Şimdi Ara

En iyi Thermal Paste?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arctic silver 5 kullnıyorum. İşlemcilerde daha iyi performans verebilcek bi solüsyon var mıdır?

• var bu konuda dünyanın en iyisi MX-1 dir linkte arctic silver ile arasındaki farkı görebilirsin.
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=Z0091
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermann Göring

var bu konuda dünyanın en iyisi MX-1 dir linkte arctic silver ile arasındaki farkı görebilirsin.
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=Z0091
    Sahsi fikrim bu arada bende bir artic silver 5 kullanıcısıyım.
    MX-1 in bence bir eksi yanı var oda bu

Termal pasta tam 200 saatlik kullanımda sonra sertleşerek tam perfomansı sunmaya başlar. Pastanın sertleşmesinden dolayı hiçbir hava iletimsizliği ya da kaçağı olmağayacağından dolayı tam soğutma sağlanır. Metal ve silikon pastaların aksine, bu bileşen zaman içinde perfomans kaybı yaşatmaz, tekrardan yenilenmesi gerekmez ve 8 yıl boyunca aynı perfomansını korur

Bizim gibi iki gunde bir cpu sökenlere yönelik değil.

Ama test sonuclarına göre mükemmel bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psy_dreams -- 17 Ekim 2005, 8:21:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psy_dreams

Termal pasta tam 200 saatlik kullanımda sonra sertleşerek tam perfomansı sunmaya başlar. Pastanın sertleşmesinden dolayı hiçbir hava iletimsizliği ya da kaçağı olmağayacağından dolayı tam soğutma sağlanır. Metal ve silikon pastaların aksine, bu bileşen zaman içinde perfomans kaybı yaşatmaz, tekrardan yenilenmesi gerekmez ve 8 yıl boyunca aynı perfomansını korur

Alıntıları Göster
    Peki işlemciyi sökmek istediğiniz vakit soğutucuyu çıkartırken işlemcinin zarar görme olasılığı var mı? ne kadar sertleşiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: psy_dreams

Alıntıları Göster
    +1
    quote:

Orjinalden alıntı: psy_dreams

• quote:

Orijinalden alıntı: sayko35

+1
    quote:

Orjinalden alıntı: psy_dreams

Alıntıları Göster
    dolapta:::::::> vantec/nano blue/artic cooling/mx1 var

bana vantec daha iii sonuç verio tam kıvamında olduuu için sürmesi kolay ısı derecelerini de ilk gün farklı oluo sora hep aynı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

dolapta:::::::> vantec/nano blue/artic cooling/mx1 var

bana vantec daha iii sonuç verio tam kıvamında olduuu için sürmesi kolay ısı derecelerini de ilk gün farklı oluo sora hep aynı...

Alıntıları Göster
    valla banada biryerden arttic ceramic gelmişti oda fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: starway

valla banada biryerden arttic ceramic gelmişti oda fena değil

Alıntıları Göster
    MX-1 gayet iidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

MX-1 gayet iidir..

Alıntıları Göster
    mx-1 güzel gençler ennvai çeşit pasta denedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenhaa

mx-1 güzel gençler ennvai çeşit pasta denedim..

Alıntıları Göster
    Arctic silver 5 ten bi farkı yok bence. Yapılan bi testte Arctic silver 3 ten 3-4 derece daha iyi oldunu gördüm. Zaten arctic silver 5 te aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberan

Arctic silver 5 ten bi farkı yok bence. Yapılan bi testte Arctic silver 3 ten 3-4 derece daha iyi oldunu gördüm. Zaten arctic silver 5 te aynı

Alıntıları Göster
    Her açılan konuda Firebal dan bir satış elemanı
    reklam yapmasa olmayacak yani.
    Bu forumda farz oldu bu.

Firebal ne kadar iyi ve güvenilir bir firma olsa da,
    bu gizli reklam çalışmaları yüzünden gittikçe
    gözümden düşüyor.

Ya nickinizi "Firebal satış elemanı" olarak değiştirip yazın
    ya da bu kadar reklam yapmaktan vazgeçim.

