Şimdi Ara

EN İYİ VİDEO ÇEKME PROGRAMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler fraps war bende ama berbat şekilde pc de yer kaplio gb oluo bazi videolarim bana z yer kaplicak süresi uzun olan bi video çekme programi tavsiye edicek olan warmi

• up pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMorriS

up pls
    bilen yokhmu beyler ja?
  • quote:

bilen yokhmu beyler ja?

Alıntıları Göster
    Game cam denilen bi alet war ama ben çözemedim.Genelde izlediğim videolarıda game cam la çektiklerini gördüm.Forumda bahsedilmişti bu game cam dan kurulumu falan verilmişti ama bulmak zor geliyo sorry
  • quote:

bilen yokhmu beyler ja?

Alıntıları Göster
    Herkes game cam diyor fakat indirdim denedim game cam ile açınca server listesi gelmeden oyun hata verdi ama game cam ile çekenler var bende nie hata verio anlamadım ben fraps kullanıyorum pcyi acayip kasıyor ne pk yapabiliyorum ne çektiğim video düzgün oluyor takıla takıla Adam gibi bi program olsada çeksek

• quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Herkes game cam diyor fakat indirdim denedim game cam ile açınca server listesi gelmeden oyun hata verdi ama game cam ile çekenler var bende nie hata verio anlamadım ben fraps kullanıyorum pcyi acayip kasıyor ne pk yapabiliyorum ne çektiğim video düzgün oluyor takıla takıla Adam gibi bi program olsada çeksek

Alıntıları Göster
    up millet yokmu bilen ja

• VENOMUN SORUNLAR AYNEN BENDE VAR HELP PLZZZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYQUEEN

VENOMUN SORUNLAR AYNEN BENDE VAR HELP PLZZZ
    Arkadaşlar Game Cam olsun fraps olsun çekilen video ham haliyle son derece büyüktür onu küçültmek için bir program var adı virtual dub ancak küçültme için gereken yazılımlarda lazım codec lazım herşeyden önce ve verilen codec linkleri çalışmıyor 4 saatlik indirme süreleri veriyor bu konuda bende şikayetciyim ayrıca netking adlı arkadaşımızdan aldığım full sürüm frapside açamıyorum sanki hiç yüklenmemiş gibi çalışmıyor sebebini çözemedik yani bana fraps full sürüm ve codec lazım ancak yeni çalışır kaynaklı biçimde

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Arkadaşlar Game Cam olsun fraps olsun çekilen video ham haliyle son derece büyüktür onu küçültmek için bir program var adı virtual dub ancak küçültme için gereken yazılımlarda lazım codec lazım herşeyden önce ve verilen codec linkleri çalışmıyor 4 saatlik indirme süreleri veriyor bu konuda bende şikayetciyim ayrıca netking adlı arkadaşımızdan aldığım full sürüm frapside açamıyorum sanki hiç yüklenmemiş gibi çalışmıyor sebebini çözemedik yani bana fraps full sürüm ve codec lazım ancak yeni çalışır kaynaklı biçimde

Alıntıları Göster
    Game cam var güsel.. Fraps var güsel..

• quote:

Orijinalden alıntı: BauglirXul

Game cam var güsel.. Fraps var güsel..

Alıntıları Göster
    arkadşalar bende gamecam denedim ama hata veriyor!
    boyut ufaltmak için ise arkadaşım doctor divx felan kullanabilirsin veya virtual dub vs.. vs.. tonla program var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoZ_AyI

arkadşalar bende gamecam denedim ama hata veriyor!
    boyut ufaltmak için ise arkadaşım doctor divx felan kullanabilirsin veya virtual dub vs.. vs.. tonla program var.

Alıntıları Göster
    EWET ARKADAŞLAR İLK ÖNCE FRAPS'TAN BAHSEDEYİM 2 GÜN ÖNCE BİR PK VİDEOSU ÇEKEYİM DEDİM 1 SAAT KADAR KESİK KESİK ÇEKTİM SONRA ACYİP BİR ŞEKİLDE KASTI. FRAPS ÇEKİLEN VİDEOYU NET ŞEKİLDE GÖRÜNTÜLÜYOR AMA DURDUR MA GİBİ BİR ÖZELLİK YOK VE KESİK KESİK YANİ 30 SN. 35 SN. ÇEKİYOR.
    GELELİM GAME CAM'E ODA NET ÇEKMİYOR BUZLU GÖSTERİYOR AMA HEM UZUN HEMDE DURDURMA GİBİ BİR ÖZELLİĞİDE VAR.
    YANİ LAFIN KISASI FRAPS'TAKİ NETLİK GAME CAM DE OLSA MUHTEŞEM OLUCAK.
    mavi_yosun ADLI ARKADAŞIM MADEM ERİNİYON BUYUR.
    [link]http://forum.donanimhaber.com/m_6432705/mpage_1/key_GAME%2CCAM/tm.htm[link]

