Şimdi Ara

En iyi taraftar grubu(dünyada) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha salon tribünü olmayanlar konuşmasın.
  • Futbolda değil de basketbolda Pana çok iyi, suan da da macı ızleyenler(pana-oli) nedemek istedigimi anlıyolardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimbom old boys

nick entry uyumu
  • en iyi taraftar olayı çok yanlış anlaşılmış herhalde. burda herkes holiganlarla övünüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

quote:

nick entry uyumu

Sen bok atınca bir şey yok, adam yorum yapınca nick entry uyumu. Ciddi soruyorum, yaş kaç?
  • quote:

quote:

nick entry uyumu

Beyin mesaj uyumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

quote:

quote:

nick entry uyumu

Beyin mesaj uyumu.

Siz önce üye profillerinizi açında mavi mavi önlüklerinizi görelim ufak aslancıklar, sizin cürmünüz yetmez beyin-yaş sorgulamaya.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nick entry uyumu

Beyin mesaj uyumu.

Siz önce üye profillerinizi açında mavi mavi önlüklerinizi görelim ufak aslancıklar, sizin cürmünüz yetmez beyin-yaş sorgulamaya.

Hele soyle bir otur soguklan yegen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

quote:

quote:

quote:

quote:

nick entry uyumu

Beyin mesaj uyumu.

Hele soyle bir otur soguklan yegen

tatava yapma aslanım

• Türkiyenin en sorunlu saçma stadına sahip olmamiza rağmen Eskişehir deki atmosferi yakalayabilen istanbul takımı var mı merak ediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

nick entry uyumu

Beyin mesaj uyumu.

/>

• Türkiye'den sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş zorlar orası kesin.
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Yav he he
  • türkiyede Göztepe gerisi çöp 100 civarı takımın maçını izledim atmosferde tribününde hepside kritik önemli maçlardı takımı elendiginde bile statta kalan tek Göztepeliler vardı ne benzin istasyonu yakan benim gibi fenerliler ne 6 golden sonra ucak hızında stadi terk eden galatasaray nede takım için değil muhabbet için gelen Beşiktaşlilar sonuç olarak izmirde Karşıyakayi desteklesemde Göztepe taraftarı başka diye düşünüyorum

• quote:

Bende gittim Ksk ile olan maçına.Türkiye'de anca ilk 10'a girerler.İzmir'de Göztepe ama şöyle bir durum var hocam.Göztepe değil miydi bunca yıllık geçmişini satıp Antepli bir imama kendini oyuncak yaptıran ve yeni sahibi Mehmet Sepil.Göztepe benim gözümde spor kulübü değil ne yazık ki...

konunun taraftarla ilgisini anlamadım takıma bir tane konaklı iş adamı sahip çıkmadı ki takım ne yapsın amatörden bank asyaya birinciliklerle aralıksız geldi bunun taraftarla ilgisi yok ki sonuçta bu bir a.ş şirket paran varsa sen al bu taraftarın göztepeyi bırakcağı anlamına gelmez sen takımı alırsın kültürünü değiştirirsin o zaman arkanda göztepe taraftarını göremezsin senin takımın içinde bu olabilir ilerde bir arap satın alsa logosunu rengini değiştirse adını değiştirse sen gidip eskiden galatasaraydı şimdi atıyorum mediciyeköy ne olmuş stad aynı deyip destekler misin desteklemezsin sen galatasaraylısın çünkü göztepenin hatay maçına gittim play off yarı final ikinci maçı dakika 78 takım 1-0 geride ilk maçı 2-0 kaybetmiş hakem maçı katletmiş 4 tane direk 3 tane karşı karşıya kaçmış bu durumda emin ol senin takımının taraftarı 50 binlik stadın 40 binlik kısmını boşaltmıştı bende en önlerdeydim sadece ben ve yanımdakiler kaldık sandım maç hafta içiydi arkamı dönüp 78.dakıkada baktığımda biletli biletsiz formasını kapan onu bulamayan sarı kırmızı forma atkı bulan herkes ordaydı okul saatinde iş saatinde ve izmir sıcağında net hatırlamamakla birlikte hadi bastır şanlı göztepe eşliğinde 3 gol buldular son 10 dakikada en az 2 tane net 1 tanede direkden dönen topları var tüm senenin emeği 1 maçta gitti liderin 1-2 puan gerisinde 2 bitirdiği ligten çıkamadı bu sırada arkadaşım uyardı olay çıkabilir yavaştan gidelim diye maçın bitiş düdüğüyle takımlarını çağırdılar alkışladılar işte bu taraftar kültürüdür ne yazıkki çoğu kulübümüzde olmayan senin sayıyla gösterdiğin bizim seyirci dediğimiz kısım yıllar önce bir teknik direktörün dediği gibi bize seyirci değil taraftar lazım taraftar budur üzerine vurgu yapayım ksk destekliyorum izmir ekiplerinden ve maçlarına düzenli olarak gidip kafsinkaf çekiyorum ama takım rezalet taraftar az seyirci çok öylede uzun yazmışım abo

• quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

Türkiyenin en iyi taraftar grubuyuz bana göre herkese göre kendi taraftarı en iyi taraftardır beste ve ses konusunda Türkiye'de birinciyiz bence.

Ultras kurucularından romanın sitesinde Türkiye'den sadece yalı grubu var.

http://www.asromaultras.org/linksstranieri.html

Haklısın kardeşim aramız iyi olmasa da(Samsunsporluyum) Göztepe Türkiye'nin en iyilerinden belki de en iyisidir. Bir de bir şey sorucam? İzmir'de Göztepeli'mi çok Karşıyakalı'mı bir de Karşıyaka'yı sadece Karşıyakalılar mı tutar veya Göztepe'yi sadece o ilçedeki kişiler mi tutar? Diğer ilçeler bu iki takımı tutmaz mı? Aklımda deli sorular yıllardır merak etmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

Türkiyenin en iyi taraftar grubuyuz bana göre herkese göre kendi taraftarı en iyi taraftardır beste ve ses konusunda Türkiye'de birinciyiz bence.

Ultras kurucularından romanın sitesinde Türkiye'den sadece yalı grubu var.

http://www.asromaultras.org/linksstranieri.html

Haklısın kardeşim aramız iyi olmasa da(Samsunsporluyum) Göztepe Türkiye'nin en iyilerinden belki de en iyisidir. Bir de bir şey sorucam? İzmir'de Göztepeli'mi çok Karşıyakalı'mı bir de Karşıyaka'yı sadece Karşıyakalılar mı tutar veya Göztepe'yi sadece o ilçedeki kişiler mi tutar? Diğer ilçeler bu iki takımı tutmaz mı? Aklımda deli sorular yıllardır merak etmişimdir.

Hocam aslında Göztepe mahalle, Karşıyaka ilçedir muhit olarak. Karşıyaka da çoğunluk Karşıyakalıdır, İzmirin genelinde Göztepe üstündür toplam da %55 Göztepe, %45 Karşıyaka diyebilirim tabi iş için Göztepeli olup Karşıyaka da yaşayanlar da var tam tersi içinde geçerli, 2 bölgenin arasında kalan Bayraklı ve Bornava dışındaki ilçelerde Kuzeyde Karşıyaka, Güneyde Göztepe üstünlüğü var.

• Dortmund konu kilit

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.