quote:Orijinalden alıntı: NakkaSssen cool nick NakkaSss en kötü Nick istleeen kıştırcı nick yarışması en tahrik edici nick deseydin
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cenneteen kıştırcı nick yarışması en tahrik edici nick deseydin Alıntıları Göster YAZILIMCI ONLİNE en güzeli
quote:Orijinalden alıntı: Yazılımcı OnlineYAZILIMCI ONLİNE en güzeliAlıntıları Göster herkes kendi nickini sölüo bn de mettallica en iisi diim bari
quote:Orijinalden alıntı: 1959herkes kendi nickini sölüo bn de mettallica en iisi diim bariAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: NakkaSssen cool nick NakkaSss en kötü Nick istleequote:Orjinalden alıntı: NakkaSss en cool nick NakkaSss en kötü Nick istlee istlee cezalı cevap hakkı doğuracak ithamlardan kaçınınız
quote:Orijinalden alıntı: irishnick i bilmem ama en kışkırtıcı avatar vanilin de...osturuklarınefendisi
quote:Orijinalden alıntı: irishnick i bilmem ama en kışkırtıcı avatar vanilin de...quote:Orjinalden alıntı: irish nick i bilmem ama en kışkırtıcı avatar vanilin de... @egza aynen
quote:Orijinalden alıntı: _vanilin_quote:Orjinalden alıntı: irish nick i bilmem ama en kışkırtıcı avatar vanilin de... @egza aynenAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: egzantirigpipican vardı bi ara anırcan hoşgeldın fakeAlıntıları Göster benim nick cidden kötü
quote:Orijinalden alıntı: aGGr3ss1v3benim nick cidden kötü Alıntıları Göster ama benim profilde süper değilmi avatar isim falan uyumu manyakk
quote:Orijinalden alıntı: VicMerthama benim profilde süper değilmi avatar isim falan uyumu manyakkAlıntıları Göster rhapsody nickte avatarda çok güzel bence
quote:Orijinalden alıntı: CominGSooNbenim nickimn nasıl?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: CominGSooN benim nickimn nasıl? Aman çok komiksun. G.O.R.A.'dan alıntı.