quote:Orjinalden alıntı: -Mctolga- ceza sagopaya gore daha toy biraz yetismesi lazım derdim ama adanm zaten 27 yasında ne olur bilmem Olabilir... aMa Bende çok Kararsız Kalıorum... İlk Sagoba MAskeli Balo Dinliorum Uçuyorum Sonra dA Ceza Vs. Offff Olsun İkiside Bence Bir Dev...
quote:Orjinalden alıntı: spiegel quote:Orjinalden alıntı: -Mctolga- bence ceza en iyi deyil sadece en tanınmısı o kadar +11111111111111111111 Heh Be sonudna Beny anLıan biri cıktı... :))))
Bu arada akLıam geLmiş.. En iyi Yoktur Sadece GörüşLer vardır.. Her KEz KendiNe Göre en iyidir... DısardaKiLEre göre Tanınan insan En iyi oALrak aLgıLanıor.. MeseLa.. eMinem... aDam Cokk iyi değiL ama yoLdan 30 tane REpper Cevir.. EMinemmi DE yoksa Tupac mı 20 si Eminem der 5 i Tupac ı Tanıamz diğerLEride Tupac Der ama Doru oLan hangisidir Bence Tupac... YorumALrı size Burakıorum.. TUPAC AMARU SHAKUR.. West Coast is tHe eX , SeX & The BesT CoaSt.... ResPect aSi`KaN...
tupac baba admdı yaw o melodileri nerden buluodu zamanında o melodileri bi turk rapci bulsa ve turkce zeminini sozlerini ayarlasa muthis tutardı.
TuPac aMaru Her TurLu kLip ve Şarkı işin rebeLious19@hotmail.com d;=)))) ehehehehhe Nese.... dediğim gigi RAp Tupac Tı west Tir.. DiğerLeri RAp değiLdir R&B dir d;=))
yane Piyasa oLan sey sadeec Piyasadır... Butun guseLLikLEr oLdscool Larda yada undergroundLarda var...
quote:Orjinalden alıntı: King_Arthur hay şu RAP'i icad edeni bi yakalsam sıkıcam girtlağını bu ne ya herkesde bi özentilik şuraya bak herkes dostum fln diyo nesiniz abi siz bu nedir ya bi gidin allah aşkına Nu_MeTaL!
ne metali yaw.adında memelet yok metalmis numetalmis.gidin metal evlat edinin ozaman yada metal satın metalCİ hesabı