İnsanları reklam yapacağım diye de yanlış yönlendirmeyin.
    Hangi overclock forumunda hangi overclockçu çıkıp
    AS5 değil MX-1 kullanıyorum demiş ki?
    Nerede MX-1 in en iyi termal pasta olduğunu gösteren
    review lar, test sonuçları?
    Yapmayın etmeyin ya

Satış elemanı demiş ki
    "linkte arctic silver ile arasındaki farkı görebilirsin".
    O linkte ne olduğu belli olmayan ve ESKİ bir test
    sonucu var.
    Bu test nerede yapılmış, kim yapmış, hangi sistemleri
    kullanarak yapmış, hangi soğutucularla yapmış, hiçbir detay yok.
    Bir de AS3 ile karılaştırılmış ve siz bunu
    örnek göstererek MX-1 en iyisidir diyebiliyorsunuz ya,
    artık diyecek birşey bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Izzet

Bu forumda farz oldu bu.

gözümden düşüyor.

Yapmayın etmeyin ya

Satış elemanı demiş ki
    sonucu var.

Alıntıları Göster
    İzzet nie reklam olsunki as5 aynı zmanda fireballda satılıyor..Yani adamlar haa as5 satmış haa mx1 ne farkeder..Ben tecrübelerime dyanarak tavsiye ediyorum..eğer elekt. iletkenliği konusunda sıkıntınız varsa As seramic diğer durumlarda ise mx1 kullanıyorum..Tavsiye derm ben max 1-1 derece fark gördüm mx1 de

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenhaa

İzzet nie reklam olsunki as5 aynı zmanda fireballda satılıyor..Yani adamlar haa as5 satmış haa mx1 ne farkeder..Ben tecrübelerime dyanarak tavsiye ediyorum..eğer elekt. iletkenliği konusunda sıkıntınız varsa As seramic diğer durumlarda ise mx1 kullanıyorum..Tavsiye derm ben max 1-1 derece fark gördüm mx1 de

Alıntıları Göster
    Artic Silver ceramique ve Mx-1

En iyileri bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Artic Silver ceramique ve Mx-1

En iyileri bunlar

Alıntıları Göster
    @izzet biz gördüümüzü uyguladığımızı yazıyoruz..birebir yaptıımız karşılaştırmalara dayanarak konuşuyoruz..ister fireball getirsin ister dj center bizim için fark etmez bizim için tek fark eden sonuçtur..peki sen neye dayanarak MX-1 den daha ii diyebiliyosun onu bi açıklarsan çok mutlu oluruz..........sen şimdi bizim test düzeneklerimizede inanmazsın ama....

• quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

@izzet biz gördüümüzü uyguladığımızı yazıyoruz..birebir yaptıımız karşılaştırmalara dayanarak konuşuyoruz..ister fireball getirsin ister dj center bizim için fark etmez bizim için tek fark eden sonuçtur..peki sen neye dayanarak MX-1 den daha ii diyebiliyosun onu bi açıklarsan çok mutlu oluruz..........sen şimdi bizim test düzeneklerimizede inanmazsın ama....

Alıntıları Göster
    Bence alayı aynı bunların

• quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

Bence alayı aynı bunların

Alıntıları Göster
    Ben de bu aralar Arctic silver 5 macun almayı düşünüyorum. Ama bu başlığı okuyunca mx1 mi alsam diye tereddüte düştüm. Genelde Arctic silver ve mx1 kullananlar mx1 in daha iyi olduğunu söylemiş. Başka mx1 kullanan oldu mu. Birde bu sürdükten sonra çok setleşiyomuş çıkarması sorun oluyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

Ben de bu aralar Arctic silver 5 macun almayı düşünüyorum. Ama bu başlığı okuyunca mx1 mi alsam diye tereddüte düştüm. Genelde Arctic silver ve mx1 kullananlar mx1 in daha iyi olduğunu söylemiş. Başka mx1 kullanan oldu mu. Birde bu sürdükten sonra çok setleşiyomuş çıkarması sorun oluyo mu?

Alıntıları Göster
    Sertleşir de çok sorun olmaz elinde aseton olduktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

Sertleşir de çok sorun olmaz elinde aseton olduktan sonra

Alıntıları Göster
    Galiba söylenmek istenen , mx-1 ile AS 5 karşılaştırması yaparken 9_10 gün sonraki ,yani 200 saatlik sertleşme süresi sonundaki test değerlerini de verselerdi diyorlar.10 gün pc nin açık kaldığı bir test
    bilmem ki gerekir ve ayırt edici olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Izzet

Bu forumda farz oldu bu.

gözümden düşüyor.

