Şimdi Ara

En Komik Fıkralar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birgün Okulun Birine Bir Din Kültürü Öğretmeni Atanır..Sınav Haftasıdır Ve Öğrencilere Not Vermesi Gerekmededir Ama Daha Henüz Okulda Yeni Olduğundan Öğrencileri Tanımamaktadır..Sınıf İçersinde Dolaşırken Çocuğun Birini Gözüne Kestirir Ve;
    -Evladım Kalk Bakalım Senin Adın Ne diye Sorar..
    -Çocuk; Fatih Öğretmenim Der..
    -Ooo Negüzel Evladım Sen Bize Fatiha Suresini Oku Bakalım Adında Fatihmiş Der..
    Çocuk Bir Güzel Okur Fatiha Suresini Ve Hoca Aferin Evladım 100 Aldın Otur Bakalım Der..Sınıf İçersinde Dolaşmaya Devam Eden Hoca Gözüne Bir Kız Çocuğu Kestirir Ve
    -Çocuk; Kevser Öğretmenim Der..
    --Ooo Negüzel Evladım Sen Bize Kevser Suresini Oku Bakalım Adında Kevsermiş Der..
    Çocuk Bir Güzel Okur Kevser Suresini Ve Hoca Aferin Evladım 100 Aldın Otur Bakalım Der..Sınıf İçersinde Dolaşmaya Devam Eden Hoca Arka Sıralarda Sıranın Altına Gizlenmeye Çalışan Bir Çocuk Görür Ve;
    -Çocuk; Öğretmenim Benim Adım YASİN Ama Arkadaşlar Bana Kısaca Süphaneke Der Diye Cevap Verir
    Bizde Gülmekten Yarılırız...

• Adamın Birisi Bir Gün Süper Marketin Birine Girer Ve Manav Reyonunun Önünde Bir Görevlinin Gelmesini Bekler..Aradan Çok Zaman Geçmeden Görevli Kişi Gelir Ne Adama Nasıl Yardımcı Olabileceğini Sorar..Adam Yarım Kivi Almak İstediğini Söyleyince Reyon Görevlisi Gülümseyerek BeyEfendi Hiç Yarım Kivi Satılırmı Ya Tane İle Ya Kilo İle Yada Kasası İle Birlikte Satın alabilrsiniz Demeye Kalmadan Müşteri İsrarla Yarım Kivi Alacam İlla Diye Tutturur..Reyon Görevlisi Hernekadar da Yarım Kivi Satamayız Diğer Yarısınıu Kim Alır Desede Müşteri İlla Yarım Kivi de Yarım Kivi Alacam Diyince Görevli Sinirlernir Ve Soluğu Müdürün Odasında Alır Ve Patrona; Müdürüm Aşağıda Salağın Biri Var Saatlerdir Yarım Kivi Alacam Diye Ortalığı Ayağa Kaldırıyor Ne Yapalım Demeye Kalmadan Müşteri Arkada Beliriyor Görevli Ne Diyeceğini Şaşırarak Adamı Göstererek Müdürüm Bu Bey Efendide Kivi'nin Diğer Yarısını İstiyor Diyor..Patron Olum Sen Bu BeyEfendiye Kivinin Yarısını Ver Diğer Salağada Diğer Yarısını Verirsin Diyor Ve Yarım Kiviyi Vererek Müşteriyi Gönderiyorlar..Aradan Çok Zaman Geçmeden Müdür Reyon Görevlisi Genci Odasına Çağırtır Ve Aferin Evladım Senin Az Evelki Pratik Zekana Hayran Kaldım Nasıl Böyle Pratik Çözümler Üretiyorsun Sen Nereliydin Diye Sorar..Reyon Görevlisi Genç Birazilyalıyım Efendim Diye Cevap Vermesi İle Patron Neden Orada Çalışmadında Ülkemize Geldin Diye Sorar..Genç; Müdürüm Birazilyada iki Meslek Vardır Erkekler Futbolcu Kadınlar İse Fahişe Olurlar Diye Cevap Verir Ve Patron; Yapmaya Sen Nediyosun Bneim Hanımda Birazilyalı Demeisyle Görevli Genç Gülümseyerek Aaaa Süper Yaa Hangi Takımda Oynuyor Diye Cevap Verir...
    Bizde Yarılırız..

