Şimdi Ara

En İyi Fotoğraf Arşivleme ve Görüntüleyi Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HDD'imdeki klasörler dolusu fotoğrafları istediğim an görüntüleyebileceğim bir program arıyorum. Bir kaç tane de buldum ama önemli olan kullanıp ta memnun olmuş kişilerin tavsiyeleridir. Sizin kullandığınız bu tür bir program varmı?

Programın asıl özelliği Apple İPhoto ile aynı özellikleri kapsamasıdır. iMacim vardı sattım ve böyle bir programa ihtiyacım var. İtunes mantığı gibi klasör şeklinde tanıttığım fotoğrafları kendi library'sinde tutacak ve sadece tek tıklamayla klasör içeriğini gösterecek. Her defasında bana açmak istediğim klasörü yada fotoğrafın nerede olduğunu sormayacak. Bir nevi foto arşivleme programı yani.

Bu tarz bir program bilen varsa yardımcı olabilirmi? Şimdiden teşekkürler

• ben ashampoo nun bi programını kullanmıştım ama dev foto arşivimi açınca kilitleniyodu

güzel bi program bilen varsa çok iyi olur
  • evet benimde arama kriterlerime uygun bir konu :D
  • Bakalım işimizi görecek özellikleri olan bir program tavsiyesi gelecek mi ?
    Ahh iphoto'm nerdesin
  • Birde picasaya bakın fotoğraf görüntüleme özelliği var ama dediklerinizi yapar mı bilmiyorum.Deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 22 Haziran 2010; 17:59:22 >
  • Amaç sadece görüntüleme değil. Kendi içinde arşivleme yapacak. itunes'daki library mantığı gibi. Yani ayrıca kopyalama yapmayacak bilgisayara.

yanda oluşturulan albümler olacak. Tıkladığımızda albümün içeriğini gösterecek.

Mutlaka olmalı diyorum böyle bir program.
  • @ virtue
    Teşekkürler dostum sayfa için. Güzel bir sayfaymış. Eskilerden kullandığım ACDSee Photo Manager programını görüp hatırladım ama ondan çok daha üstlerde duran picasa diye bir program gördüm, seninde tavsiye ettiğin. İPhoto ile kıyaslanabildiğine göre büyük ihtimal arşivleme özelliği de vardır. Önce onu deniycem eğer tatmin etmezse bildiğimden şaşmaz ACDSee Photo Manager'ı yüklerim.

Teşekkürler tekrardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim,umarım işini görür..
  • Tavsiyeler için teşekkürler. ACDSee Photo da karar kıldım. Picasa online yayınlama vs yapıyor diye pek güvenemedim. Malum google'un araklamadığı şey yok
  • xnview
  • quote:

Orijinalden alıntı: DLI

xnview

XnView gerçekten çok başarılı bir programdır. Buna ilaveten Sony Kameralar ile gelen görüntüleme yazılımını bulabilirseniz bir edinin. Picture Motion Browser, harika bir program ama sanırım ya cd sine sahip olmalısınız, ya da kameranızı kaydettirip internetten indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Orijinalden alıntı: DLI

xnview

XnView gerçekten çok başarılı bir programdır. Buna ilaveten Sony Kameralar ile gelen görüntüleme yazılımını bulabilirseniz bir edinin. Picture Motion Browser, harika bir program ama sanırım ya cd sine sahip olmalısınız, ya da kameranızı kaydettirip internetten indirebilirsiniz.

hmm bende de sony nin kamerası var ama kayıt ettirmedim ettireyimde indireyim tşk ler bilgi için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.