Şimdi Ara

Elma Şekeri Bulmam Lazım !! YARDIMM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
20.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil elma şekeri bulmam lazım.. Nerde satılır bu meret? Yarın sabah kesinlikle almış olmam lazım.. Lütfen bilen varmı elma şekeri satan biyer???

• Yapay Zekanın Yanıtı

Elma Şekeri Bulmak İçin Rehber

Elma şekeri, lezzetli ve nostaljik bir şekerleme türüdür. İster çocukluğunuza dönmek, ister sadece tatlı bir muamele arıyor olun, elma şekeri bulmanıza yardımcı olacak bu kılavuza göz atın.

Elma Şekeri Nerede Satılır?

Elma şekeri, genellikle aşağıdakiler gibi çeşitli perakende mağazalarında bulunabilir:

• Süpermarketler
    • Marketler
    • Bakkallar
    • Şekerleme dükkanları
    • Bayram pazarları

Elma Şekeri Hangi Marketlerde Var?

Elma şekeri, aşağıdakiler gibi popüler market zincirlerinde mevcuttur:

• Migros
    • CarrefourSA
    • Macro Center
    • Şok Marketler
    • BİM

Elma Şekeri Nerede Satılır İstanbul?

İstanbul'da yaşıyorsanız, elma şekeri aşağıdakiler gibi yerlerde bulabilirsiniz:

• Eminönü Çarşısı
    • Kadıköy Çarşısı
    • Beşiktaş Çarşısı
    • Şarköy Kahvecisi (Taksim)
    • Tarihi Karaköy Güllüoğlu

Elma Şekeri Nereden Bulurum?

Elma şekeri arıyorsanız, aşağıdaki ipuçlarını takip edin:

• Yerel marketlerinizi ve bakkallarınızı kontrol edin.
    • Nostaljik şekerleme dükkanlarını veya bayram pazarlarını ziyaret edin.
    • Çevrimiçi perakendecilere göz atın, ancak nakliye maliyetlerini dikkate alın.

Elma şekerini kolayca bulabilmeniz ve lezzetli tadının keyfini çıkarmanız dileğiyle.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • saat 4 de mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lyclah

Arkadaşlar çok acil elma şekeri bulmam lazım.. Nerde satılır bu meret? Yarın sabah kesinlikle almış olmam lazım.. Lütfen bilen varmı elma şekeri satan biyer???

ya fake filan da değilsin neden böyle konular açarsınız anlamam hangi ildesin onu dahi yazmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: d09ukan

saat 4 de mi ?
    Yarın sabah 11-12 gibi almış olmam lazım aslında..

Düşünüyodum nerden bulunur diye falan, buraya yazmak çok geç aklıma geldi
  • pastaneeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.S.AMERİKA

pastaneeeeee
    quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

Arkadaşlar çok acil elma şekeri bulmam lazım.. Nerde satılır bu meret? Yarın sabah kesinlikle almış olmam lazım.. Lütfen bilen varmı elma şekeri satan biyer???

ya fake filan da değilsin neden böyle konular açarsınız anlamam hangi ildesin onu dahi yazmamışsın

unutmuşum aceleyle.. İstanbul Kadıkoy civarı.. Ama Anadolu yakasında heryere gidebilirim yani..

--

Bikaç pastaneye sordum yok dedi hepsi bugun bakındımda şöyle bi.. Bana büyük bi şekerci vs lazım sanırım.. Bilen varmı böyle biyer?

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Samuru

quote:

elma mevssimi degil bulsan bile alma ya curuk bozuktur ya da hormonlu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bozuk süt içtim bişey olurmu ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: japonlaryapiyo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: japonlaryapiyo

Hayda Hormonlu olsa yine tamamda.. Hadi bozuk olsun yine tamam ama bulamıcam gibime geliyo of :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyclah

quote:

Orjinalden alıntı: japonlaryapiyo

Hayda Hormonlu olsa yine tamamda.. Hadi bozuk olsun yine tamam ama bulamıcam gibime geliyo of :(((

Alıntıları Göster
    kimi kandırıcaksın pis sapık

• quote:

Orijinalden alıntı: (tobesh)

kimi kandırıcaksın pis sapık

Alıntıları Göster
    Kadıkoyde Kurukahveci mehmet efendinin civarında var diye hatırlıyorum, yanlıs hatırlıyo da olabilirim tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cthun

Kadıkoyde Kurukahveci mehmet efendinin civarında var diye hatırlıyorum, yanlıs hatırlıyo da olabilirim tabi

Alıntıları Göster
    elma sekeri diyince aklima youtube da videosu olan elma sekeri adli sarki aklima geldi

• quote:

elma sekeri diyince aklima youtube da videosu olan elma sekeri adli sarki aklima geldi

Alıntıları Göster
    Genellikle kuruyemişçilerde görüyorum. Yakınlardaki kuruyemişçilere bak büyük ihtimal bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Vain

Genellikle kuruyemişçilerde görüyorum. Yakınlardaki kuruyemişçilere bak büyük ihtimal bulursun

