Şimdi Ara

En kaliteli / güvenilir telefon markası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,Telefon almak istiyorum yeni. Galaxy s3 / Note 2 ve alternatifleri üzerinde duruyorum. Benim kafamı kurcalayan doğru akıllı telefon üreticisini seçmekteki sıkıntılar. Aslında bu soruyu tim telefonlar konusuna açmak istedim ama, illa ki bir alt forum seçmem gerekti. Özetleyecek olursam

1. Samsung: Dev bir firma. Ürün malzeme/üretim kalitesi hakkında genelde hep eleştiriliyor. Güncellemelerde tartışmalı. Kendim Samsung Wave 8500 sahibiyim, malzeme ve üretim kalitesi o telefonda bence mükemmel. Komple alüminyum gövdeye sahip ve sağlam. Ancak Bada güncellemelerinin ülkemize gelişi kanser eder adamı.

2. HTC: Güncelleme konusu eleştiriliyor, pil performansı eleştiriliyor. Estetik açıdan OneX ile beraber en beğendiğim firma. Ayrıca bazı ayrıntılar, mesela gücü ayarlanabilir flasşı var bunlar samsung'da yok.

3. LG: Güncellemede en kötü olarak görülüyor.

4. Sony: Vaiom var ama Sony'nin bu yarışta geri planda olduğu hissine sahibim.

5. Apple'ı direk eliyorum, sevmiyorum.

6. Nokia - WP8'in gelişimini görmeden cesaret etmek zor gibi. Bada'da yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. Gerçi WP8 microsoft'un fantazi olsun diye çıkardığı bir şey değil.

Yani arkadaşlar eleştirilere bakınca hepsinin güncellemesi kötü, hepsinin sorunu var. İyi de biz ne yapacağız? :D 1500 TL harcayıp pişman olmak istemiyorum. Burada marka kavgası başlatmak değil amacım. Kafam gerçekten çok karıştı. Lütfen yardım edin, görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• hocam 5. madde biraz agir olduya :-\
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

hocam 5. madde biraz agir olduya :-\
    akıllı telefonda önce ekran önemlidir lg,samsung ve sony hepsini tokatlar der geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 30 Kasım 2012; 20:55:21 >
  • Apple en kaliteli ve en güvenilir marka ancak sevmeme nedenin fiyatı olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

Apple en kaliteli ve en güvenilir marka ancak sevmeme nedenin fiyatı olsa gerek.

kaliteyi ucuza satin alamazsiniz diyen bi firma sonucta :-) apple ama vazgecilmez su ogrencilikten kurtulayim iphone ipad ipod imac . onunda i harfi olan cihazlarin hepsini alicam :-)
  • quote:

quote:

Apple en kaliteli ve en güvenilir marka ancak sevmeme nedenin fiyatı olsa gerek.

kaliteyi ucuza satin alamazsiniz diyen bi firma sonucta :-) apple ama vazgecilmez su ogrencilikten kurtulayim iphone ipad ipod imac . onunda i harfi olan cihazlarin hepsini alicam :-)

Yurtdışı fiyatını hak ediyor ancak Türkiye fiyatına değmez.
    Aynı hayaller
  • quote:

quote:

quote:

Yurtdışı fiyatını hak ediyor ancak Türkiye fiyatına değmez.
    Aynı hayaller

vay benim gibi bi insan daha :-) sevndim simdi

• Güncelleme noktasinda android cephesinde samsung nexus un hemen ensesinde.. adamlar daha ne yapsın. 4.1.2 leri bile sızdı.

Samsung app de zaman zaman paralı uygulama ve oyunlar bedava..

Bence 2011in ortasından itibaren samsung android cephesinde donanım olduğu kadar yazılım olarak da saglamlastiriyor.

Yetmez ama güzel şeyler. .

Sony ne yazık ki guncellemede üzdü bizi..
    Htc nankorun teki.. akıllı telefon denince akla hep o gelirdi.. terbiyesizlik ediyor..
    Lg, Motorola gül gibi cihazlar çıkarıyor ama muhatap yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Güncelleme noktasinda android cephesinde samsung nexus un hemen ensesinde.. adamlar daha ne yapsın. 4.1.2 leri bile sızdı.

Bence 2011in ortasından itibaren samsung android cephesinde donanım olduğu kadar yazılım olarak da saglamlastiriyor.

Htc nankorun teki.. akıllı telefon denince akla hep o gelirdi.. terbiyesizlik ediyor..

Yani şu anda Samsung zaten s3 ve note 2 ile damgasını vurdu, ama bu amiral değil uçak gemisi cihazların imalat kalitesi düşündürücü. Bakın aluminyum olsun demiyorum, sonuçta adam ince ve hafif yapıyor ama, şu etraftaki saçma sapan parlak çeperi çatlak çıkanlar, boyası dökülenler. Bunlar olmuyor. Hele bir de note 10.1'in arka kapağı içeri göçüyor.

Samsung forumunda yazdım, applecılar yine gelmiş :D. Arkadaşlar Apple ürünlerinin imajdan ibaret olduğunu düşünüyorum, imaj kaygım hiç yoktur.

Motorola artık satılmıyor sanırım Tr'de oysa o Kevlarlı ve 3000mh pilli telefonları falan ilgimi çekmişti.

LG'ye karşı değilim, ama herkes yermiş güncellemeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mephasm

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Güncelleme noktasinda android cephesinde samsung nexus un hemen ensesinde.. adamlar daha ne yapsın. 4.1.2 leri bile sızdı.

Yani şu anda Samsung zaten s3 ve note 2 ile damgasını vurdu, ama bu amiral değil uçak gemisi cihazların imalat kalitesi düşündürücü. Bakın aluminyum olsun demiyorum, sonuçta adam ince ve hafif yapıyor ama, şu etraftaki saçma sapan parlak çeperi çatlak çıkanlar, boyası dökülenler. Bunlar olmuyor. Hele bir de note 10.1'in arka kapağı içeri göçüyor.

Samsung forumunda yazdım, applecılar yine gelmiş :D. Arkadaşlar Apple ürünlerinin imajdan ibaret olduğunu düşünüyorum, imaj kaygım hiç yoktur.

Motorola artık satılmıyor sanırım Tr'de oysa o Kevlarlı ve 3000mh pilli telefonları falan ilgimi çekmişti.

LG'ye karşı değilim, ama herkes yermiş güncellemeyi.

Alıntıları Göster
    bence windows taze kan.apple ve google a sadece microsoft kafa tutar.Bada ile kıyaslamak büyük hata olur bada ölü doğdu zaten.windows yanına nokia kalitesi eklendiğinde voltran oluşuyor zaten android ve ios yokken sony ve samsungun symbian denemeleri oldu ancak nokianın arkasından nal topladılar. şu anda galaxy s2 kullanıyorum,bunu herhalde 2 yıl kullandıktan sonra değiştiririm sanıyorum ama o derecede çok seviyorum telefonumu.motorola Türkiyedende avrupadanda çekildi bir bataryasını bile bulamazsın.Ben bunu bizzat yaşadım motorolaya tövbe ettim,LG de batarya ve güncelleme sorunlarından,birazda reklamını iyi yapamamaktan çuvalladı sanırım.Htc ise bir alex değil Bence uzun yıllar kullanacaksan ya nokia lumia 920 yada galaxy s3 başka seçenek yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

bence windows taze kan.apple ve google a sadece microsoft kafa tutar.Bada ile kıyaslamak büyük hata olur bada ölü doğdu zaten.windows yanına nokia kalitesi eklendiğinde voltran oluşuyor zaten android ve ios yokken sony ve samsungun symbian denemeleri oldu ancak nokianın arkasından nal topladılar. şu anda galaxy s2 kullanıyorum,bunu herhalde 2 yıl kullandıktan sonra değiştiririm sanıyorum ama o derecede çok seviyorum telefonumu.motorola Türkiyedende avrupadanda çekildi bir bataryasını bile bulamazsın.Ben bunu bizzat yaşadım motorolaya tövbe ettim,LG de batarya ve güncelleme sorunlarından,birazda reklamını iyi yapamamaktan çuvalladı sanırım.Htc ise bir alex değil Bence uzun yıllar kullanacaksan ya nokia lumia 920 yada galaxy s3 başka seçenek yok bence.

