Soru gayet başlıktaki gibi açık kurs demesseniz sevinirim kursa ayıracak vaktim yok.
Merhaba;
Sanırım İngilizce'yi kısa ve kolay yoldan öğrenmenin yolu elbette vardır. Sadece, ihtiyacınız olan kısmını öğrenmektir mesela...
Yani, sadece bir sosyal paylaşım ağı ingilizcedir ve orada gezinmek için öğrenmek istiyorsanız kısa ve kolay yol ile öğrenebilirsiniz fakat amacınız gerçekten bir dili öğrenmekse, bunun kısa ve kolay yolu yoktur...
Dil öğrenmek için çeşitli yolla vardır ancak kısa ve kolay yolu olduğunu sanmıyorum. Öyle olsaydı zaten ben yıllarımı bu iş için harcamazdım herhalde... Kimse de şu an harcıyor olmazdı. Hiçbir dil okulu da varlığını sürdüremezdi diye düşünüyorum...
Dil öğrenmek için öncelikle ihtiyaçlarınızı belirleyiniz. Eğer tüm dili öğrenmekse, bunun için kurslara gitmelisiniz ve çaba harcamalısınız...
En yakın American veya British dil okuluna gidebilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz...
Kolay gelsin...
Bence adam akıllı bir kursa gitmek gerekiyor çünkü okul hayatındaki ingilizce eğitim ile öğrenile bileceğini zannetmiyorum.Şayet ben öyle yaptım ingilizce öğrenmek için öncelikle iyi bir kurs araştırdım sonrasında okul hayatındaki eğitim gibi olmadığını gördüm şuan upper seviyesinde sertifikalı belgeli yani ingilizce biliyorum.Kurs tavsiye et dersende ben İstanbul lisan merkezine gitmiştim hocaları deneyimli ve geçmişi olan bir kurs olduğu için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme