Şimdi Ara

en karizmatik meslek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
0
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pilot
  • Bence FUTBOL'CU baksana david beckham:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: _M.3.R.T_

Türk Askeri olmak... Onurlu gururlu ve Serefli Bir meslektir...

Hele birde Bordo bereli iseniz kendinizle ne kadar övünseniz azdır...

bende tam bunları diyecektim.
    helede bide subay olup yüzbaşı rütbesini taktım mı tamam işte karizma budur.ah bende olsamda işte fizik yok anasını satayım
  • Avukatlık bence de en karizma meslek, ama doktorluğun da bi havası yok değil hani
  • İster Mühendis Ol İster Barmen Ol işinde pısırıksan 5 para etmez.Alanında en iyi ol en beğenmediğiniz meslekler bile karizmadır..
  • HADEME tabiki

bknz GENCO
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ne demek benzetemedim ...tipe göre mi yorum yapıyosun ? Ne bekliyodun ki anlamadım .. hakim savcı ve avukatlara özel bi insan tipi falan mı var Avatar yada imzadan yola çıkarak bi kişinin hakkında (benzetemedim vs.) böyle yorum yapacağına hiç yapma daha iyi kendini küçük düşürüyosun inan bana.. önyargılarını bi kenara at öyle gel ok ?

Bu arada böyle birşeyi ilk söyleyen kişi sensin bana eğer 2. defa başkasından duyarsam o zaman söylediğini ciddiye alıcam . Tşkler bu arada..

bende çok benzetemedim açıkcası..

•  en karizmatik meslek

en karizmatik meslek

en karizmatik meslek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 7 Mayıs 2008; 17:54:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dire depeche

quote:

Ne demek benzetemedim ...tipe göre mi yorum yapıyosun ? Ne bekliyodun ki anlamadım .. hakim savcı ve avukatlara özel bi insan tipi falan mı var Avatar yada imzadan yola çıkarak bi kişinin hakkında (benzetemedim vs.) böyle yorum yapacağına hiç yapma daha iyi kendini küçük düşürüyosun inan bana.. önyargılarını bi kenara at öyle gel ok ?

Bu arada böyle birşeyi ilk söyleyen kişi sensin bana eğer 2. defa başkasından duyarsam o zaman söylediğini ciddiye alıcam . Tşkler bu arada..

Böyle yaz diye laplaces mı dedi sana bunu pm den birine benzetememişcesine benzetemedim diyolar

• maknisitlik tabiki kim ne derse desin istasyonlara gelince insanların ilgisi lokomotifte oluyor
  • öğretmenn drsanedekilerin yarısı bzm dersanedeki tarık ve mustafa hocaya aşıklar :D
  • quote:

quote:

quote:

Böyle yaz diye laplaces mı dedi sana bunu pm den birine benzetememişcesine benzetemedim diyolar

ne laplacesi tanırım nede seni 2.defa başkasından duyarsam ciddiye alacam demişsinya o yüzden yazma gereği duydum yoksa cok umrumda oldugundan diil yani anlatabildim mi?ufak görünüyosun yani.

• pezev...lik
  • İyi de zaten üni. de okuyorum... ufak görünmek sorun değil... ayrıca o avatar 3-4 yıl öncesinin ;)

Sonuç olarak Hukukta okuyorum inanıp inanmaman problem değil arkadaşım... yalan atıcak değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 7 Mayıs 2008; 18:21:50 >
  • Tartışmasız Badigart (BodyGuard)
  • e ben avatara göre yorum yapabilirim senin şimdiki tipini ne biliyim arkadaşım.ama avatardaki resme göre konuşmak gerekirse,hukukçu diilde mahallede şahinle boş gezen tiplere benziyo yani.benim dediğim bu yani yanlış anlaşılmasın.mesleğe göre tip genel olarak yok tabi.
  • quote:

İyi de zaten üni. de okuyorum... ufak görünmek sorun değil... ayrıca o avatar 3-4 yıl öncesinin ;)

Sonuç olarak Hukukta okuyorum inanıp inanmaman problem değil arkadaşım... yalan atıcak değiliz.

Avatarını değiştir o nası bi kaş anlayışı

Şaka şaka, sen bitanesin, ne laplaces'ler gördün sen

• quote:

e ben avatara göre yorum yapabilirim senin şimdiki tipini ne biliyim arkadaşım.ama avatardaki resme göre konuşmak gerekirse,hukukçu diilde mahallede şahinle boş gezen tiplere benziyo yani.benim dediğim bu yani yanlış anlaşılmasın.mesleğe göre tip genel olarak yok tabi.

Ahaha yok daha neler .. hadi yürü git boş boş konuşma sırf hakaret etmek için ne söyleyceğini bilememek diye buna denir .. senin takdirin diyemiyorum bu yüzden maalsef.
  • bence önce biraz hazmetmeyi öğrenmek gerekli.karşıdakinin yorumunu beğenmeyince yürü git dersen senin seviyen zaten çıkar ortaya.
    hukuk okudugunu bu kadar belli etmişsinya aslında ondan böyle yorumlarla karşı karşıya kalıyosun anlatabildim mi?çünkü avatar resminde hukukçu tipi yok hakkaten.hukukçu diilsin demiyorum resimden bahsediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.