Şimdi Ara

EN İYİ TRANCE MUZİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
20.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BANA EN İYİ TRANCE MUZİKLERİ BULABİLECEGİM BİR LİNK ÖNERİNİZ

ÖZELLİKLE SU SHOW TV ACUN FİRARDANIN BASLANGIC MUZİĞİNİ İSTİYORUM BİRTÜRLÜ BU TRANCE MÜZİĞİ BULAMADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djx -- 26 Eylül 2004, 2:11:40 >

• vallaha şöyle bir formu göz gezdirirsen çok link bulursun
  • bu EN IYI merakı nedir anlamıyorum
  • Konu uzun herkezin bir en iyi si vardır.. ama formda bisürü link bulabilirsin.. içlerinden senin için iyi olanı bulman sana kalmış...
    fikir için dewww.trancenews.ru ..ama rusça bilmen lazım bilmiyorsan yardımcı oluruz

• bu kadar çok TRANCE topic'inden, link'inden sonra bazılarının etkilenmesi normaldir
  • Acun Firarda izleyen birisi yardımcı olsun....
    ama benim en son izlediğimde o programda trance yoktu.... değiştiyse o zaman bilmem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi BASS şarkıları..!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla rusça konusunda timurun üstüne tanımam
    bu arada topice girerken şöle naket tarzı biş sandım ama değilmiş.kardeş forumu gez bi sürü link war
  • bende en iyi bi tarnce istiyom vaymi sizde abiiiii sizde tyance vaymi
    EN IYISINDAN yok simdi
    ana sayfada en az 10 topic var trance die bunlarinmi EN IYISI
  • Acun Firardada çalan müzikler sırasıyla söyle ;

I need a girL (bunu kim sölüyodu unuttum) R&B müzik
    50cent - In the club
    opium
  • Emre ... peki onlar trance mı?? yada tranceye ne kadar yakın ??
  • ÖZELLİKLE SU SHOW TV ACUN FİRARDANIN BASLANGIC MUZİĞİNİ İSTİYORUM BİRTÜRLÜ BU TRANCE MÜZİĞİ BULAMADIM
    demiş....

bende bu isimleri verdim bizde biliyoz trance olmadığını ayrıca arkadaşın açtığı başlıkla yazdığı uyuşmamış
  • Senin müzik bilginden kuşkum yok... o kesin... yanlız hayret ediyorum bazıları müzik türleri arasında nasıl dalıyorlar...
    yarın bir arabesk sever çıkar ve Tatlısesin son trance parçalarını nerden bulurum der.....anlıyormusun... !
    ooooooffff bu işler zor işlerrrr
    Eğitim Şart
  • quote:

Orjinalden alıntı: djx

ÖZELLİKLE SU SHOW TV ACUN FİRARDANIN BASLANGIC MUZİĞİNİ İSTİYORUM BİRTÜRLÜ BU TRANCE MÜZİĞİ BULAMADIM

programın başlangıç müziğinin TRANCE tarzında olduğundan son derece emin görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timur

Senin müzik bilginden kuşkum yok... o kesin... yanlız hayret ediyorum bazıları müzik türleri arasında nasıl dalıyorlar...
    yarın bir arabesk sever çıkar ve Tatlısesin son trance parçalarını nerden bulurum der.....anlıyormusun... !
    ooooooffff bu işler zor işlerrrr
    Eğitim Şart

hadi müslüm olsa neise bi nebze TRANCE a sokuyo adami kendinden geciriyo narkoz misali kesseler acimiyo

• Harbiden yaaa.... bizimkiler yıllardır trance yapıyorlar da haberimiz yeni oluyo..... dünya club larında onları tanıtmak lazım...
  • www.tr-ance.com/forum
    burda trance adına herşey var
    quote:

Orjinalden alıntı: djx

BANA EN İYİ TRANCE MUZİKLERİ BULABİLECEGİM BİR LİNK ÖNERİNİZ

• htpp://www.futuretrance.de

Sonra indirme programlarından bulabilceğin albumler ve sanatcılar var. Bunları en güzel winampın radyolarından trance türü müziklerden takip yapabilirsin. Nasıl dersen playlistte sanatcı ve müzik isimlerini yazar orda indirme torrebt yada paylaşım olarak kullandığın programda aramasını yapıp indir.

En iyi album serileri: Trance<> olarak: Hard Dance Mania vol. Future Trance Vol. Profas Vol. Trance Voices Vol. Hardbass Chapter Vol. Tunnel Trance Vol. Club Rotation Vol. daha cok yazmayı isterdim ama sanatcıları veriyim.

En iyi sanatcılar Trance: Alice Deejay, Deepfeorces, Marc Korn, Scooter, Pinball, Beattrax, Pulsedriver, Dj Jurgen, Kai Tracid, Hypetraxx, Cascada, Deep Spirit, Clubraiders, Danijay, Mandaryna, East Clubbers, Rocco, Scarf, 89ers, 666, ...

EN İYİ TRANCE MUZİK

• quote:

Orjinalden alıntı: novamax12

www.tr-ance.com/forum
    burda trance adına herşey var

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.