mesela ben bir gün cok canim karpuz cekti gittim mutfaga karpuzlari yavas yavas dilimledim sonra aklima birden kiz arkadasim geldi dorarken yani sonra karpuz dilimlerini bi tabaga koydum ama aklim nerde bi bakmisimki karpuz dilimlerini kabuklari diye cöpe dökmüsüm kabuklarida tabaga koymusum güya yicem
birgün kahfalti yaparken yine dalmsiim ekmegi issircam diye gittim caybardagini issirdim catirt etmezmi
ee eseğin hali bi başka olyo.
lan gelmeyim oraya
Naapçan gelipte hem neden kızdın gerçekler ortada.
erkeksen bulusalim lan ip ni ver
Kızlara ve eseklere vurulmaz.
hmm ne desem bos bosuna konusuyorum forumdakiler sana gerekeni yaparlar dogru kizlara ve eseklere vurulmaz sende onlardanmsiin acaba?
Ya ikiniz aynı kişisiniz .. yada arkadaşsınız ..
kardiş şaka yapıyoz alınma öyle hemen özür dilerim yani biraz ileri gittim galba
tencere yuvarlanmis seninki benden kara
Hades ne alaka?
Orta okula giderken okulca geziye gitmiştik. Bizim erdem diye bi arkadaş vardı çizgili siyah bir pantolon giymişti ozaman. Baktım arkası dönük elleri dizlerinde öne doğru eğilmiş. Gittim arkadan bir tekme attım. Meğer bizim edebiyatçıymış Aynı pantolonu giymişler. Asıl komik olanıda
-hocam vallahi erdem zannettim aynı pantolonu giymişsiniz. dedim
hoca da bana
-Aynı pantolonu giyen insanlara gidip tekmemi atmak lazım. Demişti
Tam karne haftası 3 sınav ortalamam 90 dan aşağı değildi 2 yle geçmiştim ve teşekkür alamamıştım. Ortalama ne olursa olsun o edebiyat 3ün altındaysa bizim zamanımızda teşekkür takdir alınamıyordu
vallaha bu cok komikti kardes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme