Arkadaşlar grafikler oynanış vs gelişiyor ama yapay zeka malum oyunlarda her zaman ileri gitmiyor. Oynadığınız oyunlardan sizi yapay zekasıyla etkileyen oyunlar hangileri? |
En İyi Yapay Zeka Sizce Hangi Oyunda?
-
-
Last Of Us Part 2
-
Valla ben fazla anlamam o islerden.
Ama denildigine gore metal gear (Kojima) serisi denilebilir miş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428Last Of Us Part 2
Last of Us'ın ilki fena değildi. Henüz ikinciyi oynama fırsatım olmadı. Bunun üstüne koydularsa yeterli olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark-SamuraiValla ben fazla anlamam o islerden.
Ama denildigine gore metal gear (Kojima) serisi denilebilir miş.
Özellikle Metal Gear Solid V: Phantom Pain diyorsun galiba hocam?
O oyun bir süre sonra sıkmıştı ama dediğin gibi yapay zeka fena değildi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: theasusÖzellikle Metal Gear Solid V: Phantom Pain diyorsun galiba hocam?
O oyun bir süre sonra sıkmıştı ama dediğin gibi yapay zeka fena değildi.
Alıntıları GösterBen demiyorum, mesaji iyi oku.
-
Destiny 1, görülecek en iyi yapay zekaya sahip -
quote:
Orijinalden alıntı: theasusLast of Us'ın ilki fena değildi. Henüz ikinciyi oynama fırsatım olmadı. Bunun üstüne koydularsa yeterli olur.
Alıntıları GösterGrounded'ta oyna bak neler oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
Destiny 1, görülecek en iyi yapay zekaya sahipDestiny daha çok multiplayer değil miydi hocam yanlış mı hatırlıyorum?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428Grounded'ta oyna bak neler oluyor
Alıntıları GösterOyunu ilk kezduyuyorum. Videolarına bakayım ;)
Hiçbir yerde denk gelmedim enteresan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: theasusOyunu ilk kezduyuyorum. Videolarına bakayım ;)
Hiçbir yerde denk gelmedim enteresan.
Alıntıları GösterYok hocam TLOU2'de bir zorluk seviyesi o realistik zorluk diye geçiyor güncellemeyle sonradan getirdi Naughty Dog. Oyun olanla karıştırdınız sanırım grounded derken zorluk seviyesini kastetmiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 30 Aralık 2020; 15:12:35 > -
Phantom painde iyi gerçekten yapay zeka -
quote:
Orijinalden alıntı: theasusDestiny daha çok multiplayer değil miydi hocam yanlış mı hatırlıyorum?
Alıntıları GösterRaid ve Nightfall görevleri haricinde single olarak da hikaye ve günlük görevler oynanabilir. Tabi sürekli co-op da mümkün. Yapay zekası çok iyi oyunun
-
FEAR.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428Yok hocam TLOU2'de bir zorluk seviyesi o realistik zorluk diye geçiyor güncellemeyle sonradan getirdi Naughty Dog. Oyun olanla karıştırdınız sanırım grounded derken zorluk seviyesini kastetmiştim
Alıntıları GösterPeki hocam bu grounded seviyesinde düşmanlar daha mı akıllıca hareket ediyor yoksa sadece can bari ve vuruş miktarı mı değişiyor?
Birçok oyunda zor seçince sadece bunu yapiyor çünkü
-
Korku oyunlarında şahsen en büyük beklentim de bu açıkçası. Özellikle düşmanların sese duyarlı olması ve birini öldürünce tetiklenmesi lazım.
Bu oyunda bu tarz durumlar söz konusu mu hocam?
Ne yazık ki oyunlar grafik olarak ileriye gidiyor ama bu konuda gelişme olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 30 Aralık 2020; 19:30:2 > -
From software oyunları. Şerefsizler arkalı önlü dalıyorlar, nefes alamıyorsun. -
en iyisi değildir gibi geliyor.fakat Last of us 2 nin yapay zekası beni çok şaşırttı ve memnun etti.ilk oyunda veya Uncharted serilerinde böyle değildi.
last of us 2 az mermi veriyor ve normal seviyede zor değil yanlış anlaşılmasın.fakat yapay zeka gayet iyi geldi bana
rise of the tomb raider gibi oyunlarda sana koşarak kurşun sıkmadan ölüme geliyor adamlar
-
Rdr 2
Benzer içerikler
- ps4 fan sesi azaltma
- ps3 2 kişilik oyunlar
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- playstation 5 slim mi normal mi
- ps5 ısınıp kapanıyor
- ps5 yan koyma
- ps plus fiyat
- the last of us 3
- fc 25 inter
- god of war xbox
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X