bir besiktasli olarak gelmis gecmis en iyi turk golcunun hakan sukur olduguna inaniyorum. ama diger arkadaslarin nihati nasil atladiklarina da inanamiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: fısh hunter
hakan şükürün yaşı ilerlemiş olabilir ama milli maçlarda son 30 dk oynamasını isterdim.O yokken milli maçlardan hiç zevk alamıyorum
kadro yenilendi işte eskilerden hiç biri yok artık bakalım terim ne yapacak bu kadroyla..
quote:
Orjinalden alıntı: FthClk
bir besiktasli olarak gelmis gecmis en iyi turk golcunun hakan sukur olduguna inaniyorum. ama diger arkadaslarin nihati nasil atladiklarina da inanamiyorum.
harbi ya nihatı unuttuk
fenerli olarak ümit karan derim ben
tekke ve nihat derim ben
ne ümit karanı yaaa adam iki iyi oynuyor onun gibisi yok diyorsunuz BU ALEMDE TEK KRAL VAR SAKARYALI **HAKAN ŞÜKÜR**
ümit karan . necati.
fatih tekke - necati
Ümit Karan'ı tek geçerim süper bir golcü, çok bitirici ve soğukkanlı aynı zamanda fırsatçı ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu .
hakan şükür kadar sorunlu oyuncu ben görmedim asla takımımda istemem.
quote:
Orjinalden alıntı: tatanga_54
ne ümit karanı yaaa adam iki iyi oynuyor onun gibisi yok diyorsunuz BU ALEMDE TEK KRAL VAR SAKARYALI **HAKAN ŞÜKÜR**
Orjinalden alıntı: FthClk ama diger arkadaslarin nihati nasil atladiklarina da inanamiyorum.
Nihat hakkaten takdir edilmesi gerken bir oyuncu. İspanya gibi bir ligte Ronaldo'dan soran en çok gol atan oyuncu olmak gurur verici birşey. Umarım daha iyisini de başarır.
Ümit Karan tam bir striker (kaleye en yakın forvet yada bitirici forvet). Hakan ise şuan için daha çok top dağıtıcı, gol pası veren forvet tipinde oynuyor yani striker değil. Aslında eskiden de tam bir striker değildi ama çok daha fazla gol atıyordu ve o yüzden striker listesinde de yer alabilir.
Şuan için en iyi forvet bence Necati Ateş en iyi striker Ümit Karan
ümit karan kesinlikle, nihat falan hikaye
Gelmiş geçmiş: Hakan Şükür Şu an: Ümit Karan
quote:
Orjinalden alıntı: Hoobastank
Nihat hakkaten takdir edilmesi gerken bir oyuncu. İspanya gibi bir ligte Ronaldo'dan soran en çok gol atan oyuncu olmak gurur verici birşey. Umarım daha iyisini de başarır.
Ümit Karan tam bir striker (kaleye en yakın forvet yada bitirici forvet). Hakan ise şuan için daha çok top dağıtıcı, gol pası veren forvet tipinde oynuyor yani striker değil. Aslında eskiden de tam bir striker değildi ama çok daha fazla gol atıyordu ve o yüzden striker listesinde de yer alabilir.
Şuan için en iyi forvet bence Necati Ateş en iyi striker Ümit Karan
Forvet ve santrafor ayrımı yaparak çok güzel bir açıklama. Bence de şu anki formuyla en iyi santrafor Karan. Necati de bir forvet olarak süper. Türkiye liginde oynayan Türk futbolcular arasında tek Avrupa çapındaki forvet Necati. Ümit Karan ve Hakan zaman zaman formayı birbirine kaptırıyor ama Necati hep banko. Necati takıma katkısı açısından Anelka'dan çok daha değerli. Koşuyor, top taşıyor,orta sahaya geliyor,gol,asist ve istikrar hepsinin bir arada toplandığı çok değerli bir futbolcu. Necati'yi Galatasaray'a kazandıran Fatih Terim'e tekrar teşekkürler.
şuanda formda isimler arasında ümit karan ve necati ateş liste başı ama geçmişi de bu soruya eklersek tartışmasız hakan şükür.üzerine o kadar gidilmesine rağmen hala canla başla mücadele edebiliyorsa bu takdir edilmeli bence türkiyede üzerine bu kadar gidilen bir başka oyuncu yok o yüzden HAKAN ŞÜKÜR.
tabiki nihat .hakan sukur bir forvet degil target strikerdir.forvet top surer bu baglamda nihat,ibrahim akin,tuncay,anelka vs forvettir.Turkiye liginde de Turkler icinde en teknik forvet İbrahim Akindir.su an en iyi striker ise Necati atestir.
quote:
Orjinalden alıntı: tatanga_54
BEN BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK SÖYLÜYORUM HAKAN ŞÜKÜR ŞAHSEN BİZİM TAKIMDA OYNAMASINI İSTERDİM
sana tamamen katılıyorum
Nihat-Ümit Karan-Tuncay
Ama Ümit Karan forvetten ziyade santrafor(center forward ) ne sorduğunuza bağlı...