Şimdi Ara

en kalabalık server?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna yeni başlayacağım. mmorpg yokluğunda lineage i gözüme kestirdim. official server da oynamak istiyorum anladığım kadarıyla 2 farklı dağıtımcı var hangisini tercih etmeliyim hangisi daha kalabalık?

başta sormam gereken soruyu da sorayım başlamaya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öbür konuda cevabini da aldin nasil bir cevap bekliyorsun ki ? Yeni acilacagi icin zaten istemedigin kadar kalabalik olacakdir quest mob sirasi beklersin merak etme, Cevap aldigin konudaki serverdan basliyabilirsin Lineage bolumunde konustugun herkisi en kotu ihtimalle 10 yildir oynuyan kişiler ne demelerini bekliyorsun Degmez demelerini mi?
    İmzamdaki linkden oyunu indirerek (Helios Clienti) gozune kestirdigin clasi acip oynuyayip pratik yaparak karar verebilirsin oynuyacagin classa yeni serverdada karar verdigin classla güzel bir baslangic yaparsin. İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 10 Mart 2017; 14:9:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Öbür konuda cevabini da aldin nasil bir cevap bekliyorsun ki ? Yeni acilacagi icin zaten istemedigin kadar kalabalik olacakdir quest mob sirasi beklersin merak etme, Cevap aldigin konudaki serverdan basliyabilirsin Lineage bolumunde konustugun herkisi en kotu ihtimalle 10 yildir oynuyan kişiler ne demelerini bekliyorsun Degmez demelerini mi?
    İmzamdaki linkden oyunu indirerek (Helios Clienti) gozune kestirdigin clasi acip oynuyayip pratik yaparak karar verebilirsin oynuyacagin classa yeni serverdada karar verdigin classla güzel bir baslangic yaparsin. İyi oyunlar.

öncelikle cevap için teşekkürler.

ilk olarak o konuda o sunucunun oyuncu durumu nasıl diye sormuştum.sonra farklı bir yayıncı daha olduğunu görünce 2 sunucudan hangisi daha kalabalık diye sormak istedim yani sorumun cevabı o değildi. 2. si herkes en kötü ihtimalle 10 yıldır oynuyor demişsin ne demelerini bekliyorsun demişsin. şöyle bir örnek vereyim ben 5-6 sene lol, neredeyse 10 sene knight oynadım, bana sorulursa başlamaya değer mi diye, cevabım kesinlikle değmez olur. benim o soruda kastım ''geleceği var mı boşa zaman kaybı olur mu'' idi. sende diyorsun zaten 10 yıllık oyun diye. yeni başlayan biri için uygun olmayabilir sonuç olarak.

diğer tavsiyelerin içinde tekrar teşekkür ederim imzanda ki linkten indirip başlayıp 21'ine kadar pratik yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

Öbür konuda cevabini da aldin nasil bir cevap bekliyorsun ki ? Yeni acilacagi icin zaten istemedigin kadar kalabalik olacakdir quest mob sirasi beklersin merak etme, Cevap aldigin konudaki serverdan basliyabilirsin Lineage bolumunde konustugun herkisi en kotu ihtimalle 10 yildir oynuyan kişiler ne demelerini bekliyorsun Degmez demelerini mi?

ilk olarak o konuda o sunucunun oyuncu durumu nasıl diye sormuştum.sonra farklı bir yayıncı daha olduğunu görünce 2 sunucudan hangisi daha kalabalık diye sormak istedim yani sorumun cevabı o değildi. 2. si herkes en kötü ihtimalle 10 yıldır oynuyor demişsin ne demelerini bekliyorsun demişsin. şöyle bir örnek vereyim ben 5-6 sene lol, neredeyse 10 sene knight oynadım, bana sorulursa başlamaya değer mi diye, cevabım kesinlikle değmez olur. benim o soruda kastım ''geleceği var mı boşa zaman kaybı olur mu'' idi. sende diyorsun zaten 10 yıllık oyun diye. yeni başlayan biri için uygun olmayabilir sonuç olarak.

diğer tavsiyelerin içinde tekrar teşekkür ederim imzanda ki linkten indirip başlayıp 21'ine kadar pratik yapacağım.

Helios diye bi client çıkmış usta. Böyle görmen lazım duelist e sıçra eklemişler. Bi tuşa basıyo diondan crumaya uçuyo acayip olmuş süper güçlü harika client heliosdan başla tavsiye ederim gerçek lineage 2 orasıdır aksini iddia eden hard lowdur.

• quote:

quote:

Üstteki trolldü, buda ciddi cevabım olsun usta. Adam sana 10 yıldır oynuyo en kötü ihtimalle bu forumdakiler demiş. Dogru diyor, ve hani herkes farklı clientlerde oynuyor. Örnegin bizim grup Chronicle 6'dan yukarı gitmezken bazı gruplarda sürekli güncel olarak oynuyorlar official serverlerde. Ve clientler arası farklar, başka bir oyun denecek kadar fazla. O yüzden aslında pekte yardım alamazsın. Basit düşünmen lazım, yeni bi oyuna başlayacagın zaman naparsın ? Öncelikle official bi servere girersin, sonrasında EU playeriyse EU playerinin bol oldugu servere girersin. Keyfine bakarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

quote:

quote:

Üstteki trolldü, buda ciddi cevabım olsun usta. Adam sana 10 yıldır oynuyo en kötü ihtimalle bu forumdakiler demiş. Dogru diyor, ve hani herkes farklı clientlerde oynuyor. Örnegin bizim grup Chronicle 6'dan yukarı gitmezken bazı gruplarda sürekli güncel olarak oynuyorlar official serverlerde. Ve clientler arası farklar, başka bir oyun denecek kadar fazla. O yüzden aslında pekte yardım alamazsın. Basit düşünmen lazım, yeni bi oyuna başlayacagın zaman naparsın ? Öncelikle official bi servere girersin, sonrasında EU playeriyse EU playerinin bol oldugu servere girersin. Keyfine bakarsın.

aradığım cevap buydu. ben o bahsettiğin konulardan bile haberdar değilken haberdar birine cevap verir gibi cevap vermek saçma oluyor. zor cümle oldu ama toplayıverin artık teşekkürler bu arada

• karşında pek bir seçenek yok eu serverlerinin yeni açılcak serveri hariç orasınında yarını nasıl olur belli olmaz ama sanırm bi 5 yıl dayanır 4game in politikalarına bağlı

us serverlerinde oynarsan naia ve chronos harici botlar yüzünden ölü durumda ama bu 2 serverde hayatta kalabilmen için sağlam bi cüzdana ihtiyacın var yanında 1 2 programda yardımcı olur :P

eu serverde corede oynarsan 5 yıl eski oyunun dengesiz updateleri yüzünden ve l2 store eventleriyle darmadağın olmuş parayı verenin şahlanmış yada yıllarını vereninde onların peşinde koştuğu bi server bulursun

hepsinden ayrı olarak l2 denenmesi gereken bi oyun ama private server mentalitesinden uzak dur yeter ozaman oynamaya değer olur ve en azından elinde kayda değer bişeyler olur. ha gerçekten oynamaya değer private serverler yokmu var evet ama sayıları 2 3 ü geçmez öbürleri bir kaç ayda tükenen para odaklı açılmış offical serverden daha aç adminleri olan oyunlar ve oyuncularıda ordan oraya burdan şuraya zıplamak zorunda kalıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi demişsinde kimde private serverleri oo gireyim bi 3 yıl takılayım diye girmiyorki. Zaten top official serverlerde random player sayısı çok az. Herkesin baglı oldugu bi clan / cp var. Bu adamlarda girer itemini kasar pvpsini yapar epic bosslara gider siege gider 1 2 videosunu alır server öldümüde çıkar bu kadar. Yinede tabi, kimse istemez 2 3 haftada server kapansın, ne serverler gördük. Sonuçta başka alternatif yok interlude oyuncularına. Bi classicten umutluyduk oda oynadıgım en leş dengesiz serverdi. Dark avanger'e avadon gidip sadece fear ile ölümsüz olan tanklarmı dersin, herifin sana pk olup, yarım saatini çaldıgı yetmemiş gibi 100 adenaya aldıgı scroll ile pklık sayısını düşürmelermi dersin. Sürüm desen ne oldugu belli degil ortaya karışık bişey.

Hali hazırdada leş heliosu oynamayacagına göre insanlar ? private server oyuncuları halinden memnun.
  • katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.