Şimdi Ara

En iyi Thermal Paste? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Macun konusunda başka yorum yapan yok mu?
  • bu tabloda AS5 nerde tam olarak ben bide onu görebilsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcAN the teKMe -- 20 Ekim 2005, 11:34:17 >
  • kaynak yapın gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberan -- 20 Ekim 2005, 11:26:28 >
  • mx-1 iyi ama sürekli tak çıkar yapıyosan unut mx-1 i .ben titan nano blue kullanıyorum gayet iyi hemen hemen aynı değerlerde geziniyo rakipleri ile
  • elektronikçilerde satılan 3 ylt lik "termal silikon" aldım hala kullanıyorum. güzel bence. açılışta işlemci ısısı 30 derecenin altında. bir müddet sonra da 35 derece civarında kalıyo. o kadar para verip titan nano aldım ama hala kullanmak nasip olmadı. bu "termal silikon" biraz yamuk yapsa hemen titan nano yu süreceğim. artı bu "termal silikon" küçük kavanoz şişede ve en az 50-60 kullanımlık. tavsiyem boşuna para vermeyin. kendi tecrübem bu.
  • dediğin ürün ısı gresi.fazla bi performans beklenmez o üründen vede belli bi süre sonra kuruyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordsavage

dediğin ürün ısı gresi.fazla bi performans beklenmez o üründen vede belli bi süre sonra kuruyo..

kalitesi hakkında haklısın. ama benim aldığım titan nano 1.5 gr 15 ytl ve 3-4 kullanımlık. öbürü ise hem 3 ytl hem de 50-60 kullanım rahat çıkar. ben bu açıdan söylemiştim. yoksa senin dediğin elbette doğrudur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.