Alıntıları Göster
    En kötü kendim yapıcam tarifini buldum belki sizinde bigun acilen elma şekeri yaratmanız gerekir

malzemeler
    4 adet kırmızı elma
    2 su bardağı toz şeker

yapılışı
    öncelikle elmalar yıkanır ve kurulanır. sapları kıvrılarak kopartılır.

renkli çubuklar elma saplarının bulunduğu yere batırılır. toz şeker ve

su küçük bir tencereye konulur. orta ateşte şeker eritilir ve

koyulaşması için 10-15 dakika kaynatılır. koyulaşan şurup ateşten

alınır ve üzerinde oluşan kabarcıklar yok olana kadar bekletilir.

hazırladığımız elmaları teker teker şuruba batıralım ve fazlasını

tencerenin kenarına sıyıralım. bütün elmaları aynı işlemden geçirelim

ve yağlı kağıt bulunan tepsiye dizelim. buzdolabına tepsiyle beraber

elmaları koyalım ve 10 dakika sonra elma şekerlerimiz hazır.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: s3rs3ri_dogukan

Al sana en baba elma şekeri

http://www.youtube.com/watch?v=YCqX7zzWLYI

• kız arkadaşına mı söz verdin hayırdır nedir bu aciliyetin sebebi neyse kolay gelsin de git bostancıya mutlaka bi kuruyemişçide vardır yani caddede illaki biyerden çıkar bu arada kadıköyde de dolan büyük ihtimal bulursun ya o kadar uzaklara gitmene gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0107AE845

kız arkadaşına mı söz verdin hayırdır nedir bu aciliyetin sebebi neyse kolay gelsin de git bostancıya mutlaka bi kuruyemişçide vardır yani caddede illaki biyerden çıkar bu arada kadıköyde de dolan büyük ihtimal bulursun ya o kadar uzaklara gitmene gerek yok
    Evet jackal.. Kız arkadaşım çok seviyoda.. Bi ara alırım demiştim, 1kaç ay önce.. geçenlerde de sordu nooldu elmaşekerim diye :)

Şimdide yarın öğlen şehirdışından geliyo.. sürpriz olur diye şeetcem bulabilirsem..

..caddede şu boynerin oralardaki kuruyemişçilere bakıcam.. vardır heralde ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyclah -- 11 Haziran 2007; 6:11:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyclah

Evet jackal.. Kız arkadaşım çok seviyoda.. Bi ara alırım demiştim, 1kaç ay önce.. geçenlerde de sordu nooldu elmaşekerim diye :)

Şimdide yarın öğlen şehirdışından geliyo.. sürpriz olur diye şeetcem bulabilirsem..

..caddede şu boynerin oralardaki kuruyemişçilere bakıcam.. vardır heralde ya

Alıntıları Göster
    nasıl bildim ama aferin iyi yaparsın küçük yada büyük fark etmez sözünde durdugunu göstermek kız için önemlidir iş başa düşmüş dedigim gibi illaki vardır ya sen şimdi arayıp bulamama psikolojisinde oldugun için hint kumaşı aradıgını falan düşünüyosun önce çık o psikolojiden bi alla alla heralde küçükken hep görürdüm böyle makinelerin içinden taze taze kahve veya leblebi çıkartıp satan kuruyemiş tekel gibi yerlerde sepet içinde gözüme çarpardı falan herneyse ya anladın sen onu

dipnot : oldu da bulamazsan yarın forumda beni tanımıyosun

şaka tabi [azıcıkyusufyusufolistedim.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0107AE845 -- 11 Haziran 2007; 6:18:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0107AE845

nasıl bildim ama aferin iyi yaparsın küçük yada büyük fark etmez sözünde durdugunu göstermek kız için önemlidir iş başa düşmüş dedigim gibi illaki vardır ya sen şimdi arayıp bulamama psikolojisinde oldugun için hint kumaşı aradıgını falan düşünüyosun önce çık o psikolojiden bi alla alla heralde küçükken hep görürdüm böyle makinelerin içinden taze taze kahve veya leblebi çıkartıp satan kuruyemiş tekel gibi yerlerde sepet içinde gözüme çarpardı falan herneyse ya anladın sen onu

dipnot : oldu da bulamazsan yarın forumda beni tanımıyosun

şaka tabi [azıcıkyusufyusufolistedim.gif]

Alıntıları Göster

Ya evet ihtiyacım olmadığında sanki hep görüyomuşum gibime geliyo ama şimdi nerden bulcam falan bi afalladım

• quote:

yuh gece yatmadınmı zuha
    bende yatmadım gecem gündüz zaten
    uzayda satıolarmış bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SWeaR

quote:

yuh gece yatmadınmı zuha
    bende yatmadım gecem gündüz zaten
    uzayda satıolarmış bak derim
    Bulamadım ya of.. Yazın olmuyo dedi herkes... Taze elmadan yapılması gerekiyo vs dediler.. 4 saat gezmediğim yer kalmadı pfff..

İzmirde varmış yalnız Kipa diye biyerde..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.