Şimdi Ara

**********En İyi Türk HiPhoPcı******** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erci-e hic rapci gibi giyinmiyo hala hala babam bile daha tarzdır ama severim erciyi
  • Söyledikleri Yeter Ona E_rci_eeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: babam

erci-e hic rapci gibi giyinmiyo hala hala babam bile daha tarzdır ama severim erciyi

Rapçi gibi Giyinmek mi?

Ne diyeyim zaten bu tip düşünceler yüzünden rapten hoşlanmamaya başlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiegel -- 5 Kasım 2004, 19:15:51 >
  • SAGOPA&CEZA RAP İÇİN Bİ PRANGA
  • yasasın rap styler
  • bence rapin karlı ceza ve sonrasında fucs,sagopa gibi giderr
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

bence rapin karlı ceza ve sonrasında fucs,sagopa gibi giderr

dr fucksun tipi aynı kostebek gibi rapciye benzemio amasuper soyluo o ayrı
  • en iyi turk eko fresdir
  • mc korkut:balıkesir kökenli istanbulda
  • AYBEN bilen varmıki içinizde :)
  • Bu ne böyle cezanın rap yapmayı deneyecek başka akrabası kalmadı mı? hepsi bir sırasını denesin. Biri tutulmazsa diğeri tutar belki. Kız tamamen berbat bir de yarım aklıyla kolera ya laf atıyor. Arkasındaki kardeşine mi güveniyor. Çok çalışması gerek çoook. Öyle lat atmakla rap yapılmaz. Magazin dünyası değil burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiegel -- 22 Kasım 2004, 13:38:09 >
  • ayben son rapstarda cıkyıdie dotu kalktı.bide tuıkiyenin en iyi kız rapcisi zannedioama akrapinyanında fısssssssssssssssssss
  • OGEDAY[:
  • bu topic yine hortlamış
  • o zaman bende cvp vereyim
    ...............SAGOPA KAJMER............

• Özenti herkes kendi adina konudsun ne özentisi Erci-E - Sagopa Kajmer - Silahs1z Kuvvet -Ceza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrartar -- 25 Kasım 2004, 18:13:44 >
  • ayben sagopanınbir sarkısında araya girip koleraya laf atıyorbune iştir anlamadım[8|
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

ayben sagopanınbir sarkısında araya girip koleraya laf atıyorbune iştir anlamadım[8|

Kardeş bir hata olmasın. kolera sagonun iyi arkadaşıdır. Ayben kim ki Sagonun şarkısında araya girip koleraya laf atabilsin. Anca abisinin gölgesinde yapabilir bunu. Şarkının adını biliyorsan söylede bir inceleyyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiegel -- 27 Kasım 2004, 16:37:36 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.