• 2. çok güzel.
  • Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmaginary İntellecT -- 3 Şubat 2008; 15:14:02 >
  • ilkini cok beğendim bende
  • Temel bir gün bir nakliyat sirketi kurmuş ve mükemmel bir kamyon almış kamyon İstanbul'dan Trabzona yola Temelin söförlüğünde yola çıkmış Temel 8 saat sonra aramış Trabzon dayım demiş herkez bu hıza çok şaşırmış. Temel ertesi gün aramış ben dönüyorum demiş. Adamlar beklemeye baslamış 8 saat olmuş Temel yok 10 saat olmus 24 saat olmuş 1 hafta olmuş 3 hafta olmuş Temel yok 4 hafta sonra Temel gelmiş. Adamlar hemen sormuş nerde kaldın diye Temel cevap vermiş hıyar gevurlar ileriyi 5 vites geriyi 1 vites yapmışlar.
  • Bir yolcu gemisinde İngiliz, Fransız ve Türk yolcular var. Gemi o kadar kalabalık ki aşırı yükten dolayı batmak üzere. Geminin kaptanı buz gibi bir okyanusun ortasında ne yaparız da gemiyi kurtarırız diye yardımcı kaptanla tartıştıktan sonra en iyi fikrin yolcuları denize atlatmak olduğuna karar verdiler. Ama su o kadar soğuk ki yolcuları nasıl atlatacaklarını düşünürken yardımcı kaptan:
    -Aklıma bir fikir geldi kaptan, izninizle ben bu işi hallederim.
    Kaptan:
    -Nasıl yapabileceksin bu kadar insanı bu buz gibi suya atlatmayı? ama başka çaremiz yok yap bakalım ne yapabileceksen.
    Kısa bir süre sonra önce İngilizler'in bir kısmı, sonra Fransızlar'ın bir kısmı, en son da Türkler'in tamamı suya atlıyorlar ve gemi kurtuluyor. Fakat kaptan şaşkındır. Bu kadar insanın nasıl suya atlattığını yardımcısına sorar, yardımcısı da gülümseyerek:
    -İngilizlere "Sizin gibi asil bir millet ancak böyle bir denizde yüzebilir" dedim, baya bir insan suya atladı. Fransızlara da "Sizin İngilizler'den aşağı kalır yanınız mı var siz de onalr kadar asil bir milletsiniz" dedim yarısı atladı. Ama Türkleri atlatmak biraz zor oldu."Siz de onlar kadar asilsiniz" dedim harelet yok. "Atlamazsanız AB ye almayız" dedim, hareket yok. En son şakasına " Denize atlamak yasaktır" dedim gemide tek bir Türk kalmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: tunay_erbatur

Bir yolcu gemisinde İngiliz, Fransız ve Türk yolcular var. Gemi o kadar kalabalık ki aşırı yükten dolayı batmak üzere. Geminin kaptanı buz gibi bir okyanusun ortasında ne yaparız da gemiyi kurtarırız diye yardımcı kaptanla tartıştıktan sonra en iyi fikrin yolcuları denize atlatmak olduğuna karar verdiler. Ama su o kadar soğuk ki yolcuları nasıl atlatacaklarını düşünürken yardımcı kaptan:
    -Aklıma bir fikir geldi kaptan, izninizle ben bu işi hallederim.
    Kaptan:
    -Nasıl yapabileceksin bu kadar insanı bu buz gibi suya atlatmayı? ama başka çaremiz yok yap bakalım ne yapabileceksen.
    Kısa bir süre sonra önce İngilizler'in bir kısmı, sonra Fransızlar'ın bir kısmı, en son da Türkler'in tamamı suya atlıyorlar ve gemi kurtuluyor. Fakat kaptan şaşkındır. Bu kadar insanın nasıl suya atlattığını yardımcısına sorar, yardımcısı da gülümseyerek:
    -İngilizlere "Sizin gibi asil bir millet ancak böyle bir denizde yüzebilir" dedim, baya bir insan suya atladı. Fransızlara da "Sizin İngilizler'den aşağı kalır yanınız mı var siz de onalr kadar asil bir milletsiniz" dedim yarısı atladı. Ama Türkleri atlatmak biraz zor oldu."Siz de onlar kadar asilsiniz" dedim harelet yok. "Atlamazsanız AB ye almayız" dedim, hareket yok. En son şakasına " Denize atlamak yasaktır" dedim gemide tek bir Türk kalmadı.

Mânidar

• banada hocam anlatmıştı

-otoyolda bir ferrari gidiyormuş.yolda kenara çekilmiş bir anadolu görmüş.yanında durmuş.
    -Ne oldu kardeş
    --arabam bozuldu
    -yardım edebilir miyim?
    --evet bagajda halat var onu senin arabaya bağlarız
    -olur ama kendimi tutamayıp çok hızlanırsam sen beni korna çalarak uyar
    --tamam
    arabalarına binmişler.giderken bir mercedes ferranin yanında gitmeye başlamış.
    mercedesteki:
    -yarışalımmı lan yer mi?
    --git başımdan işim var.
    -ne oldu korktun mu?
    diyerek tahrik etmeye başlamış.
    adam dayanamamış sonunda:
    --eeee yeter be hadi yarışalım demiş ve başlamışlar yarışmaya
    120 130 140 150 derken bir trafik polisinin önünden geçmişler.
    Tabi arkadaki adamda kornaya basmaktan yorulmuş halende basıyor.
    Trafik polisi telsizi eline almış.
    -Komiserim çok garip bir şey oldu.
    -Ne oldu?
    -Bir ferrari ve bir mercedes otoyolda yarışıyorlar.
    -eee
    -Bir anadolu da onlar dan yol istiyordu.

beğendiniz mi?

• 2. çok güsel diyolar ama bi b*k anlmadm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.