6-Kasım-2002 deki 6-0 Fenerbahçenin Galatasarayı Yendiği Maçtan Sonraki gece Arif Utancından Dışarı Kadın Kılıgında Çıkar. Bi Cafeye gidip oturur. Yanına yaşlı bi kadın gelip "Nasılsın Arif" der. Arif Kalkar Gider.
Ertesi Gece yine Aynı Cafeye Kadın Kılığında oturur ve yine yanına o yaşlı kadın gelip "Nasılaın Arif" der. Arif Bu sefer beni nasıl tanıdın teyze? der. Yaşlı Kadın: Ne Teyzesi Olum Ben Bülent der...
galatasaraylıyım ama ben bile güldüm
bi kadın bi ark ına kocamla hiç ilişkiye giremiyorus der kadın ona fb forması giymesini söler giyer 4/5 gün sonra yine karşılaşırlar bu sefer kocam bni bağırıtaa bğırta s****yo der artık sıklmıştır kadın gs forması giymesini söler o gece kocası geldiğinde rahatlamıştır karısına söle der .
biz adamı z**ke z**ke gs li yaprız der
aslında böle post kasmak için açılmış bir topiğe mesaj atmam ama ne
fıkaralrdaki laflar etkileyici ama hepsi birbirnden iğrenç
Bu fıkrayıda evirip çevirip şekilden şekile sokuyorlar...
quote:
Orjinalden alıntı: fenerli_oguz10
6-Kasım-2002 deki 6-0 Fenerbahçenin Galatasarayı Yendiği Maçtan Sonraki gece Arif Utancından Dışarı Kadın Kılıgında Çıkar. Bi Cafeye gidip oturur. Yanına yaşlı bi kadın gelip "Nasılsın Arif" der. Arif Kalkar Gider.
Ertesi Gece yine Aynı Cafeye Kadın Kılığında oturur ve yine yanına o yaşlı kadın gelip "Nasılaın Arif" der. Arif Bu sefer beni nasıl tanıdın teyze? der. Yaşlı Kadın: Ne Teyzesi Olum Ben Bülent der...
bu fenerindi tuncay vardı nasıl değişiriyolar fenerliler yaw. ÖZENTİLER