Ancak bukadar güzel açıklanır...

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Cevaplar için herkese teşekkürler. Nokia telefonu işlemcisi o kadar iyi olmasa da, wp8 daha basit olduğu için sorun çıkarmayacaktır sanırım. WP8 incelemesine biraz baktım, çok basit geldi sanırım biraz daha süreye ihtiyacı var. Gerçi bu tip ilk çıkan cihazlar uzun süre güncelleme alıyor.

Zaten Note2'ye göz kırpıyorum. Yoksa S3'e Lumia'yı tercih edebilirim.

• 5.Madde hakikaten ağır olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

5.Madde hakikaten ağır olmuş

Çok netim hocam :D. Ama tek net olduğum konu orası, gerisinde kararsızım heheh :)
  • quote:

quote:

Çok netim hocam :D. Ama tek net olduğum konu orası, gerisinde kararsızım heheh :)

Eger Aceleniz yoksa Htc'nin yeni FHD Telefonunu görün inceleyin derim
  • quote:

hocam 5. madde biraz agir olduya :-\

Ne kadar kro varsa elinde iphone.. Klasikleşmiş malları sevmem ne kadar kaliteli oluyorsa olsun.. Alternatif ararım
  • quote:

quote:

quote:

HTC Droid DNA'dan bahsediyosunuz sanırım, görüntü itibariyle bugüne kadar en beğendiğim telefon oldu. Ancak onun da tartışmalı yanları var, zaten her modelde bir falso olmazsa olmaz. Bir de Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli değil sanırım. O gelince bu sefer S4 beklenir, vsvs, bu işi kafayı yemekle sonuçlanır.

Sonuç olarak ben, malzeme ve işçilik kalitesi yüksek, güncellemede baş ağrıtmayacak telefon arıyorum. Note 2 telefonun üzerine kattığı özellikler ile öne çıkıyor, diğer yönlerini bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

HTC Droid DNA'dan bahsediyosunuz sanırım, görüntü itibariyle bugüne kadar en beğendiğim telefon oldu. Ancak onun da tartışmalı yanları var, zaten her modelde bir falso olmazsa olmaz. Bir de Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli değil sanırım. O gelince bu sefer S4 beklenir, vsvs, bu işi kafayı yemekle sonuçlanır.

Sonuç olarak ben, malzeme ve işçilik kalitesi yüksek, güncellemede baş ağrıtmayacak telefon arıyorum. Note 2 telefonun üzerine kattığı özellikler ile öne çıkıyor, diğer yönlerini bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Bence Motorola. Çünkü radyasyon açısından en az radyasyon yayan telefonları üretiyor. Her ne kadar Türkiye'den teknik servis desteğini çekmiş olsa da Brighstar gibi markalar yetkili servisi,teknik destek sağlıyor.

• Suan note 2 kullaniyorum gercekten bambaska bir cihaz. Apple turkiyede satilmayi hak etmiyor ve artik eski cihazlarini makyajlayip piyasaya suruyor. Wp8 cihazlarina gelirsek ben hicbir zaman yeni bir cihazin ilk parti urunlerini tavsiye etmem her zaman sikinti olurlar. Samsung un malzeme kalitesi berbat diyorsan bir tane protective+ cover alirsin tank gibi olur telefon.
  • Htc güzel markadır
    Kullandım 1 sene iyi ayrıldık

One x tasarım olarak güzeldir

Ev arkadasımda s3 var oda gayet güzel ve kaliteli duruyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.