Şimdi Ara

EN İYİ TIP ŞEHRİNDEKİ TIP MIDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6.9K sıralama var. Son günlerde aklıma direkt BEÜ yazma fikri geldi.Sıralaması geri ama rahat yaşarım sizce nasıl fikir?

• hocam ben forumda her yerde yazıyorum bunu. başka bir şehre gitme imkanınız varsa gidin bence. tıp da olsa mühendislik de olsa aileden ayrı yaşamaya alışmak lazım belli bir süre sonra. insanı çok olgunlaştırıyor bence. tabii bazı sebeplerden dolayı -mesela ailenizin belli başlı sıkıntıları vardır- şehrinizdeki üniversiteye gitmenizde sakınca olmaz ama bunlar ekstrem koşullar durumunda bence

• Ben de üstte belirtilen görüşe katılıyorum. Maddi olarak mümkünse farklı şehirde yaşamak hayata hazırlıyor insanı. Tabii çamaşır ütü yemek derdi olmayacağı için ailenizin bulunduğu şehirde okumak avantajlı olacaktır fakat bunu direkt Tıp fakültesi ile bağdaştırmamak lazım diye düşünüyorum. Çünkü bir fakültenin kalitesini belirleyen belli başlı şeyler vardır. Bunlardan en önemlisi de tıp fakültesi hastanesidir diye düşünüyorum. Bunun yanında hocalar, hocaların genel tutumları, laboratuvar imkanları gibi şeyler de var tabii. Sizin yerinizde olsam memleketimde kalmak için kendi sıralamamdan düşük bir yer yazmazdım. Puanınızla girebileceğiniz daha iyi yerler olabileceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam yorumunuz için .

• TrankelaBender T kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Tıp Fakülteleri
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.