Yapmayın etmeyin ya

Satış elemanı demiş ki
    sonucu var.

Alıntıları Göster
    kim satış elemanı sen nasıl beni karalayabilirsinki ben birçok konuda diğer firmalarında ürünlerini öneriyorum ancak ankarada yaşayan biri olarak burada her yerde fireball'un ürünleri var bilmem sen nerelisin ama ankarada teknorama gibi yerler var bu tip yerlerde bile bu firmanın birçok ürünü ağırlıkta satılıyor şimdi alternatif olmayınca neyin linkini verim alın işlemciye tükürün balgam attırın daha iyi soğutur mu diyim moderatörlerden ricam IP numaralarıma baksınlar bakalım nereye aitmişim nerden yazıyormuşum acaba geçen gün de enermax liberty nin konusu açılınca bazı kişiler fireball ve donanımhaberi yalancılık ve balon haber yapmakla suçlamışlardı..herkes her istediğini yazsın ama birileri oturduğu yerden sen satış elemanısın sen şusun busun diye hemen yargıya varsın..fireball'a yüzlerce kez teşekkür ediyorum ki ankarada sorunsuzca alışveriş yapıp arıza korkusu olmadan ürünlerini alabiliyoruz..
    IP Adresiniz: 81.215.23.217
    benim IP numaram bu değişken değil sabit IP numarasına sahibim moderatörler bakıp doğrulayabilirler....kolejde oturuyorum öğrenciyim ev numaramıda vereyim mi
    Son olarak şunu söylemek istiyorum, birileri çıkıp şu firma pis kaka bana yamuk yaptı beni dövdü ırzıma geçti paramı gasp etti diyince herkes hemen saldırıyor..bunu borç biliyor..çünkü firmalar potansiyel suçlu ..ama ben fireball ile bir anımı anlatayım sana Izzet kardeşim..sustum sustum konuşayım..birkaç hafta önce fireball'dan LGA775 soğutucu aldım ve bu soğutucunun perfomansını beğenmedim..8-9 gün olmuştu..Gittim adamlar bana dediki bu ürün iyi (ürün arctic cooling freezer 7 idi) birkaç kişiye daha aynısı oldu makineyi getirin bakalım dediler..zaten fireball topu topu 3-4 kişilik bir ekip..dostça yaklaştıkları için ok dedim ve makineyi getirdim..adamlar baktı etti ve ben mx1 fazlasıyla sürdüğüm için temizleyip yeniden taktılar 2-3 gün kullanın yine beğenmezseniz getirin para iadesi yapalım dediler ve heralde ben iyi takamamıştım ki 2-3 gün sonra 7-8 derece daha düşüş oldu ve bu sefer benim için iyi bir sonuç oldu..gerçi ben satıp bunu akabinde arkadaşımdan amd 64 sistem aldım ama adamlar ne büyüklük tasladı ne birşey dostça hallettiler..yapmayadabilirlerdi..ya da paramı verip yollayabilirlerdide ama sorunumu çözdüler..ben bu adamlardan bu ilgiyi görmüşüm ben bu adamların ürünlerini önermiyip kimin ürünlerini önereyim? 6-7 ay önce bozulan dijital centerdan aldığım kv7 vardı tam 3.5 ay bekledim ve ürünü dijitalden değil prodiciden aldım yine fireball'un yardımı ile çünkü fireball eskiden dijitalcenter bayisi idi..2 keredir adamlar bana yardım ediyor..peki ben herşeyi her yaptığım hesap vermek zorunda mıyım? yoksa karalasam fireball'u bu ürün iğrenç alma yapma desem benim karşı firmadan olmadığım ne malüm??? diceklerim bu kadar başka da yazmayı düşünmüyorum çünkü gerek duymuyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: Izzet

Bu forumda farz oldu bu.

gözümden düşüyor.

