Şimdi Ara

en karizmatik meslek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
10.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dire depeche

bence önce biraz hazmetmeyi öğrenmek gerekli.karşıdakinin yorumunu beğenmeyince yürü git dersen senin seviyen zaten çıkar ortaya.
    hukuk okudugunu bu kadar belli etmişsinya aslında ondan böyle yorumlarla karşı karşıya kalıyosun anlatabildim mi?çünkü avatar resminde hukukçu tipi yok hakkaten.hukukçu diilsin demiyorum resimden bahsediyorum.

Tamam kusura bakma yanlış bi şey sölediysem ama sen de öyle bi yorum yapmışsın ki yani kavgada söylenmez... en azından bi smiley koysaydın da yumuşatsaydın bari .. hakaret kastı var sanki diye düşündüm bi an çünkü forumda biri senin avatarındaki fotoğrafına birden böyle söylerse sen ne düşünürdüm ? Empati yaparsan sevinirim bu konuda .. Neyse hadi eyv..

• bence insan bulunduğu konumu fazla abartmamalı.ben böyle yapan insanları görünce direk kafamda negatif enerji oluşuyo ve dersini vermek istiyorum.yoksa asla kişisel bişey değil yani.üstüne üstlük(kimseyi kırmak istemem ama)bunu çankaya üniversitesinde okuyup yapmaya kalkınca daha da göze batıyo.hani ank.falan olsa nese.
  • quote:

bence insan bulunduğu konumu fazla abartmamalı.ben böyle yapan insanları görünce direk kafamda negatif enerji oluşuyo ve dersini vermek istiyorum.yoksa asla kişisel bişey değil yani.üstüne üstlük(kimseyi kırmak istemem ama)bunu çankaya üniversitesinde okuyup yapmaya kalkınca daha da göze batıyo.hani ank.falan olsa nese.

Tamam sağol sen de haklısın ama ben içinde bulunduğum konumu abartmadım zaten bunu nerden çıkardın ki ? iyii de ben artislenmedim hiç bi zaman hukuk okuyorum vs. diye .. ben sadece tipime yaptığın yorrumdan dolayı kızdım o kadar ki onu da kasit olarak yapıyosun diye düşündüm... o bahsettiğin kendisi artis gören tiplere dersini verme olayı bende de var merak etme... ama ben hiçbi zaman bu forumda kendimi övmedim... ama gereksiz yere konuşanlara dersini de verdim... Ayrıca özel üni.de okuyunca direkt bi önyargı var herkeste bu çok saçma bunu da gözden geçir istersen.. ki çoğu zaman okul değil kişinin kendisi önem arzeder bunu da unutma yazdıklarımı da ukalalık olarak algılama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 7 Mayıs 2008; 19:03:01 >

• quote:

ben bu topicdeki yorumlarına bakınca onu cıkardım demekki.neyse sonucta ne demek istediim anlşıldı,kasti bişey yok bu yeterli.herkese iyi forumlar.

İnan bana yanlış algılamışsın arkadaşım ben hiç bi zaman hukuk okuyorum diye kasılmadım kasılmam da... Ki bu gibi şeylerden malzeme çıkarıp da kendini büyük gören kişilerden nefret ederim .... Yazdıklarımı iyi oku yanlış anlamış olmalısın .. Sana da iyi forumlar ..
  • Konu: En karizma meslek konusu

İlk msjım: Avukat, Savcı ,Hakim Hukuk okuduğumdan böyle düşünüyorum sanırım.

Şimdi bu ilk msjdan hava atıldığını çıkarılıcak birşey göremiyorum hadi smileysiz olsa çok ciddi bi msj olur dersin ki artis lan bu hava atyıo tamam o zaman haklısın... ama ben smileyler ile mütevazilik katmaya çalıştım... özellikle kimse yanlış anlamasın ters laf etmesin diye... ayrıca daha sonraki yazdığım şeyler senin saçmalıklarına karşı kendimi savunduğum yazılar.... hepsi bu kadar...

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Konu: En karizma meslek konusu

Şimdi bu ilk msjdan hava atıldığını çıkarılıcak birşey göremiyorum hadi smileysiz olsa çok ciddi bi msj olur dersin ki artis lan bu hava atyıo tamam o zaman haklısın... ama ben smileyler ile mütevazilik katmaya çalıştım... özellikle kimse yanlış anlamasın ters laf etmesin diye... ayrıca daha sonraki yazdığım şeyler senin saçmalıklarına karşı kendimi savunduğum yazılar.... hepsi bu kadar...

ısrarla anlamıyorsun ama ben yine de anlatayım. HİÇÇ söylemeycektin!! çünkü bunu istismar edenler olur..
    eroin kötü diye günde 20 defa reklam verirlerse bağımlı olanların sayısı artar bu yüzden bu konular çok çok çok az işlenir Tvler de.. bu bir politikatıdır.
    sen yine kendi cümlenden alıntı yapıyorsun yine gündeme getiriyorsun , sen iyi niyetli olsan bile reklamını yapıyorsun havası ister istemez doğuyor..
    halen daha resimlerini bekliyoruz canımm...

• Tıp fakültesinde okuyorum diye mi bilmem ama bence doktorluk en azından bazı hocaların tavırlarına baktıkça ne meslek ama diyesim geliyor adam kasılıp kalacak yürürken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laplaces

quote:

Konu: En karizma meslek konusu

ısrarla anlamıyorsun ama ben yine de anlatayım. HİÇÇ söylemeycektin!! çünkü bunu istismar edenler olur..
    eroin kötü diye günde 20 defa reklam verirlerse bağımlı olanların sayısı artar bu yüzden bu konular çok çok çok az işlenir Tvler de.. bu bir politikatıdır.
    sen yine kendi cümlenden alıntı yapıyorsun yine gündeme getiriyorsun , sen iyi niyetli olsan bile reklamını yapıyorsun havası ister istemez doğuyor..
    halen daha resimlerini bekliyoruz canımm...

Ok haklısın en başta yazmakla hata ettim... ama en azından iyi niyetli olduğumu anlayabildin sonunda hava amaçlı yazmadığımı anladın ... resim falan yok sana..

• havacılık kraldır
  • Savcılık ve diplomatlık en karizma meslekler bence.
  • sivil polis
  • bence,imam
  • Ya bazılarıda sanki büyümüşte forumun eskilerini eleştiriyor ne kadar garip bi durum...

@Darkchild

Dsotum herkesle muhattab olmamanı tavsiye ederim.
  • en karizmatik meslek doktorluktur dahada karizmatiği varsa oda cerrah olmaktır çekilin ben doktorum demekten daha güzel ve karizmatik bir laf varmı ya

hele ameliyat ta her şey senden sorulur adamın yaşayıp yaşamaması bile sana bağlı Tanrı psikolojiside işte orda başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 7 Mayıs 2008; 21:14:54 >
  • pilot olmak kesinlikle.
  • Ben bu konuya niye girmiştim yav. Tartışmayaları okumaya daldım başlığı görmesem unutcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Barmenlik..

Hatunlarla güzel muhabbetin oluyor..

Tavsiye ederim herkese

+1903

Bkz. Ben ve karşımdaki kız...

Not : Uzun saçlı olan benim.

• quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Barmenlik..

Hatunlarla güzel muhabbetin oluyor..

Tavsiye ederim herkese

+1903

Bkz. Ben ve karşımdaki kız...

Not : Uzun saçlı olan benim.

sen hala daha saçlarını kesmedin mi.. yağlı yağlı..

• quote:

quote:

Ya bazılarıda sanki büyümüşte forumun eskilerini eleştiriyor ne kadar garip bi durum...

@Darkchild

Dsotum herkesle muhattab olmamanı tavsiye ederim.

Kesinlikle haklısın hata bende... (asla az msjı olanları veya yeni üye olanları aşağılamak anlamında söylemiyorum sadece düşünmeden konuşan ve eleştirenler için yazdım bunu)

ama arkadaşın az msjı olanları veya yeni üye olanları aşağılamak anlamında söylüyor

• SAÇMA SAPAN TÜRLÜCE YORUMLAR GELMİŞ

Demek isteyeceklerim, kimsenin yaptığı meslekle ALAY ETMEK,DALGA GEÇMEK DEĞİL

NAMUSUYLA PARA KAZANANA LAFIM YOK,HELAL-İ HOŞ OLSUN

Ama Allah rızası için, barmenlik cart curt nedir ya ?

Ben barmen olan birine, sadece mesleği saygı duymam. İçkimi ver derim, saol derim. Muhabbeti iyiyse, kafam güzel olana kadar konuşur çeker giderim.

Bir ülkede

SİYAH CÜBBELİYLE
    BEYAZ CÜBBELİNİN
    MESLEĞİ ASLA BİTMEZ

Saygı duyacağım, toplumda FORCE u olan insanlar bunlardır.

Bir doktor konuştumu toplumda herkes dinler.

Bir avukat konuştuğu zaman, millet susar.

Hele ki hakim,savcı,yargıç,kaymakam olduğu zaman.

Ufak yerlerin kaymakamı, cumhurbaşkanından daha etkilidir.Oranın sahibidir.

Geyik yapacağınıza,biraz seviyeli yorum yazın. Tozpembe dünyalarda yaşamayı bırakın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.