Şimdi Ara

En karizmatik kim ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
12.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Captain Price ve onun muhteşem bıyıkları
    2-Gaz
    3-Paul Jackson (Nükleer bomba yemişti galiba...Orda ölüler listesini görünce oyun da olsa içimde bir gururlanma oldu

MW2=

1-Ghost (Vurdular Garibimi )
    2-Captain Price
    3-Roach (Oda öldü )

• Kesinlikle GHOST !!!
    Adamım yalan oldu ya
  • her ne kadar soap un saç sitili ajdarınkine benzesede
    soap
    gaz
    price
    jackson
    roach
    allen
    ghost
    makarov
    zakhaev

karizma adamlar viktor ve kiril i unutmuşum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertScream -- 25 Kasım 2009; 22:29:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssKickeRJr

Bence 1-Price / 2-Ghost

Price cok karizma adam, ara videolardaki konusmalar falan.. Soap'tu sanirim " Sheperd bizi cok pis oltaya getirdi" dediginde " Oltaya gelmen icin once guvenmen gerek, benim ona karsi asla hissetmedigim sey" diyordu...Sheperd'in fikirlerine hep karsiydi, sonunda da hakli oldugu ortaya cikti zaten.Ayrica harbiden Hulusi Kentmen gibi, tip de benziyor azcik kilolu olsa, biyiklar falan.Zaten COD ortaya ciktigindan beri, cekmedigi kadar cok cile cekti Price, adama gina geldi serinin basindan beri bizi kurtarmaktan.

Ghost da cok aktif olmasa da, maskesiyle-ara ara konusmalariyla falan karizmadir.Bizi kurtarirdiktan sonra, Sheperd oldurup yaktiginda gozumden bir damla yas geldi

Soap odun gibi konusuyor, bildigin ormanci adam, bir turlu isinamadim gitti, insan azmani

Tam Olarak Hatırlamıyorum Ama sanırım COD 2 de en sonda gösterilen video da Önce Biz onu sonra o bizi Kurtarıyordu. En sonunda sağ kalan adamın bizim oynadığımız karakter olduğunu varsayarsak.

Bu arada bende Price ı tek geçerim adamın purosu yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zesty Phoenix -- 25 Kasım 2009; 20:30:54 >

•  En karizmatik kim ?
  • Price akar ortam bakar
  • Captain Soap Mactavish ve Ghost Ama oyundaki bütün adamlar sanki geğirerek konuşuyo. Hiç mi hafiften ince sesli asker olmaz be kardeşiim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moose Mordecai

Captain Soap Mactavish ve Ghost Ama oyundaki bütün adamlar sanki geğirerek konuşuyo. Hiç mi hafiften ince sesli asker olmaz be kardeşiim

yıllarca yapılan görevlerdeki tecrübenin tozu boğazlarında zenci gırtlağı yaratmış diyebiliriz :D:D
  • önce price sonra ghost
    mctavish bi berbere gitsin adam olsun alırız belki listeye
  • Soap MW2de son derece karizmatikti her yerde cıbıldak cıbıldak dolaşıyordu brezilyada falan

Soap derim ben

Ardından Ghost Yalnız ghostun o meşhur maskesi olmasaydı bu kadar popüler olurmuydu çok merak ediyorum, adamın yüzünü modellemekle uğraşmamak için takmışlar maskeyi

Price zaten canımız ciğerimiz. Son derece baba bir adam
  • Soap Rio De Janerio'da adamın üzerine uçuşu
    Ghost aküyle olan işkencesi
    Ve tabi ki Captain Price 1.oyunda da hapisten kurtarmıştık.Hep de hapse düşüyor bu adam
  • Cpt. Pricenin Havası Ayrı Ya Sakalları Felan
     En karizmatik kim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 29 Kasım 2009; 18:52:15 >
  • Sgt Abdülaziz var, en karizma adam o
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertScream

her ne kadar soap un saç sitili ajdarınkine benzesede
    soap
    gaz
    price
    jackson
    roach
    allen
    ghost
    makarov
    zakhaev

karizma adamlar viktor ve kiril i unutmuşum...

Bir rezil herif saçını mohawk yaptı diye kimse saçını mohawk yapamayacakmı?Bu karizmayı alt üstmü edecek?BEN SIRF MACTAVISH YUZUNDEN SACIMI MOHAWK YAPMAYA KARAR VERDİM.
    yapımcılarda diyorki "ajdarın saç stiline benzedi yaw türkler için saçı rasta falan yapalım" diyorlardır
  • Ben Ghost derim,sonrada Captain Soap Mactavish gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick__09

O elemanın adı neydi unuttum, 3. bölümde tam bizi düşecekken tutuyor o !!!!

o elemanın adı mactavish
  • ama en karizmatiği ghost ondan sonra mactavish
  •  En karizmatik kim ?
  • Roach Şaka .

Soap ve Price
  • Karizma olarak Captain Price tabiki.. Ama Soap çok daha sıcak bir karakter Soap'ı kontrol ettiğimizde sanki kendimizi bulmuş gibi oluyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.