Şimdi Ara

en iyi windows 8 hızlandırma programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
8.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar win 8 kullanıyorum pc bazen 30 saaniyelerde bazen ise 5-6 dakikalarda kapanıyor nette pcler 10 saniyede açılıyo 10 saniyede kapanıyo üstelk deepfreeze varken o kadar dosya siliyo kapanışta SİSTEMİM:e7400 2.8 ghz 4 gb ram nvidia geforce gt220 1 gb 500 gb hitachi hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSCASSİO -- 21 Ekim 2012; 9:59:03 >

• arkadaşlar bi zahmet...
  • Arkadaş linkini vermiş zaten. Advanced SystemCare programını tavsiye ederim.
  • Ücretsiz olsun benim olsun derseniz de tek güvenilir alternatif ccleaner vardır.

http://www.yazilimlar.com/windows/araclar/sistem-araclari/ccleaner/
  • CCleaner, bilgisayarınızı hızlandırmak için iyidir fakat bilgisayarınızın açılma süresini nasıl etkileyeceğini bilemem.
  • belki bilgisayarını sıfırlayarak yapabilirsin yada speedupmypc kullanabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar. Asus x552e modeli aldım.Amd E1 işlemci ve Windows 8.1. MEdiamartk a işin de uzman arkadaşlar benim ihtiyacım olan internete girmek ve video falan izlemek için fazlasıyla iş göreceğini söylediler. Ben de fiyat da uygun olduğu için aldım. Fakat sonuç hüsran. Benim 6 senelik casper laptop dan daha yavaş internete giriyor. Sürekli donuyor, internetten youtube da acayip kasıyor. Neyse bu olayın özeti soruma geçelim;
    Ben sadece internete girmek, video falan izlemek için kullanacağım ve hızlı olmasını istiyorum. Bunun için sizce ne yapmalıyım. Mesela, flash diske linux, pardus falan atıp o şekilde mi kullanayım. (bunu yazarken çalıştır’dan 5 dakika önce verdiğim services.msc komutunu daha yeni algıladı ve açtı )Ya da bu windowsun herşeyini devre dışı bırakma imkanım var mı? Veya windows 8 yerine 7 falan mı kurmak lazım. Korsan işine de girmek istemiyorum tek istediğim hızlı bir tarayıcı deneyimi
  • Makinan sata destekliyor ise sadece 500 üzeri yazma okuma hızı olan, bir ssd disk takman yeterli.Geri kalan yazılımların tamamı aldatmaca,hiç bulaşıp makinana virüs vs bulaştırma.Makinanın hızı 8-9 kat arttığını göreceksin.Açılış 8 saniye :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.