Şimdi Ara

En İyi Yapay Zeka Sizce Hangi Oyunda? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Birseysoylicem

Rdr 2

Henüz başındayım oyunun için kesin yorum yapamam ama gayet iyi duruyor.

Zaten Rockstardan kötü bir oyun pek hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theasus

Peki hocam bu grounded seviyesinde düşmanlar daha mı akıllıca hareket ediyor yoksa sadece can bari ve vuruş miktarı mı değişiyor?

Birçok oyunda zor seçince sadece bunu yapiyor çünkü

Alıntıları Göster

Can barını çok götürüyor ama zaten grounded'ta can barı gözükmüyor, dinleme modu da yok. Tıkırdayanlar çok agresifleşiyor, duyuları kuvvetleniyor baya tekte indiriyorlar seni düşmanların görüş alanı çok uzuyor ve taktiksel davranıyorlar baya sana karışı.Atılan cam, tuğlanın çıkardığı seslere tek kişi gidiyor, sağdan soldan çok zorluyorlar kafadan tek attıkları da oluyor   Ayrıca oyunda farkedildiğinde devreyen giren o alarm sesi yok farkedildiğini senin anlaman lazım. Ben seaatle 2.güne geldim sonra baya yorduğunu hissettim bıraktım tek trophy o kaldı onu da alacağım. Zaten normalde de oyunun yapay zekası çok iyi kolaya falan almadığın müddetçe

• theasus kullanıcısına yanıt
    müthiş bir oyun tadına vararak sakin sakin oyna hocam:) keşke bir de türkçe olaydı
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

Rockstar'ın sanırım tek eksiği bu. O kadar satan bir oyunun Türkçe çevirisini yapmamak

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

From software oyunları. Şerefsizler arkalı önlü dalıyorlar, nefes alamıyorsun.

Valla o oyunları hep uzaktan seyrediyorum. Aşırı zor oluşu nedeniyle.

Ama dediğin gibi gerçekten etkileyici duruyor.

• Ben oynarsam yine normalde oynarım sanırım.

Gerek yok eziyete :)

• theasus kullanıcısına yanıt

FEAR gerçekten iyi bir düşman yapay zekasına sahip. Oynamanı tavsiye ederim. Steam'de şu an satılıyor ama 2. ve 3. oyunlardaki yapay zeka 1. oyun kadar iyi değil maalesef. Steam'de sadece FEAR collection satılıyor 3 oyun birden. Ama sadece FEAR 1 almak istersen GOG'da 2 dolar şu an.

Steam linki: https://store.steampowered.com/agecheck/sub/12357/

GOG linki: https://www.gog.com/game/fear_platinum?&gclid=EAIaIQobChMIh8Kk29D37QIVMECRBR1HMQMIEAAYASAAEgLxzfD_BwE

• galunga kullanıcısına yanıt

Sağol hocam elimde PC yok ama geçerse deneyim👍🏻

Merak ettim

• En zor zorlukta oynanan bütün oyunların yapay zekaları iyidir genelde. En kolayda oynadığın oyunların da yapay zekaları değil yapay geri zekaları oluyor sıklıkla:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny

En zor zorlukta oynanan bütün oyunların yapay zekaları iyidir genelde. En kolayda oynadığın oyunların da yapay zekaları değil yapay geri zekaları oluyor sıklıkla:)

Hocam aslında en zorda birçok oyunda sadece düşmanlar daha zor ölüyor.Yapay zeka gelişmiyor.

Örnek Ghost of Tsushima.

Zorda bile düşmanlar saçma sapan hareketlerde bulunuyor. Ama canları çok olduğu için ölmüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: theasus

Hocam aslında en zorda birçok oyunda sadece düşmanlar daha zor ölüyor.Yapay zeka gelişmiyor.

Örnek Ghost of Tsushima.

Zorda bile düşmanlar saçma sapan hareketlerde bulunuyor. Ama canları çok olduğu için ölmüyorlar.

Alıntıları Göster

En zor zorlukta en azından düşmanlar seni çok daha çabuk fark ediyor ve istediğin gibi rahat hareket edemiyorsun. Bu da yapay zekanın en azından biraz daha iyi bir hal almasını sağlıyor benim açımdan üstadım.

• Oyunları en kolayda veya normal ayarda oynayınca yapay zeka zaten gerizekalı oluyor.

Hemen hemen bütün oyunlarda en zor yapay zeka gerçek bir insan gibi oynuyor özellikle beni crysis serisinin yapay zekası zorlamıştı.

• Last of Us 2 cidden iyi bu konuda ama ben yanına RDR2 koymadan edemem.

• Halo serisindeki yapay zeka bayağı iyi norrmalde oynarken bile zorlanıyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Oyunları en kolayda veya normal ayarda oynayınca yapay zeka zaten gerizekalı oluyor.

Hemen hemen bütün oyunlarda en zor yapay zeka gerçek bir insan gibi oynuyor özellikle beni crysis serisinin yapay zekası zorlamıştı.

Hocam bunun her oyunda aynı şekilde işlemediğini söyleyebilirim.

Assassin's creed Valhalla

Ghost of Tsushima

Watch Dogs Serisi gibi gibi

En zorda herifler sadece düşmana sadece daha fazla can ve atış gücü vermiş onun dışında her şey aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Halo serisindeki yapay zeka bayağı iyi norrmalde oynarken bile zorlanıyorsun..

Halo serisini hiç test etme şansım olmadı.

Fakat eskisi kadar popüler değil herhalde.

Microsoft çok kıymetini bilemedi bu serinin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.