Şimdi Ara

en iyi yoğurt markası ? ANKETLİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
21.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi yoğurt markası ? ANKETLİ

(En Son Oy Tarihi: 26.7.2024)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

Birşah yoğurt mükemmel

hocam ben marketlerde pek denk gelemiyorum birşah yoğurda çok yaygın bir marka değil galiba

A101 de var hocam

ooo pardon hocam ,doğru diyorsunuz a101de satılıyordu birşah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Yörsan Tava yoğurdu mükemmel

hocam başka birine de sormuştum size de sorayım bu tava yoğurdunun normal yoğurttan farkı veya farkları ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

Ev yapımı hepsinden iyi

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehaxtor

hiçbiri

egede pazarda süzme yoğurt satılır

yanık kokulu koyun veya keçi yoğurdu, özellkle keçi yoğurdunun ayranını yapıp içersen diğerlerine yoğurt demessin

tavsiye ederim

hocam keçi sütü çok güzel bence keçi yoğurdu da tahminimce güzeldir ama bulması kolay değildir herhalde hem pahalı olma ihtimali yüksek
  • Her bölgenin kendi yoğurdu iyi olur. Uzaktan gelen bu büyük fabrika ürünlerinden her türlü daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Dost yogurt yiyenler aslında yogurt yemiyor.Jel gibi nasıl yiyorsunuz onu az sagliginizi düşünün
    Diger markalar çok demiyorum ama dost yogurt en kötülerinden biri
    tavsiyem mkaniniz varsa evde kendiniz yapin yoksa en azindan daha duzgun yogurt alin

evde yapılanın içinde tabiki daha az katkı maddesi olacaktır ama dost yoğurdun içindeki şeyler genel olarak bence diğer marka yoğurtlarda da vardır be hocam .
  • quote:

quote:

hocam başka birine de sormuştum size de sorayım bu tava yoğurdunun normal yoğurttan farkı veya farkları ne ?

Valla inanın bilmiyorum ama tadı çok hoş. Normal yoğurttan biraz daha tatlımsı gibi geliyor bana. Normal yoğurt fazla yemem ama yörsanın tava yoğurdunu her öğün yerim. Tavsiye ederim mutlaka deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 15 Nisan 2015; 17:03:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Her bölgenin kendi yoğurdu iyi olur. Uzaktan gelen bu büyük fabrika ürünlerinden her türlü daha iyi.

haklısınız hocam onlarda daha az katkı maddesi var ama onları her zaman bulmak da kolay olmuyor
  • quote:

quote:

quote:

Valla inanın bilmiyorum ama tadı çok hoş. Normal yoğurttan biraz daha tatlımsı gibi geliyor bana. Normal yoğurt fazla yemem ama yörsanın tava yoğurdunu her öğün yerim. Tavsiye ederim mutlaka deneyin

peki hocam bilgilendirme ve tavsiye için teşekkürler

• grbzgrbz kullanıcısına yanıt
    sen bana 20 tl yolla kargo dahil 1kg yollayım yanında 1lt zafer gazoz (denizliye özel) hediyemizdir

sayende konu dışında 1. el yoğurtcu açıldı DEHAXTOR YOĞURTCUSU

denizlide yoğurt ucuz pahallı değil

edit >>> 1kg yolayım derken yol-mak manasında anlaşılmasın diye düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehaxtor -- 15 Nisan 2015; 17:10:21 >
  • quote:

quote:

Dost yogurt yiyenler aslında yogurt yemiyor.Jel gibi nasıl yiyorsunuz onu az sagliginizi düşünün
    tavsiyem mkaniniz varsa evde kendiniz yapin yoksa en azindan daha duzgun yogurt alin

evde yapılanın içinde tabiki daha az katkı maddesi olacaktır ama dost yoğurdun içindeki şeyler genel olarak bence diğer marka yoğurtlarda da vardır be hocam .

diğerlerinde de elbet katkı maddesi var.ama dost yoğurdu sütten yaptıkları bile belli değil büyük ihtimal süt tozu.ayrıca kaç kere tv programlarında gördüm doktorlar bu yoğurtdan almadın diyor.tabi tvde markayı kapatıyorlar ama ambalajından dost yoğurt olduğu anlaşılıyor

•  en iyi yoğurt markası ? ANKETLİ
  • Atatürk Orman Çiftliği'nin yoğurdunu tavsiye ederim
  • Torku > Sütaş Quaranteed
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehaxtor

sen bana 20 tl yolla kargo dahil 1kg yollayım yanında 1lt zafer gazoz (denizliye özel) hediyemizdir

sayende konu dışında 1. el yoğurtcu açıldı DEHAXTOR YOĞURTCUSU

denizlide yoğurt ucuz pahallı değil

edit >>> 1kg yolayım derken yol-mak manasında anlaşılmasın diye düzelttim

sağolasın hocam o yoğurt buraya gelene kadar kamyonda ayran olur ama bence

• quote:

quote:

quote:

diğerlerinde de elbet katkı maddesi var.ama dost yoğurdu sütten yaptıkları bile belli değil büyük ihtimal süt tozu.ayrıca kaç kere tv programlarında gördüm doktorlar bu yoğurtdan almadın diyor.tabi tvde markayı kapatıyorlar ama ambalajından dost yoğurt olduğu anlaşılıyor

ciddi mi hocam ? ilk defa duyuyorum inşallah yanılıyorsunuzdur/o uzmanlar yanılıyordur çünkü çok fazla satılıyor bahsettiğimiz yoğurt markası,birçok vatandaşımızın evine giriyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

Atatürk Orman Çiftliği'nin yoğurdunu tavsiye ederim

çok yaygın bir ağı yok galiba hocam çünkü ralarda pek denk gelmiyoruz Atatürk orman çiftliği yoğurtlarına .
  • Ev yoğurdu en iyisi.

Hazır yoğurtta sek iyidir.

O olmadığı için yörsanı işaretletedim.

Not:Kötü manada algılayanlar mesajı okumasın.
  • Torku
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.