Bildirim
En iyi su arıtma filtresi hangisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
veren doğru vermiş tavsiyeyi filmtec membran ve pentek marka diğer filtreleri kullan -
-
çeşme üstüne takacağın pratik dediğin filtre çok ufak bir filtre size fazla getirisi olmaz ama ben sana çeşmenin ucuna takacağına çeşmenin altına bir tane 10" housing içine 1 adet 10" karbon filtre kullan daha uzun ömürlü olsun 3 ton su geçtiğinde filtreni değiştir. fiyatı da uygundur. 10-20 tl ye karbon filtre her yerden tedarik edersin. benim sana önerdiğim senin link de ki vermiş olduğun musluk ucu filtreden 10 kat daha ucuz ve 10 kat daha uzun ömürlüdür.
biraz akıl çalıştıralım arkadaşlar. buyur boş housing giriş çıkışını 3/8 e dönüştürüyorlar. sipral boruya göre direkt takıyorsun musluk altına buda içine kullanacağın filtre karbon filtrehttp://www.rosuaritma.com/su-aritma-filitreleri/10-inch-housing-filtreleri/10-inch-cto-blok-karbon-filtre.html
toplamda 50 tl ye işi çözüyorsun :)
bu şekildeki bir filtreleme ile sudaki eriyik gazları,kloru ve inorganik maddeleri tutarsın +++ blok karbon sayesinde 5 micron tortuları da tutar. senin verdiğin link de ki ürüne de taş çıkartır.
-
hali hazırda 5 aşamalı tezgah altı ro sistemim var zaten. maliyeti daha düsük evet ama yer kapliyor ve degistirmek zahmetli. sıkıstırma yapiyorsun sızma oluyor fln. sırf bu yüzden 2 senedir degistirmiyom sadece bitkilere kullanıyorum. su an zerowater sürahisini kullanıyorum içmek için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- brita sürahi yorumları forum
- bel fıtığı için yatak yorumları
- en iyi sivrisinek kovucu yorumları
- ufo vantilatör resetleme
- çift su girişli çamaşır makinesi tek girişle çalışırmı
- en iyi filtre kahve makinesi
- en iyi waffle makinesi
- en iyi airfryer
- cam silme robotu kullananlar yorumları
- en iyi çaycı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X