Bildirim
En iyi upload sitesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
En iyi upload sitesi
(En Son Oy Tarihi: 10.2.2018)
Giriş
-
parayı veren düdüğü çalar. -
rapidshare tam bir bela ben artık hotlife linklerini kullanıyorum -
Hotfile demek istiyorum. -
Rapid-share -
http://load.to
Bir kere kullandım, hiç bekletmedi. Üstelik hızı da iyi. Keşke hep buraya yükleseler. -
kim ne derse desin mu freeciler için en iyisi en hızlısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadece bir genç -- 11 Mayıs 2010; 15:42:32 > -
son 1 yıldır hot file free olarak cidden atağa geçti arayıpta bulamadığım oyun olmadı hotfilede..böle giderse rapiddi 1 seneye kadar yakalayabilir çünkü cidden çok yaygınlaştı ayrıca uploderine cash kazandırıyor -
Hotfile+Netload ankette netload yok hotfile işaretledim -
rapid -
Mediafire -
hotfile. Rapid artık iyice adamı çileden çıkarıyor. -
eskiden rapidciydim bozduktan sonra netloadcı oldum.
bunlar arasından netload ama kesinlikle en iyisi remixshare. remixshare bekletmez ve hız kesmez istediğiniz kadar dosya aynı anda indirebilirsiniz. -
eskiden ben de rapid kullanirdim ama artik hem cok yavas indiriyo hem de upload'da sorunlar yasiyorum, o yuzden sizin goruslerinizi merak ettim -
up -
3 YILLIK HORT
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X