Şimdi Ara

En iyi ücretsiz virüs programı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
62.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu an için avast en iyisi tescilli:))) makinemdeki virusleri temizleyemedim diğerleriyle avast ile hallettim . çok şükür.
  • avira free + comodo firewall +superantispyware + advanced system care gayet mutluyum :)
  • Tek seferlik temizlik yapacaksanız malwarebytes.
    Sürekli kullanım için avira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da system care antivirüs diye birşey bulaştı.Kendini antivirüs gibi gösterip tarama yapıp bir sürü trojan vs. buluyor.Çalışan diğer bütün programları kapatıyor.MSE kullanıyordum.1-2 defa viriüs gördü temizledim dedi.Zaten MSE virüs görüp temizlediyse pc elden gitti demektir.Bu üçüncü oldu.Birinde pc yi bir daha açamadım.Resmen pc açılmıyordu.İçindeki birkaç önemli bilgiyi bile ms-dos komutlarıyla alıp formatlamıştım.İkincisinde yine bu system care antivirüse çok benzer ama farklı isimde bir program vardı.Onda da yakaladı temizledim dedi.Yine fayda vermedi.O dönem de AVG yi kurdum,tarattım.AVG buldu ve pc yi formattan kurtardı.Tamam dedim MSE yi kaldırdım.İşte yeni antivirüs programım dedim.Ancak pc sürekli donuyor.Kasma falan değil,donuyor kalıyor.Mecburen mse ye geri döndüm.Şimdi de Malwarebytes anti-malware nin bu sahte programa iyi geldiğini okudum nette.İndirip kurdum güvenli modda.Ancak tararken birden mavi ekran geldi.Bulduklarını temizleyemedi yani.Pc nin ilk açılışında bu sahte program bütün programları iptal edip kendisi açılıyordu.Ancak Malwarebytes göz açtırmadı.Pc açılır açılmaz devreye girip bu sahte programı karantinaya aldı.Sonraki yaptığım taramada ise 10 tane zararlı bulup yok etti.Yani MSE yi hiç tavsiye etmem.AVG ise benim pc yi donduruyor,sorunun nedenini anlayamadım.Onun haricinde gerçekten iyiydi.MSE nin temizleyemediği virüsü anında yok etti.Şimdi comodo kullanıyorum.Güzel bir programa benziyor.Malware ler içinse Malwarebytes ı kesinlikle tavsiye ederim.Ancak herkes ücretsiz demiş malwraebytes için nette.Benimki deneme için şu kadar gün kaldı diye uyarıp duruyor.

• ben microsoftun kendi virus programını kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bu zamana kadar
  • ev kullanıcısı iseniz AVG free yi tavsiye ederim. Yüklerken sadece toolbarını yüklemeyin yeter
  • Peki ücretsiz virüs programlarından hangisi pc yi kasmıyor bu konuda takip eden var mı ?
  • combofix ve registry cleaner ıle gayet hızlı kullanabılırsın bilgisayarını:

http://www.gezginlerdownload.com/combofix-indir.html

http://www.gezginlerdownload.com/aml-free-registry-cleaner-indir.html
  • Peki ücretsiz virüs programlarından hangisi pc yi kasmıyor bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • avira, comodo, sürekli kendiliğinden güncelleme yapıyor. sonra bilgisayarı kasıyor, yavaşlıyor. ne yaptıkları belli değil. dr. web ya da avg olabilir. ayrıca google chrome da arka planda haltlar yiyor. ey ideali portatif internet tarayıcısı kullanmak. google chrome yerine comodo dragon'u portable olarak kurmak daha güvenli ve de sistem için daha önemli. comodo dragon portable 'da formattan sonra ayarlarınız bozulmaz. ayrıca google chrome ve yandex browser'dan farkı, çıkışta çerezleri silmeye ayarlanabilir olması. çerezler çok önemli güvenlik önemi taşır. mozilla olarak ta palemoon portable öneririm. adobe reader'a yerine sumatra pdf kurulabilir. adobe'de arka planda haltlar karıştırıyor. sumatra hem daha küçük hemde daha hızlı. zırt pırt güncelleme yapmaz ve adobe gibi bir pdf okuyucusunun gerektirdiği boyutun üzerinde bir dosya boyutuna sahip değildir. daha özellikli bir pdf yazılımı lazım olursa da foxit phamtom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 17 Ağustos 2013; 21:13:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Avira Free Antivirüs

http://www.avira.com/tr/download-start/product/avira-free-antivirus?x-origin=web

http://www.tamindir.com/avast-free-antivirus/?landing=1

Bu linklerden ikisi de Türkçe'dir.

Bana kalırsa Avira'yı tercih edin. Testlerde Avast'dan oldukça üstündür. Yardımcı program isterseniz Spybot S&D veya Malwarebyte's Anti-Malware öneririm. İkisi de ücretsizdir.

avira sınırsız yapmak için napmam gerikiyor

• ramstayn kullanıcısına yanıt
    Yıllarca eset kullandım.. Artık bıktım hiç bi işe yaramıyor..