Yapmayın etmeyin ya

Satış elemanı demiş ki
    sonucu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermann Göring -- 18 Ekim 2005, 17:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermann Göring

kim satış elemanı sen nasıl beni karalayabilirsinki ben birçok konuda diğer firmalarında ürünlerini öneriyorum ancak ankarada yaşayan biri olarak burada her yerde fireball'un ürünleri var bilmem sen nerelisin ama ankarada teknorama gibi yerler var bu tip yerlerde bile bu firmanın birçok ürünü ağırlıkta satılıyor şimdi alternatif olmayınca neyin linkini verim alın işlemciye tükürün balgam attırın daha iyi soğutur mu diyim moderatörlerden ricam IP numaralarıma baksınlar bakalım nereye aitmişim nerden yazıyormuşum acaba geçen gün de enermax liberty nin konusu açılınca bazı kişiler fireball ve donanımhaberi yalancılık ve balon haber yapmakla suçlamışlardı..herkes her istediğini yazsın ama birileri oturduğu yerden sen satış elemanısın sen şusun busun diye hemen yargıya varsın..fireball'a yüzlerce kez teşekkür ediyorum ki ankarada sorunsuzca alışveriş yapıp arıza korkusu olmadan ürünlerini alabiliyoruz..
    IP Adresiniz: 81.215.23.217
    benim IP numaram bu değişken değil sabit IP numarasına sahibim moderatörler bakıp doğrulayabilirler....kolejde oturuyorum öğrenciyim ev numaramıda vereyim mi
    Son olarak şunu söylemek istiyorum, birileri çıkıp şu firma pis kaka bana yamuk yaptı beni dövdü ırzıma geçti paramı gasp etti diyince herkes hemen saldırıyor..bunu borç biliyor..çünkü firmalar potansiyel suçlu ..ama ben fireball ile bir anımı anlatayım sana Izzet kardeşim..sustum sustum konuşayım..birkaç hafta önce fireball'dan LGA775 soğutucu aldım ve bu soğutucunun perfomansını beğenmedim..8-9 gün olmuştu..Gittim adamlar bana dediki bu ürün iyi (ürün arctic cooling freezer 7 idi) birkaç kişiye daha aynısı oldu makineyi getirin bakalım dediler..zaten fireball topu topu 3-4 kişilik bir ekip..dostça yaklaştıkları için ok dedim ve makineyi getirdim..adamlar baktı etti ve ben mx1 fazlasıyla sürdüğüm için temizleyip yeniden taktılar 2-3 gün kullanın yine beğenmezseniz getirin para iadesi yapalım dediler ve heralde ben iyi takamamıştım ki 2-3 gün sonra 7-8 derece daha düşüş oldu ve bu sefer benim için iyi bir sonuç oldu..gerçi ben satıp bunu akabinde arkadaşımdan amd 64 sistem aldım ama adamlar ne büyüklük tasladı ne birşey dostça hallettiler..yapmayadabilirlerdi..ya da paramı verip yollayabilirlerdide ama sorunumu çözdüler..ben bu adamlardan bu ilgiyi görmüşüm ben bu adamların ürünlerini önermiyip kimin ürünlerini önereyim? 6-7 ay önce bozulan dijital centerdan aldığım kv7 vardı tam 3.5 ay bekledim ve ürünü dijitalden değil prodiciden aldım yine fireball'un yardımı ile çünkü fireball eskiden dijitalcenter bayisi idi..2 keredir adamlar bana yardım ediyor..peki ben herşeyi her yaptığım hesap vermek zorunda mıyım? yoksa karalasam fireball'u bu ürün iğrenç alma yapma desem benim karşı firmadan olmadığım ne malüm??? diceklerim bu kadar başka da yazmayı düşünmüyorum çünkü gerek duymuyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: Izzet

Bu forumda farz oldu bu.

gözümden düşüyor.

Yapmayın etmeyin ya

Satış elemanı demiş ki
    sonucu var.

Alıntıları Göster
    Abicim adamların adresi vermeyim reklam olurmerak eden olursa benden sorabilirsiniz

bu güne kadar harbi elime geçen en iyi thermal macun Sıvımetal(harbi sıvı metal) oldu.
    bayağı teredüt ettim Silver 5 in yerine koymaya ama heralde ilerde benden
    başka herkes anlatacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.