Şimdi Ara

En iyi taraftar grubu(dünyada) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kocaelispor'u takip ediyorum. Amatörde içerde-deplasmanda full tribunlere oynuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

Türkiyenin en iyi taraftar grubuyuz bana göre herkese göre kendi taraftarı en iyi taraftardır beste ve ses konusunda Türkiye'de birinciyiz bence.

Ultras kurucularından romanın sitesinde Türkiye'den sadece yalı grubu var.

http://www.asromaultras.org/linksstranieri.html

Haklısın kardeşim aramız iyi olmasa da(Samsunsporluyum) Göztepe Türkiye'nin en iyilerinden belki de en iyisidir. Bir de bir şey sorucam? İzmir'de Göztepeli'mi çok Karşıyakalı'mı bir de Karşıyaka'yı sadece Karşıyakalılar mı tutar veya Göztepe'yi sadece o ilçedeki kişiler mi tutar? Diğer ilçeler bu iki takımı tutmaz mı? Aklımda deli sorular yıllardır merak etmişimdir.

Hocam aslında Göztepe mahalle, Karşıyaka ilçedir muhit olarak. Karşıyaka da çoğunluk Karşıyakalıdır, İzmirin genelinde Göztepe üstündür toplam da %55 Göztepe, %45 Karşıyaka diyebilirim tabi iş için Göztepeli olup Karşıyaka da yaşayanlar da var tam tersi içinde geçerli, 2 bölgenin arasında kalan Bayraklı ve Bornava dışındaki ilçelerde Kuzeyde Karşıyaka, Güneyde Göztepe üstünlüğü var.

Peki teşekkürler. Bir de siz Göztepe amblemini koymuşsunuz, istediğimiz takımı koyabiliyor muyuz? Ben sadece Gs, Fb vs. takımları gördüm de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiyenin en iyi taraftar grubuyuz bana göre herkese göre kendi taraftarı en iyi taraftardır beste ve ses konusunda Türkiye'de birinciyiz bence.

Haklısın kardeşim aramız iyi olmasa da(Samsunsporluyum) Göztepe Türkiye'nin en iyilerinden belki de en iyisidir. Bir de bir şey sorucam? İzmir'de Göztepeli'mi çok Karşıyakalı'mı bir de Karşıyaka'yı sadece Karşıyakalılar mı tutar veya Göztepe'yi sadece o ilçedeki kişiler mi tutar? Diğer ilçeler bu iki takımı tutmaz mı? Aklımda deli sorular yıllardır merak etmişimdir.

Hocam aslında Göztepe mahalle, Karşıyaka ilçedir muhit olarak. Karşıyaka da çoğunluk Karşıyakalıdır, İzmirin genelinde Göztepe üstündür toplam da %55 Göztepe, %45 Karşıyaka diyebilirim tabi iş için Göztepeli olup Karşıyaka da yaşayanlar da var tam tersi içinde geçerli, 2 bölgenin arasında kalan Bayraklı ve Bornava dışındaki ilçelerde Kuzeyde Karşıyaka, Güneyde Göztepe üstünlüğü var.

Peki teşekkürler. Bir de siz Göztepe amblemini koymuşsunuz, istediğimiz takımı koyabiliyor muyuz? Ben sadece Gs, Fb vs. takımları gördüm de.

Profilinde sistem tercihlerinden dünyadan futbol kısmında bulabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Profilinde sistem tercihlerinden dünyadan futbol kısmında bulabilirsin.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Oyun

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orijinalden alıntı: Son Oyun

Hellmarch, SEN ONA ŞOV MU DİYORSUN? BİZ YAPARIZ, SİZ ANCA TAKLİT EDERSİNİZ! TAKLİTLER ASLINI YAŞATIR! TEK GERÇEK TEKSAS'tır...

Bİ DE BUNLARI İZLER DERİM! TATMİN ETMEZSE BURSA'ya YA DA HERHANGİ BİR DEPLASMAN MAÇINIA GEL, BÜTÜN MASRAFLARIN BENDEN

--->https://www.facebook.com/video/video.php?v=2122251423389
    --->https://www.facebook.com/photo.php?v=2121947455790

PROBLEM?

Yahu tamda adamına Bursaspor' u anlatıyorsun. Ayrıca ben Bursa taraftarına dandik mi dedim? Stad yetmiyor biraz havada kalıyor gösteriler. Yeni stadda Gs ı Bjk ı yakalarsınız umarım. Bir de kardeş ben senden çok Bursa maçına gitmiş olabilirim dikkatini celbederim. Bir de maç beleşse gelirim bak.

Bndn çok maça mı gittin? Timsah Arena kısmen de olsa bitti, sıra çatı montajına geldi! Maçlar beleş değil, hiç bir zaman da beleşçi olmadık! Sadece snn o anı yaşaman için bndensn demştm!

Çatı montajından sonra 2.5 sene de hala açılamadıysa, bizim stad ancak 2018'de falan açılır.

• Dünya'yı bilmem ama Türkiyede 5 yıl öncesine kadar en iyi tribün Beşiktaştaydı İnönünün son 2-3 yılı pek etkili değildi bana göre yeni stadımız bitince tekrar o etkiyi yaşayacağımızı düşünüyorum. son 5 yılda Türkiyede iyi bi tribün çok görmedim Beşiktaştan sonra Göztepe ve Bursa fena değil gibi.GS yi saymıyorum Ali Samiyenden sonra hiç bişeylerini görmedim büyük maçlarda 5 dklık görsel şovla en iyisi olunmuyo.FB tribünü zaten tribün değil.
  • Türkiye için konuşuyorum, biz de koyalım 2-3 şey de bizi de boş sanmasınlar #Samsunspor olarak en iyisi değiliz belki ama ilk 10'a gireceğimizi düşünüyorum.

Deplasmanda, sıradan bir ptt maçında Ankara'da 7000 kişi.

Koreografilerimizden bahsetmeye gerek yok sanırım ama bir kaç örnek vereyim. En son ve Türkiye'de bir ilk olan çift desenli koreografimiz.
     En iyi taraftar grubu(dünyada)

Ama estetik olarak en çok sevdiğim koreografi bu
     En iyi taraftar grubu(dünyada)

Çok video koyamadım çünkü güncel bir şekilde paylaian bir video kanalı vs. ( neyse ki o işe ben el attım yakında bu güzellikleri tek bir yerden izleyebileceksiniz) olmadığı için hemen hemen her maç tribünde ortaya çıkan güzel görüntüler de gidiyor.

Her neyse benim Türkiye için ilk 10'um şöyle: Beşiktaş, Galatasaray, Bursa, Fener, Gözgöz, Ads, Samsun, Eses, Ksk, sonuncuyu bulamadım aslında biraz karasız da kaldım anadolu'da bilinmeyen bir sürü güzel tribün var siz ekleyebilir-yer değiştirebilirsiniz.
     En iyi taraftar grubu(dünyada) En iyi taraftar grubu(dünyada)

• Dunya uzerinde tribun gruplarini siralasak turkiyeden 1 grup bile ilk 10'a giremez

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.