• En iyi antivirüs programı tartışmasız Dr.Web'dir.Ruslar bu işi biliyor,bir düşünün en iyi hackerler Rusyadan çıkmıyor mu?Dr Web bu hackerlerin en iyilerini bulup işe alıyor ve antivirüs programlarını sürekli güncel tutuyor..
  • En iyi antivirüs Programı bence Dr.Web'tir.Rus markası olan Dr.Web Hackerlarıyla meşhur Rusları firmalarında çalıştırarak en güncel virüsleri yok etmeye yönelik sistemler geliştiriyor.İnternetten indirilen Antivirüs programları ise arka planda sandığınız gibi güncelleme falan yapmıyor,sadece kendinizi kandırıyorsunuz.Mademki internetten indirmek yeterliyse neden bu ücretler ödeniyor diye düşündünüz mü?Antivirüsleri faturalı kutusunda isteyen arkadaşlara yerlerine giderek yada online kurulumu sağlıyor,teknik destek garantisi veriyoruz.ilgilenen arkadaşlar mail atabilirler.Ücret 80 tldir. hakanakkus25@gmail.com
  • bu konuda bence kimse avira'nın eline su dökemez ama ücretli dersen işler değişir
  • Avast
  • Avira free

Söyleye söyleye dilimde tüy bitti
  • avira free sürümü iyidir. işinizi görür.http://www.virustemizlemeprogrami.gen.tr/p/avira-ucretsiz-antivirus.html
  • En iyisi Comodo'dur. Çalışma mantığını anlayamadıysanız hala aşağıdaki linkten videoyu izleyin.
    Altyazıları da açın!
    https://www.youtube.com/watch?v=9D8PUO9n3TQ

KULLANIM

Yeni kullanıcıların Comodo'yu kullanmayı bırakma sebeplerinden en büyüğü Otomatik Sandbox özelliği. Aslında bu yazılımı diğerlerinden ayıran ve en güçlü ve en önemli özelliği "sanallaştırma" teknolojisidir. Otomatik Sandbox bu işi otomatik yapar.

Nasıl çalışır bu otomatik sandbox?

Comodo Default-Deny denilen mantıkta çalışan bir yazılım. Bilgisayarınızda %100 koruma sağlamak istiyor. Bunun için bilgisayarınızdaki çalıştırılabilir dosyaları 3 kısma ayırıyor.

1 - Comodo tarafından analiz edilmiş, güvenilir kabul edilen dosyaların çalıştırılmasına izin veriliyor.
    2 - Zararlı yazılımlar ise anında bloke ediliyor.
    3 - Geriye Comodo tarafından analiz edilmemiş (zararlı/temiz kategorisine sokulmamış) üçüncü bir grup kalıyor; henüz güvenilir mi zararlı mı olduğu bilinmeyen dosyalar.

Antivirüs teknolojisi 1980'lerden kalma bir teknolojidir. Sıradan antivirüsler karalisteleme ile çalışır.
    Eğer dosya karalistedeyse tespit edilir, eğer dosya karalistede değilse dosyanın çalışmasına izin verilir. Peki bu dosya "bilinmeyen" bir dosya ise? Bu dosya karalistede olmadığı için sıradan antivirüsler bu dosyanın çalışmasına izin verir. Peki bu dosya yeni yazılmış sıfır kilometre bir virüs ise!! İşte o zaman bilgisayarınıza virüs bulaşıyor maalesef. Sonra şu sözleri duyabiliyoruz "Antivirüs kullansamda virüs yinede bulaşıyor"

Comodo'nun çalışma prensibinde bu tarz bilinmeyen dosyalar Sandbox içine otomatik alınıyor ve sanal olarak çalıştırılıyor.

Gerçek sisteminizde hiçbir etki yaratmıyor.

Ayrıca, sanal çalışan tüm bu dosyaları "Viruscope" modülü sürekli olarak izliyor, eğer dosyamız yanlış ve zararlı olabilecek bir davranış sergilerse, Sandbox içindeki uygulamayı durdurmak için Viruscope sizi uyarır. Önemli bileşenlerden biri de Viruscope'dur.

Ama ne mutlu bu sistem bize %100 koruma sağlıyor. Comodo %100 virüssüzlük garantisi veren tek güvenlik şirketidir!

Ransomware (Fidye İsteyen Zararlı) Yazılımlar

Güvenlik yazılımları gelişmesi ile orantılı olarak siber suçlularda zararlı yazılımlarını geliştirdiler ve yeni boyutlar kazandırdılar. Artık virüsler sadece CD-ROM açıp kapatmıyor, ya da aptal mesajlar göstermiyor.
    Ransomware dediğimiz zararlı yazılımlar, bilgisayarınızdaki tüm kişisel veri ve dosyaları şifreliyor! Evet şifreliyor ve açmanız için sizden para talep ediyor. Parayı eğer saldırgana göndermezseniz verileriniz bu şekilde şifreli kalıyor, ve çok güçlü algoritmalar ile şifrelenmiş bu dosyalarınızın şifresini kırmak imkansız! Evet imkansız, bu nedenle hafife alacağımız bir durum değil.
    Şirket bilgisayarınızın bu zararlıya maruz kaldığını hayal edin... Tüm önemli verileriniz şifrelenmiş olduğunda ne yapacaksınız?

Comodo benzersiz sanallaştırma özelliği sayesinde ransomware (fidye yazılım) zararlılarına karşı kesin koruma sağlayan tek güvenlik çözümü!
    Comodo'nun Sandbox teknolojisi bilinmeyen her uygulamayı sanallaştırması sebebiyle sandbox içine otomatik alınan ve çalıştırılan fidye yazılımları, bilgisayarınızdaki dosyaları şifreleyemiyor! Çünkü tanınmayan uygulamalar Sandbox içinde çalışırken "dosya üzerine yazma" yetkisi yok.

Yani %100 koruma.

• Bu soruna kesin çözüm bulmuş birisi olarak gönül rahatlığıyla size bu uygulamayı tavsiye ederim aniden çıkan istenmeyen reklamlara kadar engelliyor ve sorunsuz çalışıyor
    https://bcvc.live/AeM9MKY burdan ulaşıp kurabilirsiniz çok basit

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.