pentagram--gündüz gece demir demirkan-- kahpe kurban-yine
malt--aşkın gözü
ha bide pentagram şeytan bunu neresinde var benim sevdiği.
herkes kendi görüşün koymus ortaya bence arkadaşım en iyi şarkı senini en iyi dediğni şarkıdır
BenCe KurBan -Yalan Dostum un havası hiç bir şarkıda yok
Buna göre kendi arşivni yap bence
yahu listelerde hep şebom var nasıl şey oldum bilemezsiniz , şey ıı.... O yüzden listemde şebo ya yer vermem zor seçemem ama en iyileri ondan çıkar... Ama bence tüm zamanların en iyi parçalarından biri hatta albümü Mor ve Ötesi- Bir derdim var bence...
bence en iyi yabancı rock grupları grenday,evanescence,avril lavigne,siple plan,veeeeee en muhtese mı de marılyn manson
Wild Vampire? Bence "Wild Ghoul" daha uygun oldurdu.
algol tsk ederım dostum ama ben vampir olmaktan memnuunum yaaa
seboist64 dostum sana katılmıyorum ben ya mor ve ötesi de iyi de bence malt süper bi çıkış yaptı tabi rocktan anlayanlara
TEOMAN -NEFES NEFESE TEOMAN -SUS KONUŞMA TEOMAN -RÜZGAR GÜLÜ TEOMAN -KISKANÇLIK TEOMAN -MOTOSİKLETLİ KIZ TEOMAN -VUR SEN BENİ TEOMAN -BİR DAMLA GÖZYAŞI TEOMAN -GÜZEL BİR GÜN TEOMAN -UYKUSUZ HERGECE TEOMAN -KİŞİSEL BİR ŞEY MALT -DEPREM RASHİT -TEKER TEKER RASHİT -NİYE BÖYLE RASHİT -HAVA SOĞUK VE DİĞER BÜTÜN ŞARKILARI ŞEBNEM FERAH BÜTÜN ŞARKILARI HAYKO CEPKİN BÜTÜN ŞARKILARI MOR VE ÖTESİ -CAMBAZ " -BİR DERDİM WAR OGÜN SANLISOY -KAYBETTİK SEVERKEN -KOŞU BAŞLADI(SINAV)
VE DUMANIN BÜTÜN ŞARKILARI
MALT -DEPREM MOR VE ÖTESİ -CAMBAZ " -BİR DERDİM WAR
OGÜN SANLISOY -KAYBETTİK SEVERKEN
HAYKO CEPKİN tüm şarkıları
Pentagram Tüm şarkıları
Duman-Rüyanda qörsen inanma we Yanıbaşımdan we Çilekeş'in çou şarkıLarı..
quote:
Orjinalden alıntı: wild vampire
bence en iyi yabancı rock grupları grenday,evanescence,avril lavigne,siple plan,veeeeee en muhtese mı de marılyn manson
türk rock yazsaydın daha iyi olurdu
yaşar kurt - anne ve fırt emin ogün sanlısoy - bilmece, kaybettik severken whisky- yak bizi kramp - lan noldu
yavuz çetini tek geçerim
Duman , Episode 13
Replikas çok iyidir
Kurban ( Erkin Koray ' a benzetiyorum müzik tarzlarını ) Zardanadam Aylin Aslım Pilli bebek Arkabahçe