Şimdi Ara

En İyi Vds Sunucular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yaklaşık 2 3 yıldır sunucu kullanmaktayım ve nerdeyse her firmadan sunucu kiraladım vds veya vps kiralayıp kullandım 123flashchat scrıptlerını kullandığım için sunucu olmazsa kullanılamayacak bir sistem.

3 yıldır edindiğim deneyimlere göre en iyi sunucular YONCU.COM firmasının vermiş olduğu vds serverler olduğunu anladım. Şuan 8 ayrı müşterim ve kendime ait 3 ayrı vds sunucum yoncu.com üzerinde bulunmakta. Ve yaklaşık 9 10 aydır en ufak sıkıntı yaşamadım yaşadığım sıkıntılarda eften püften şeyler. Ki benim sunucularımda Canlı sohbet için kullanılmakta ve en ufak kesinti hissedilmektedir. aylardan toplam kesinti sayısı 2 veya 3ten fazla olmamıştır. Kiralayacağınız vds sunucuları kendinize özel belirleyebilirsiniz ve belirlerken dikkat etmeniz gerekenler bulunmakta bu yüzden eğer yeni yeni sunucu kullanmaya başlıyorsanız mail adresimden bana ulaşabilirsiniz. Yardımcı olurum.

Hem fiyat yönünden hemde kalite yönünden Sizlere Yoncu.com firmasından şaşmayın diyorum. Mail adresim: maresalhakan@gmail.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.