Şimdi Ara

**EN İYİ TÜRK FORVET SİZCE KİM_?** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir besiktasli olarak gelmis gecmis en iyi turk golcunun hakan sukur olduguna inaniyorum.
    ama diger arkadaslarin nihati nasil atladiklarina da inanamiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fısh hunter

hakan şükürün yaşı ilerlemiş olabilir ama milli maçlarda son 30 dk oynamasını isterdim.O yokken milli maçlardan hiç zevk alamıyorum

kadro yenilendi işte eskilerden hiç biri yok artık bakalım terim ne yapacak bu kadroyla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FthClk

bir besiktasli olarak gelmis gecmis en iyi turk golcunun hakan sukur olduguna inaniyorum.

harbi ya nihatı unuttuk
  • fenerli olarak ümit karan derim ben
  • tekke ve nihat derim ben
  • ne ümit karanı yaaa adam iki iyi oynuyor onun gibisi yok diyorsunuz
    BU ALEMDE TEK KRAL VAR SAKARYALI **HAKAN ŞÜKÜR**
  • ümit karan . necati.
  • fatih tekke - necati
  • Ümit Karan'ı tek geçerim süper bir golcü, çok bitirici ve soğukkanlı aynı zamanda fırsatçı ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu .
  • hakan şükür kadar sorunlu oyuncu ben görmedim asla takımımda istemem.
    quote:

Orjinalden alıntı: tatanga_54

ne ümit karanı yaaa adam iki iyi oynuyor onun gibisi yok diyorsunuz
    BU ALEMDE TEK KRAL VAR SAKARYALI **HAKAN ŞÜKÜR**
  • 1. Hakan Sükür
    2. Ümit Karan
    3. Nihat
    4. Fatih Tekke
  • hakan şükür, ümit karan
  • quote:

Orjinalden alıntı: FthClk

Nihat hakkaten takdir edilmesi gerken bir oyuncu. İspanya gibi bir ligte Ronaldo'dan soran en çok gol atan oyuncu olmak gurur verici birşey. Umarım daha iyisini de başarır.

Ümit Karan tam bir striker (kaleye en yakın forvet yada bitirici forvet). Hakan ise şuan için daha çok top dağıtıcı, gol pası veren forvet tipinde oynuyor yani striker değil. Aslında eskiden de tam bir striker değildi ama çok daha fazla gol atıyordu ve o yüzden striker listesinde de yer alabilir.

Şuan için
    en iyi forvet bence Necati Ateş
    en iyi striker Ümit Karan
  • ümit karan kesinlikle, nihat falan hikaye
  • Gelmiş geçmiş: Hakan Şükür
    Şu an: Ümit Karan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

Nihat hakkaten takdir edilmesi gerken bir oyuncu. İspanya gibi bir ligte Ronaldo'dan soran en çok gol atan oyuncu olmak gurur verici birşey. Umarım daha iyisini de başarır.

Ümit Karan tam bir striker (kaleye en yakın forvet yada bitirici forvet). Hakan ise şuan için daha çok top dağıtıcı, gol pası veren forvet tipinde oynuyor yani striker değil. Aslında eskiden de tam bir striker değildi ama çok daha fazla gol atıyordu ve o yüzden striker listesinde de yer alabilir.

Şuan için
    en iyi forvet bence Necati Ateş
    en iyi striker Ümit Karan

Forvet ve santrafor ayrımı yaparak çok güzel bir açıklama. Bence de şu anki formuyla en iyi santrafor Karan. Necati de bir forvet olarak süper. Türkiye liginde oynayan Türk futbolcular arasında tek Avrupa çapındaki forvet Necati. Ümit Karan ve Hakan zaman zaman formayı birbirine kaptırıyor ama Necati hep banko. Necati takıma katkısı açısından Anelka'dan çok daha değerli. Koşuyor, top taşıyor,orta sahaya geliyor,gol,asist ve istikrar hepsinin bir arada toplandığı çok değerli bir futbolcu. Necati'yi Galatasaray'a kazandıran Fatih Terim'e tekrar teşekkürler.

• şuanda formda isimler arasında ümit karan ve necati ateş liste başı ama geçmişi de bu soruya eklersek tartışmasız hakan şükür.üzerine o kadar gidilmesine rağmen hala canla başla mücadele edebiliyorsa bu takdir edilmeli bence türkiyede üzerine bu kadar gidilen bir başka oyuncu yok o yüzden HAKAN ŞÜKÜR.
  • tabiki nihat .hakan sukur bir forvet degil target strikerdir.forvet top surer bu baglamda nihat,ibrahim akin,tuncay,anelka vs forvettir.Turkiye liginde de Turkler icinde en teknik forvet İbrahim Akindir.su an en iyi striker ise Necati atestir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatanga_54

BEN BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK SÖYLÜYORUM HAKAN ŞÜKÜR ŞAHSEN BİZİM TAKIMDA OYNAMASINI İSTERDİM

sana tamamen katılıyorum
  • Nihat-Ümit Karan-Tuncay

Ama Ümit Karan forvetten ziyade santrafor(center forward ) ne sorduğunuza bağlı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.