Şimdi Ara

en iyi yoğurt markası ? ANKETLİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
21.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi yoğurt markası ? ANKETLİ

(En Son Oy Tarihi: 26.7.2024)
Giriş
  • tarım kredinin yoğurdu varmış. dün aldık çok güzel geldi bana ekle listeye onuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev yoğurdu varsa hepsine takar geçer.

Hazır olacaksa da fark etmez çoğunun tadı aynı bozulma yok, ekşime yok, garip bir şekilde kalıp kalıp(artık içine ne katıyorlarsa)
  • Foça yoğurdu ankette yoksa oy kullanmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

tarım kredinin yoğurdu varmış. dün aldık çok güzel geldi bana ekle listeye onuda

eskişehirde hadim marketlerde satılıyordu galiba o hocam ben de tadı güzeldi diye hatırlıyorum hem paranın kooperatiflere gitmesi de gayet güzel .
  • Eskiler bilir, Çoban yoğurdu bir başkaydı
  • En lezzetli olduğunu düşündüğüm AOÇ seçeneklerde yoktu , oy kullanmadım.Sütaş ve torku'nun bir çok süt ürününü başarısız buluyorum zaten.En son da yörsan'ı denedim hafif ve tatsız geldi ilginç bir kıvamı vardı.

migros yoğurtu da hiç beğenmemiştim.denk gelirsem ve fiyatı uygunsa sek tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Ev yoğurdu varsa hepsine takar geçer.

Hazır olacaksa da fark etmez çoğunun tadı aynı bozulma yok, ekşime yok, garip bir şekilde kalıp kalıp(artık içine ne katıyorlarsa)

hocam ev yoğurdu veya köy yoğurdu katkısız ve daha lezzetli olması açısından fabrikasyon yoğurtlardan çok daha iyi tabiki ama maalesef her zaman ulaşması kolay olmuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: frturk

Foça yoğurdu ankette yoksa oy kullanmaya gerek yok

foça yoğurdunun varlığından daha yeni haberdar oldum desem yeridir hocam ,ankette bu yüzden yok .
  • Dışarıdan alırsam Yörsan tercih ediyorum ama kendi mayaladığımız ev yoğurdu başka tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vantage Point

Eskiler bilir, Çoban yoğurdu bir başkaydı

çoban yoğurdu ne hocam biraz açıklar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordon01

Dışarıdan alırsam Yörsan tercih ediyorum ama kendi mayaladığımız ev yoğurdu başka tabi ki.

hocam ev yoğurdu veya köy yoğurdu katkısız ve daha lezzetli olması açısından fabrikasyon yoğurtlardan çok daha iyi tabiki
  • grbzgrbz kullanıcısına yanıt
    Keşke herkes evde yapabilse hocam. Gerçekten sağlık olarak çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Keşke herkes evde yapabilse hocam. Gerçekten sağlık olarak çok iyi

kesinlikle katılıyorum hocam ,keşke hepimiz herşeyin sağlıklısını yesek .
  •  en iyi yoğurt markası ? ANKETLİ

Ev yapımı köy yoğurdu. Hele süzmesi de vardı Hakmar'da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acizcool -- 15 Nisan 2015; 22:44:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat0001

Antalyadayken yediğim Yörükoğlu.Niyeyse o zaman bana çok iyi gelmişti. Onun hariçinde ev yapımı hepsinden sağlık olarak iyidir bence.

Aynen antalya da yörükoğlu meşhur her ürünü güzel tereyağından ayranı na sütünden yogurduna kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Dost yogurt yiyenler aslında yogurt yemiyor.Jel gibi nasıl yiyorsunuz onu az sagliginizi düşünün
    Diger markalar çok demiyorum ama dost yogurt en kötülerinden biri
    tavsiyem mkaniniz varsa evde kendiniz yapin yoksa en azindan daha duzgun yogurt alin

evde yapılanın içinde tabiki daha az katkı maddesi olacaktır ama dost yoğurdun içindeki şeyler genel olarak bence diğer marka yoğurtlarda da vardır be hocam .

diğerlerinde de elbet katkı maddesi var.ama dost yoğurdu sütten yaptıkları bile belli değil büyük ihtimal süt tozu.ayrıca kaç kere tv programlarında gördüm doktorlar bu yoğurtdan almadın diyor.tabi tvde markayı kapatıyorlar ama ambalajından dost yoğurt olduğu anlaşılıyor

ciddi mi hocam ? ilk defa duyuyorum inşallah yanılıyorsunuzdur/o uzmanlar yanılıyordur çünkü çok fazla satılıyor bahsettiğimiz yoğurt markası,birçok vatandaşımızın evine giriyor .

malesef doğru hocam önceden bende hem fiyatından hemde tadindan dolayi cok alirdim artik almıyorum sizde almayin

• Dost

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır dost kullanıyoruz çok memnunuz ailecek...
  • best of, in the city ghetto yogurt
  • evde yapılmış yoğut
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.