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonRises4You

EWET ARKADAŞLAR İLK ÖNCE FRAPS'TAN BAHSEDEYİM 2 GÜN ÖNCE BİR PK VİDEOSU ÇEKEYİM DEDİM 1 SAAT KADAR KESİK KESİK ÇEKTİM SONRA ACYİP BİR ŞEKİLDE KASTI. FRAPS ÇEKİLEN VİDEOYU NET ŞEKİLDE GÖRÜNTÜLÜYOR AMA DURDUR MA GİBİ BİR ÖZELLİK YOK VE KESİK KESİK YANİ 30 SN. 35 SN. ÇEKİYOR.
    GELELİM GAME CAM'E ODA NET ÇEKMİYOR BUZLU GÖSTERİYOR AMA HEM UZUN HEMDE DURDURMA GİBİ BİR ÖZELLİĞİDE VAR.
    YANİ LAFIN KISASI FRAPS'TAKİ NETLİK GAME CAM DE OLSA MUHTEŞEM OLUCAK.
    mavi_yosun ADLI ARKADAŞIM MADEM ERİNİYON BUYUR.
    [link]http://forum.donanimhaber.com/m_6432705/mpage_1/key_GAME%2CCAM/tm.htm[link]

Alıntıları Göster
    LİNK KOYMAYI BİLMEDİĞİM İÇİN SADECE DENEDİM
    http://forum.donanimhaber.com/m_6432705/mpage_1/key_GAME%2CCAM/tm.htm

• quote:

LİNK KOYMAYI BİLMEDİĞİM İÇİN SADECE DENEDİM
    http://forum.donanimhaber.com/m_6432705/mpage_1/key_GAME%2CCAM/tm.htm

Alıntıları Göster
    HE BU SEFER OLDU YARDMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA
  • quote:

HE BU SEFER OLDU YARDMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA

Alıntıları Göster
    GAME CAM BAYA GÜZEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: er_ryan

GAME CAM BAYA GÜZEL

Alıntıları Göster
    game cam en ii si
  • quote:

Orijinalden alıntı: N1GHTM4RE

game cam en ii si

Alıntıları Göster
    hata veriyor game cam yahu fraps da kasıyor ölüyoruz millete öldüğümüzü de gösteremeyiz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkantsatin

hata veriyor game cam yahu fraps da kasıyor ölüyoruz millete öldüğümüzü de gösteremeyiz ya

Alıntıları Göster
    VALLAHİ BENDE HATA FELAN VERMİYO ÇATIR ÇATIR ÇEKİYOR
    GALİBA MAGE CAM MAKİNADAN HATA VERİYOR
  • quote:

VALLAHİ BENDE HATA FELAN VERMİYO ÇATIR ÇATIR ÇEKİYOR
    GALİBA MAGE CAM MAKİNADAN HATA VERİYOR

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar videoyu montajsız çekiceksiniz zaten ölsenizde kaydı durdurmayacaksınız windows movie maker dan montaj işlemiyle profesyonel kalitede montaj yapabilirsiniz müzik ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Arkadaşlar videoyu montajsız çekiceksiniz zaten ölsenizde kaydı durdurmayacaksınız windows movie maker dan montaj işlemiyle profesyonel kalitede montaj yapabilirsiniz müzik ekleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Herkesin bildiği FRAPS ( Full )
    http://www.hemen---paylas.com/download/1038240/fr261.rar.html

Bu programla videolarınzı bölebilir "avi,mpg,mov" gibi uzantılara çevirip sıkıştırabilirsiniz ayrıca codec ler ile de divx yapabilirsiniz.
    http://www.hemen---paylas.com/download/1413112/Video_Edit.rar.html

NOT= "-" leri kaldırıp "****" yazan yerede paylas . com yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oODeAtHeROo -- 28 Eylül 2006; 16:40:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emir0057

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    http://free-screen-video-recorder.jetindir.com/ arkadaşlar bi deneyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.