Şimdi Ara

EN İYİLER İÇİN İSTANBULDA HANGİ OKUL (LİSE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEOG sınavında kafayı alan öğrenciler yani ikisinde de full yapan, ya da
    1.TEOGda 1 yanlış, ikincisinde full yapan öğrenciler İstanbul için hangi okulu tercih etsin?
    Araştırmalarımıza göre ;

GS: Sözel ağırlıklı eğitimi varmış. Fransızca eğitim olması da cabası.
    İEL:almanca ağırlıklı ,sayısal bir eğitimi varmış. Proje okul kapsamında darbe almış.
    KEL : İngilizce ağırlıklı (Almanca bölümüde varmı),sayısal karakterde bir okul.O da proje okul kapsamında darbe almış.

bu okullardan hangisi veya alternatifi seçilmeli (avrupa yakası).Siz olsanız çocuğunuzu hangisine verirsiniz,
    ya da siz öğrenciyseniz hangisine neden gitmek istersiniz.

• iki teogda 5 yanlış yapanlar ankarada nereye gidebillir

ben olsam gs ye giderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Avrupa yakasindayim. Puanim İEL ve KEL'i tutarken Anadolu yakasindaki İAFL'yi tercih ettim. (İstanbul Atatürk Fen Lisesi) Bu sene Lise4'e geçtim. Araştırırsanız okulun üniversite yerleştirme puanlarinda saydiğiniz liselerin çok önünde olduğunu görürsünüz. Zaten yerleştirme anlaminda Ankara Fen ve İzmir Fen'den sonra üçüncü sırada. Fen Liselerinin tek sorunu sosyallik anlamında da özellikle son yıllarda diğer okullardan geri kalmadığımızı söyleyebilirim. Okulun 40 dönümlük bir ormanin içinde bulunmasi da cabası ;) Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufas -- 20 Mayıs 2017; 11:35:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hergün git gel zor olmayacak mı?
    Güngörende oturuyoruz ve kız çocuğunun o kadar yolu hergün git gel apması çok zor.

Alman lisesi de aklıma takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 21 Mayıs 2017; 22:31:23 >
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Maddi imkanınız varsa neden olmasın? Ayrıca Alman Lisesine gönderecek imkanınız varsa diğer yabancı liselere de bakın isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burs verirlerse olur ancak, yoksa kolej bedeli ödeyemem.
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bilmiyorum ama maddi durumunuz çok çok kötü olmadığı sürece vereceklerini düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iel

bahçeşehir fentek

iafl

üçünden biri olurdu

Çocuğunuz sayısal mı düşünüyor sözel mi

Sözelse gsl olabilir

Ben izmirde iyi bir fen lisesindeyim

Duyduklarım ve gördüğüm kadarıyla yukarıdaki gibi bir düşünceye sahibim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e okul kapanmış yarın sonuçlar açıklanabilir...
  • inşallah biran önce açıklanır,zira karneler/diplomalar alınacak ve bu sınavın sonucu da
    diploma notuna etki ediyor.karneler verilmeden açıklanmak zorunda zaten.
  • ve sonunda okul arama maratonu başladı.
    GSL olmayacak gibi, puanı tavan yapmış ve talep çok
    Koç lisesi: Puan arttırmış ve ucu ucuna kaçırıyoruz.498 taban puan olmuş.
    Robert 71bin TL yıllık öğretim bedeli. %100 burs için başvurduk, kabul olursa ancak.
    Bu haftasonu okul ziyaretleri tam gaz devam edecek.

not: Geçenlerde Kabataş tanıtım günlerine katılmışlar.Okul öğrencileri ile köşede bucakta sohbet edenler şok olmuş.
    Öğrencilere göre okul bitik,proje okul kapsamında gelen öğretmenlerden memnun değiller.Ne o eski ruh kalmış,ne o şaşalı günler.
  • Bugünün güncel bilgileri:
    Robert burs vermedi.Zaten bugün asil liste ön kayıt vardı,millet rağbet etmemiş.
    Yarın yedek listeden doldururlar artık.
    Üsküdar amerikan keza öyle, o da doğru dürüst kayıt alamamış.Bize %50 burs verdiler, yarın gelin kayıt yaptırın dediler.
    Nereden bulayım 35-40 bin TLyi (ekstralar dahil)
    Alman lisesi burs bile vermedi,kayıt doluluğu nedir bilmiyorum.
    Millet devlet okullarına saldıracak, puanlar zirve yapacak anlaşılan.
  • Galatasaray öğrencisiyim ve sayısal okuyan bir sürü insan, doktor-mühendis olmuş bir sürü insan var. Yani sözel olarak genellememek lazım. Ayrıca Fransızca eğitim almak da zor değil, nasıl öğrenmişsin anlamıyorsun bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutamutant -- 4 Temmuz 2017; 21:31:25 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.