neoplandaki konfor hiç bir otobüste yok bence koltuklar neredeyse çift kişilik ver deri
TURAY TURİZM (Trabzon) Günümüzün en klas otobüslerinden olan Travego 15 sefer öncesinde dinleniyor. (Resim alıntıdır.)
59 ZA 999 - Tourismo 15 RHD ;)
quote:
Orijinalden alıntı: OnuR_4O3
59 ZA 999 - Tourismo 15 RHD ;)
Bugün aracı İstanbul'da Kanyonun önünde gördüm uydusuda var otobüsün.
Fotograf çekecektim fakat otobüsteydim maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız.
403'te takamıyoduk geçemiyo bazı yerlerden diye. Bu Az alçak olunca taktık. Keske Çekseydin ama kısmet değilmiş demekki. Sağolasın.
TRAVEGO (Estetik ve güzellik) (Resim alıntıdır)
quote:
403'te takamıyoduk geçemiyo bazı yerlerden diye. Bu Az alçak olunca taktık. Keske Çekseydin ama kısmet değilmiş demekki. Sağolasın.
Hayırlı Olsun kardeş.Allah Daha iyilerini nasip etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: emRe15422
quote:
Eyvallah Sağolasın.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: emRe15422
quote:
Eyvallah Sağolasın.
Bizim Otobüsün yeni fotoğrafları yokmu ya sende
Otobüs Sizinmiş Gidip Çekmeyi Denesen?
quote:
Otobüs Sizinmiş Gidip Çekmeyi Denesen?
Bilgisayarda varsa koy demek istedim.
O403 GEZİ OTOBÜSÜ (AMASRA)
quote:
Orijinalden alıntı: KANBEROĞLU
O302 SÜPER S ve SÜPERMAN (Bir dönemin taçsız kralları)
olay budur.o 302 lerden sonra süperman ve 302s ler çıktığı zaman çok büyük heyecan olmuştu.hele 1 sene sonra 302s lerin v6 ları çıkmıştı.onun sesini ve 303 lerin 88 ve 89 modellerinin seslerini asla unutamam.araba aldığım için uzun yolculuklarda otobüsle gitmiyorum artık.bir kere enson travego ya bindim.403 ün biraz daha iyisi.setra ve neoplan için pek bişey diyemicem .çünkü binmedim.ama ilerki süreçte otobüslerin tekrar alçalacağını düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: piskopat19
quote:
Orijinalden alıntı: mert107
travegolar cok ses cikariyo kafasinin icinde insanin sanzuman ötüyo sanki bazen,o yüzden neoplan diyorum en son bindigim man'da da ses olayi fazla yoktu ayda iki kere uzun yol gider gelirim 12 -13 saat bogaz köprüsünü gecmenden uyurum allahdan ucaga binmis gibi oluyorum indigimde
neoplanın tourlıner den bahsedıyosan ben orta kapının orda gıttım orta kapının ordaya kadar gelıyor motor sesi starlıner den bahsedıyorsan orasını bılemem ama ama benım ve bır çok arkadasların gorusu mercedes dır..
Yanlış araçtan bahsediyorsun galiba ses geliyor derken. Travego man neoplan setra safir diamond otobüslerin içinde en sessizi travego ve tourismo. Hepsiyle bol bol seyahat ettim, en arkalarında özellikle seyahat ettim. Orta kapıdan sonra travego hariç çekilmiyor. Forever Travego Forever MB
quote:
Orijinalden alıntı: Emerald Dolphin
bir yolculuğu konforlu hale getiren birazda firmalar ve yolculardır
Ellerine sağlık çok doğru söylemişsin.
Bence neoplan
TEMSA SAFİR ve O304 bakımlı oldukları takdirde gerçekten konforlu otobüsler.
quote:
Orijinalden alıntı: İsmail Yavuz
TEMSA SAFİR ve O304 bakımlı oldukları takdirde gerçekten konforlu otobüsler.