Şimdi Ara

En İyi ve Ucuz Dizel Motorlu Araba Hangisidir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
45.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Sen bi kriter belirtmezsen ben sana eski kasa Mercedes bile öneririm. 250D falan

reis çok haklısın varmıki başka
  • GİT KİA RİO 1,5 DİZEL AL KARDESİM 110 BEYGİR GUCLU MOTORU VAR. SEHİR İÇİNDE KİLOMETREDE 6,3 LİTRE YAKIYOR SAHİRLER ARASI 5,7 LT 2 SENE OLDU ALALA SERVİS BAKIMLARIN 170 -190 YTL ARASI YEDEK PARCASIDA COK IYI. YERLI ARABADAN UCUZ VALLA
  • mehmet abimiz bidaha uğramamış kendi bölümüne
  • iyide senin kullanma amacın, aile kalabalıklığın ne.bagaj önemlimi.yani ufak bir araba yeterse corsalar güzel.
  • en ucuz sıfır dızel tata indica.
  • TATA BENCE HYUNDAİ İ KATLAR
  • palio veya albea multijet. megane diyen arkadaşa pek bakma sen. çünkü o araçların dizel modelleri 2. elde ciddi sorunlara yol açabilir. çünkü hassas motor dciler. düzgün kullanılmamışsa motor çok sorun çıkarır.
  • kendi sınıfında kendi arabamın üstüne araba tanımam...fiat punto evo 1.3 mj...çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

palio veya albea multijet. megane diyen arkadaşa pek bakma sen. çünkü o araçların dizel modelleri 2. elde ciddi sorunlara yol açabilir. çünkü hassas motor dciler. düzgün kullanılmamışsa motor çok sorun çıkarır.

Artık bakcak pek bı yani kalmamış 3.5 senelik konu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: kudal

palio veya albea multijet. megane diyen arkadaşa pek bakma sen. çünkü o araçların dizel modelleri 2. elde ciddi sorunlara yol açabilir. çünkü hassas motor dciler. düzgün kullanılmamışsa motor çok sorun çıkarır.

Artık bakcak pek bı yani kalmamış 3.5 senelik konu :)

Harbi Ya Bende Tam Cevap Yazıyodum
  • ama çocuk güzel konu açmış ve sonra bir dahada uğramamış :)
  • 0 km olarak Tata nın eline su döken yok bildiğim kadarıyla. şehir içinde kullanılacaksa tercih edilebilir aslında.
    http://www.tata.com.tr/Page/Prices/ Tata Vista. Tasarımıda oldukça güzel görünüyo ama kalitesi, sürüş keyfi güvenlik nasıldır bilmem?

En İyi ve Ucuz Dizel Motorlu Araba Hangisidir

• quote:

Orijinalden alıntı: FullDH

hyundai accent era crdi-vgt,peugeot 206 hdi,albea multijet,palio multijet,c3 hdi,doblo multijet,g.p multijet.

soru içinde soru olacak ama doblo multijet yada fiorino gibi araçlarda hususi otomobil olarak ruhsat kaydı oluyor mu acaba?? yoksa o seriler tamamen ticari olarak mı geçiyor,çok hoşuma gidiyor bu araçlar fakat her yıl muayene işi birazda vergisi tuzlu gibi gözüküyor.
  • tabi ki renault
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

tabi ki renault

Çok daha donanımlı daha güçlü aynı yakıtı tüketen Citroën C3 1,4 HDI 92 HP var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

tabi ki renault

Çok daha donanımlı daha güçlü aynı yakıtı tüketen Citroën C3 1,4 HDI 92 HP var :)

Hocam uzun vadede Ranult 'un araçlarını ve motorlarını daha başarılı buluyorum
  • quote:

Hocam uzun vadede Ranult 'un araçlarını ve motorlarını daha başarılı buluyorum

Tercih meselesi, bende bugüne kadar hiç Renault sahibi olmadım ama bahsettiğim nedenlerden dolayı..

Tabiki bir HDI motor ile atıyorum Multijet'in, DCI'nin vs. dizel motorun ömrü aynı değildir ama daha çok kullanıcı ile alakalı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.