Şimdi Ara

En karizmatik meslek? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizin yazdıklarınız konuyla alakası var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theumit

he he o yuzden chp denen ne oldugu belirsiz partiden bi cacik olmuyor halbuki para onalrda yalan desen 1i bin para

tek haneli mi
  • Savaş pilotu.
  • Theumit kullanıcısına yanıt
    Chp ne alaka şimdi? Ben parti ismi mi kullandım?Atatürk Akp,Mhp,Chp,Hdp,Dp... her partinin lideridir.Bu ülke olmasaydı hiç bir parti olmayacaktı.Akpli olduğunun farkındayım, Fatih sultan mehmet,Kanuni,Vahdettin ne kadar ecdadınızsa Atatürk de öyledir.Bir parti bir insan kötülüyor diye siz de ona nefret beslemek zorunda değilsiniz.Akp seçimleri kazanmak için bir yol izliyor olabilir .Bazı insanları kötülüyor veya bazılarını övüyor olabilir.O bir parti ve devamlılığını sağlamaya çalışıyor. Siz neyi sağlamaya çalışıyorsunuz? Körü körüne Allah'tan başka kimseye tapmayın.

• Pilot Pilot Pilot.Havaalanında pilotlarin hostes ekibiyle geçişi vardi .Milletin bir bakışı vardı pilotlara görmeniz lazım .Özellikle bayanlar adamlar uniformayla falan cidden bambaşka bir hale karizma oluyorlar .

• politika oku yalan söyle senden karizması olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanos_1

Neden bu rahatsız tavırlar? Gidersin basarsın parayı bir partiye,bir şekilde milleti toplarsın etrafına üç-beş yalan söyler halkın oyunu alırsın oldun sana cumhurbaşkanı.Var olan bir mâkama gelmek imkansız değil kardeş. Önemli olan ''olmayan bir ülkede'' ''olmayan bir mâkama'' gelebilmek, bilmem anlatabildim mi?

Git o zaman en karizmatik insan konusunu ac oraya yaz. Rahatsiz olmamak zorunda miyiz, nedenlerini yazdim yukarida.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım Haber Profesyonel Trolluğü. Aylık 5.5k Maaşı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan577

Yok oluşun eşiğinde olan bir milleti kurtarıp, Türkiye Cumhuriyeti ni kuran bir LİDER olmaktır.

Tabi bu karizma ya dünyada tek bir kişinin​ sahip olması da, ayrı bir karizma olsa gerek.

En karizmatik meslek?

Güzel prim

• HEM GÖNÜLLERİN LİDERİ HEMDE ÜLKENİN DEVLETİN LİDERİ OLMAK TABİKİ ... AMA BU YALNIZ 1 KİŞİDE VAR ..

En karizmatik meslek?
  • -BornToDie- kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle

• Pilot-avukat-doktor

Genel olarak bu üçlü toplumda karizmadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

En karizmatik meslek?

Bunlardan ziyade su SWAT gibi baskin yapan ozel timlerin o kaskli, zirhli gorunmeyen yuzlu uyelerini cok karizmatik buluyorum ben.

• En karizmatik meslek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

cumhurbaşkanı

Bizim dallama tayyibi dusunerek yazmamissindir herhalde!
  • Kesinlikle cellat!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En karizmatik meslek?

• quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

HEM GÖNÜLLERİN LİDERİ HEMDE ÜLKENİN DEVLETİN LİDERİ OLMAK TABİKİ ... AMA BU YALNIZ 1 KİŞİDE VAR ..

En karizmatik meslek?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.