Şimdi Ara

En Kaliteli ve Başarılı Podcast Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu en kaliteli,en başarılı podcast sitesi 2 sene önce Praxis Language şirketine ait olan Englishpod,Chinesepod,İtalianpod,Chinesepod 'dur.Bu sene bu siteler Openlanguage şirketi tarafından sanırım satınalınmış.Ve tek bir sitede toplanmış.

https://openlanguage.com

Siteye girdiğinizde öğrenmek istediğiniz dili seçiyorsunuz.7 günlük deneme süresi var.Tüm derslere erişiminiz var.Pdf lerini bile indirebilirsiniz.Pdf'lerin içinde konu içeriği bölümü,Key Vocabulary ve Supplementary Vocabulary kelime bölümleri var.Bu bölümlerde parçada geçen sizin düzeyinize yabancı kelimeleri açıklıyor.

En Kaliteli ve Başarılı Podcast Sitesi

Deneyin derim.Ben daha önce premium üye olmuştum.Tüm ingilizce dersleri indirdim.Öyle çalışıyorum.Çok faydalı bir sistem.

• http://languagepod101.com/ bu da çok ünlü bir site oldukça kapsamlı görünüyor, podcast dışında bir çok etkinlik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 4 Ağustos 2014; 2:45:40 >
  • Eslpod tek gecerim ayrica android de ki uygulamasi eslpod ensider ile hem yazili olarak ulasiyorsunuz metinlere hem de dinleyebiliyorsunuz,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pod101 dersleri de aynı mantık fakat çok daha detaylı dersleri var.Ve sitesi çok karışık.O kadar detaylı bir sistemin faydalı olacağını pek zannetmiyorum.Bir sürü ders var ama bir dersi bitirmek 3-4 gün sürüyor.Premium aldığınınızda ne dediğimi anlarsınız.Premium olunca pdflerin içeriği hayli fazlalaşıyor.

Eslpod'un ise spikerlerini beğenmedim.Çok kasıyorlar.Englishpod'da ise spikerler çok rahat.Bazen ders dışı konuları da konuşuyorlar.

Deneyin aradaki farkı alarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi ve Güncel Debrid Siteleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.