeceğim belki bileniniz vardır.

Eski çağ oyunu yerliler flan bi tane kabile lideri war en güçlü adam o büyü yapabiliyor yıldırım düşürebiliyor ateş topu yağmuru yapabiliyor diğer adamlar işçi vs. etkisizler oyun ilerledikçe farklı sawaşçılar çıkıyor 3. bölümde ellerinden ateş çıkaran adamlar geliyor hatırladıklarım bu kadar

bende bu oyunu baya aramıştım ama bulamamıştım. shaman lar vardı oyun haritasıda dünya gibi yuvarlaktı hatta
  • AOE alternatifi olabilecek tarzda, ilk çağlardan başlayıp gelişerek yeni çağlar, teni silahlar vs yapabileceğim oyun hangisidir.
    Multiplayer oynayabileceğimiz oyunları önerebilirseniz sevinim.
  • strateji türünün artık o eski efsane oyunları çıkardığı dönemlerdeki gibi yine efsane oyunlar çıkardığını görmek istiyorum.2010-2011 strateji türü olarak kısır geçti.Red Alert,C&C ,Company Of Heroes,Starcraft,Commandos,Age 0f ,Sudden Strike ,Blitzkrieg gibi efsane oyunların devamlarının gelmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.