Şimdi Ara

En iyisi Salamon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Exp kasmak için en iyi yer bence salamon

• woaw güzll artık bende orda kascam
  • Metal Etemonun yerine Salamonla nasil kasiyon ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turke64

Metal Etemonun yerine Salamonla nasil kasiyon ?

bende boyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedWolFTR!!!

quote:

Orjinalden alıntı: turke64

Metal Etemonun yerine Salamonla nasil kasiyon ?

bende boyle

oyunu install 4.49 la install yap sonra son patchi yükle ozaman hersey düzelir

• Kaan senin sprite sisteminde bozukluklar var sanırım. 80 Level Salamon mu olur Ayrıca sen Patamon Salamon oldu falan diyordun, Salamon seni çok seviyor sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Kaan senin sprite sisteminde bozukluklar var sanırım. 80 Level Salamon mu olur Ayrıca sen Patamon Salamon oldu falan diyordun, Salamon seni çok seviyor sanırım...

Doğru diyosun salamon bana taktı yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karizmaya bakın salamonlara tekte atarsın şimdi msne gel kalan spriteleri atayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

karizmaya bakın salamonlara tekte atarsın şimdi msne gel kalan spriteleri atayım

msn açık
  • ilginç engelli değilim değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

ilginç engelli değilim değil mi

dünkü mesaj nasil gelcekti o zaman

• aynı sorun bendede vardı oyunun sitesinden en son setup u yükleyince düzeliyor
  • ben yüklemezdim ilk önce lvl atlamak için böle devam ederim sora yüklerdim keşke bendede böle olsa (ydı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonBoy

ben yüklemezdim ilk önce lvl atlamak için böle devam ederim sora yüklerdim keşke bendede böle olsa (ydı)

burda güçler veya exp ler farklı değil sadece gorunum farklı

• Karışıklık sadece digimonların görüntüleri ile ilgili. Ayrıca digimon'larınızın görüntülerini kendi isteğinizde değiştirebilirsiniz. Örneğin A digisi güçlüdür ama görüntüsü kötüdür, onu yakalayıp başka digimon görüntüsü koyabilirsiniz Ama bu sadece kendi bilgisayarınızda gözüküyor

@onur2; Onur imzana kopdum ya, tuzak-link-savar Tuzak link nerde herkes kendi isterse tıklıyor + tuzak link varsa bu sadece seninki

• quote:

Orjinalden alıntı: RedWolFTR!!!

quote:

Orjinalden alıntı: MoonBoy

ben yüklemezdim ilk önce lvl atlamak için böle devam ederim sora yüklerdim keşke bendede böle olsa (ydı)

burda güçler veya exp ler farklı değil sadece gorunum farklı

bilmiodum parrdon

• quote:

Karışıklık sadece digimonların görüntüleri ile ilgili. Ayrıca digimon'larınızın görüntülerini kendi isteğinizde değiştirebilirsiniz. Örneğin A digisi güçlüdür ama görüntüsü kötüdür, onu yakalayıp başka digimon görüntüsü koyabilirsiniz Ama bu sadece kendi bilgisayarınızda gözüküyor

@onur2; Onur imzana kopdum ya, tuzak-link-savar Tuzak link nerde herkes kendi isterse tıklıyor + tuzak link varsa bu sadece seninki

işe yarıyor ya sen ona bak bugün imzanın 4. günü 14 kişi tıklamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 19 Temmuz 2008; 20:56:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: onur2

quote:

Karışıklık sadece digimonların görüntüleri ile ilgili. Ayrıca digimon'larınızın görüntülerini kendi isteğinizde değiştirebilirsiniz. Örneğin A digisi güçlüdür ama görüntüsü kötüdür, onu yakalayıp başka digimon görüntüsü koyabilirsiniz Ama bu sadece kendi bilgisayarınızda gözüküyor

işe yarıyor ya sen ona bak bugün imzanın 4. günü 14 kişi tıklamış

20. serverdeysen bite fightde ( inş reklam olmamıştır olmuşsa özür dilerim ) yandın olum benide tuzağa düşürdün peşindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 19 Temmuz 2008; 21:35:06 >

• bu arada 2 kişi daha tıklamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 19 Temmuz 2008; 21:50:23 >
  • faşomonların orda kasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.