Şimdi Ara

En kaliteli yabancı dizi sitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güncel diziler için yabancidiziizle1'i tavsiye edebilirim kesinlikle, herkes burada Arrow için Da Vinci için alt yazıları gecelere kadar beklerken, öğlen saat 12 civarlarında HD olarak alt yazısı hazır bir şekilde izliyebiliyorsunuz. Torrentci arkadaşlar içinde, gömülü bir şekilde IDM ile diziyi siteden indirebilirsiniz. Tek part olarak HD linkler.
  • Noix~ kullanıcısına yanıt
    Ben böyle sitelerde iki defa ripledikleri için torrentde 720p ile bu tarz sitelerdeki 720p arasında farklar var diye biliyorum. Yanlıs mıdır?
  • Hocam bu işin içinde olan biri olarak söylüyorum rip sırasında belirlenen değerler çok önemli 720p çöp diye tabir edilen bir rip şekli var çözünürlük 720p ama asıl kaliteyi belirleyen bitrate çok az tutuluyor böylece boyut düşük oluyor tabi birde micro720p olayı var oda buna benzer.Kendi reklamımı yapmak olmasın ama biz direk aynı kaliteyi koruyup o bitrate üzerinden yüklüyoruz haliyle süre daha uzun oluyor ancak güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Worm -- 21 Nisan 2014; 21:06:08 >
  • Storm Worm kullanıcısına yanıt
    Biz derken? Diziway de misiniz siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekip bu forumdan hocam benimde yakın arkadaşlarım diyeyim ekipten sayılıyorum sanırım
  • Storm Worm kullanıcısına yanıt
    Eyvallah :) yabancidiziizleden indirmiştim idm ile fakat kaliteyi görünce sildim direk. Bir de burdan deneyelim sagolasın
  • Rica ederim hocam bizde kendi sitemizden izliyoruz bir deneyin yorumlarınızı beklerim gerekli ayarlamaları düzenlemeleri yaparız iyi seyirler iyi forumlar
  • www.dizimagplay.com
    www.yabancidiziizle1.com

buraları tavsiye ederim.
  • Siteniz güzelmiş Teşekkürler
    @Storm Worm
  • Çok teşekkür eder, Keyifli seyirler dilerim.
  • www.dizist.com
    www.yabancidiziizle1.com
    www.dizigo.com
    www.dizihdtv.net

bunları alternatifli kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.